reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Wisieńka no trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie:-)
jak coś sie juz wydarzy daj znać
a jeżeli chodzi o naszego byłego;-) migdałka byliśmy na kontroli i pokazałam pani doktor wypis i stwierdziła że u malego okresliłaby wielkość 4 której nie ma zreszta chyba , zreszta w szpitalu powiedzieli że miał przerost i był jak kalafior:-)
ale juz za nami

reklama
no to najważniejsze...:-)
JA dokupiłam młodemu jeszcze syrop Immunotrofinę i do 20-go będziemy stosować razem z Aeriusem, zobaczymy jak to będzie u nas...
sukces taki, ze po ostatnich dniach w przedszkolu nie doniósł żadnej nowej choroby, jak to "miał w zwyczaju" :-) nadzieja dalej się tli :-)

Witam na wątku wrocławskim. Jestem tu po raz pierwszy - czy możecie polecić prywatne przedszkole w dzielnicy wojszyce/ołtaszyn/tarnogaj . Niestety nie dostaliśmy się do państwowego.
Zaglądałam na Akademię Pana Kleksa, Lupikowo, Kropeczka.
Czy jest jakiś watek nt przedszkoli aby nie zaśmiecać?

anusieńka troszkę informacji jest w temacie o naborach do zerówek, sprawdź jeśli możesz, jeżeli tam nie ma to możesz stworzyć nowy temat, są tez ogłoszenia w dziale o przedszkolach na "głównym rozkładzie jazdy", że tak napiszę...

witam laseczki.dawno mnie nie bylo. pogoda dobija ale od jutra podobno upaly wracaja.

Kadia2 z tego co doczytalam na lipcu to Wisienka juz ma swoja Emilke przy sobie:-) pozwole sobie wkleic to co bylo na lipcu mam nadzieje ze Wisienka nie ma tego za zle" Emilka jest juz z nami.Po probie sn jednak cc.Jest piękna i od razu ssała cyca.3050g i 53cm.Marze zeby juz z nia byc."

Gratulacje kochana:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry