reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Kadia Brat ma 16 lat o ile dobrze pamiętam :-) super, że Wiesieńka znalazła troszkę siły i nas odwiedziła i poczęstowała fotkami....Aż się boję że sie zapatrzę :-(

P.S. Ale ma uśmiech :-) na drugim zdjęciu :-) Super....

śliczna kruszynka , a jak starszy brat ???!!!!:-)
to o ile brat jest starszy jeżeli to nie tajemnica;-)
Maciek ma 16,5 roku, kawał chłopaka z niego:-)

Kadia Brat ma 16 lat o ile dobrze pamiętam :-) super, że Wiesieńka znalazła troszkę siły i nas odwiedziła i poczęstowała fotkami....Aż się boję że sie zapatrzę :-(

P.S. Ale ma uśmiech :-) na drugim zdjęciu :-) Super....

Alez zapatrz się kochana, polecam. Emilcia grzeczna i słodka, wysypiam się i mam na wszystko czas. Tfu , tfu odpukac żeby się nie zmieniło

Dziękuję kochane

Dziewczyny a macie coś czerwonego przy wózku :confused:??? ha ha ja pamiętam, że nie miałam to mnie sąsiadka uraczyła jakimś czerwonym bibelotem :-)

zabobon :"Dziecko powinno dostać na chrzciny srebrną łyżeczkę i jak mu urośnie pierwszy
ząbek, to trzeba mu tą łyżeczką w ten ząbek postukać podobno na szczęście."
No i miałabym problem bo moj miał chrzciny jak miał 8 miesięcy, a pierwszy ząb wyszedł jak miał 5 m-cy:szok:

Ostatnia edycja:
Wisieńka to tylko pozazdrościć bo ja tak miałam z córką jak miała 5 tyg zaczęła przesypiać całe noce bez jęknięcia i szła około 19 a musiałam ja budzić około 8.30 na rehabilitację , ale w naturze nic nie ginie i syn dał mi popalić potrafił nawet 30 razy mnie wołać w nocy masakra
no ale wam życze spokojnych nocy , oby maleńka dalej była taka grzeczna :-)

pozdrawiam

Wisienko super ze Emilka taka grzeczna i daje mamie odsapnac oby jej tak zostalo:-)... a jak Twoja rana co sie polepszylo??i w koncu na jaki wozeczek sie zdecydowalas(sorrki za pytanie ale to juz zboczenie:p)??

Felidea ja przy Mai nie mialam nic czerwonego przy wozku ale przy lozeczku tak...jako ze znajomi nam dali lozeczko po swojej corce a tam juz byla wstazeczka wiec tak zostalo natomiast przy Kacprze jak juz kupowalismy wozek to w wersji glebokiej tez byla wstazeczka i tak zostala..w spacerowce juz nie mialam.SLyszalam o tym przesadzie...

reklama
Cześć dziewczyny. Przepraszam, że tak z pytaniem "wpadam"...Czy któraś z WROCŁAWIANEK była w Heliosie w Magnolii, w sali nr 5? Chciałabym wybrać się we wtorek (z racji ceny biletów wtorkowych) i nie wiem czy jest sens, bo mała sala, a miejsca mam wybrane z brzegu....Może któraś z Was była w tej sali i może się wypowiedzieć?

Do góry