reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Kadia Brat ma 16 lat o ile dobrze pamiętam :-) super, że Wiesieńka znalazła troszkę siły i nas odwiedziła i poczęstowała fotkami....Aż się boję że sie zapatrzę :-(

P.S. Ale ma uśmiech :-) na drugim zdjęciu :-) Super....

śliczna kruszynka , a jak starszy brat ???!!!!:-)
to o ile brat jest starszy jeżeli to nie tajemnica;-)
Maciek ma 16,5 roku, kawał chłopaka z niego:-)

Kadia Brat ma 16 lat o ile dobrze pamiętam :-) super, że Wiesieńka znalazła troszkę siły i nas odwiedziła i poczęstowała fotkami....Aż się boję że sie zapatrzę :-(

P.S. Ale ma uśmiech :-) na drugim zdjęciu :-) Super....

Alez zapatrz się kochana, polecam. Emilcia grzeczna i słodka, wysypiam się i mam na wszystko czas. Tfu , tfu odpukac żeby się nie zmieniło

Dziękuję kochane

Dziewczyny a macie coś czerwonego przy wózku :confused:??? ha ha ja pamiętam, że nie miałam to mnie sąsiadka uraczyła jakimś czerwonym bibelotem :-)

zabobon :"Dziecko powinno dostać na chrzciny srebrną łyżeczkę i jak mu urośnie pierwszy
ząbek, to trzeba mu tą łyżeczką w ten ząbek postukać podobno na szczęście."
No i miałabym problem bo moj miał chrzciny jak miał 8 miesięcy, a pierwszy ząb wyszedł jak miał 5 m-cy:szok:

Ostatnia edycja:
Wisieńka to tylko pozazdrościć bo ja tak miałam z córką jak miała 5 tyg zaczęła przesypiać całe noce bez jęknięcia i szła około 19 a musiałam ja budzić około 8.30 na rehabilitację , ale w naturze nic nie ginie i syn dał mi popalić potrafił nawet 30 razy mnie wołać w nocy masakra
no ale wam życze spokojnych nocy , oby maleńka dalej była taka grzeczna :-)

pozdrawiam

Wisienko super ze Emilka taka grzeczna i daje mamie odsapnac oby jej tak zostalo:-)... a jak Twoja rana co sie polepszylo??i w koncu na jaki wozeczek sie zdecydowalas(sorrki za pytanie ale to juz zboczenie:p)??

Felidea ja przy Mai nie mialam nic czerwonego przy wozku ale przy lozeczku tak...jako ze znajomi nam dali lozeczko po swojej corce a tam juz byla wstazeczka wiec tak zostalo natomiast przy Kacprze jak juz kupowalismy wozek to w wersji glebokiej tez byla wstazeczka i tak zostala..w spacerowce juz nie mialam.SLyszalam o tym przesadzie...

reklama
Cześć dziewczyny. Przepraszam, że tak z pytaniem "wpadam"...Czy któraś z WROCŁAWIANEK była w Heliosie w Magnolii, w sali nr 5? Chciałabym wybrać się we wtorek (z racji ceny biletów wtorkowych) i nie wiem czy jest sens, bo mała sala, a miejsca mam wybrane z brzegu....Może któraś z Was była w tej sali i może się wypowiedzieć?

Do góry