reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

lena juz znacznie lepiej. Przez 4 miesiące ciągle wymiotowałam i spałam. Byłam juz na skraju wyczerpania. Dopiero w 17-18 tygodniu poczułąm się lepiej. Teraz już wymiotuję tylko rano ale nadal mam zawrotu głowy i omdlenia. Ogólnie tę ciąże przechodze duuuuuzo gorzej niz ta z Mackiem. Teraz ciesze się każdym dniem z lepszym samopoczuciem:-)

No to rzeczywiscie;)
Ja moja ciążę tak przechodziłam jakbym nie była;)Nic mnie nie bolało tylko pod koniec jak fest córcia kopala;0Ale za to ani razu nie wymiotowałam:)
A imionka już wybrane/??

reklama
Do połówkowego mała była małym. Po połówkowym okazało się, ze to dziewczynka. Bylismy w szoku:-D Chłopczyk miał być Boryskiem lub Ignasiem. Dla dziewczynki mamy większą listę imion ale króluja Liliana i Emilia. Jeszcze zobaczymy. Jutro mam wizyte u swojego gina (bo połówkowe miałam robione w programie prenatalnym w poliklinice na grobli, ze względu na wiek) to powiem żeby popatrzył między nogi....

Witam nową koleżankę!
U mnie wekend też z odwiedzinami rodzinki. Wszystko u nas dobrze, cała nasza rodzinka zdrowa i szczęśliwa.
Muszę powiedzieć że mojej Tati nawet wychodzi siusianie do tego nocniczka, tylko ja ją za rzadko wysadzam, ale zrobi się cieplej i mała będzie lżej ubrana i będzie łatwiej, ale jestem z niej bardzo dumna.
Na usg jeszcze się nie zapisałam, dam znać.
Pozdrawiamy i papa

Do połówkowego mała była małym. Po połówkowym okazało się, ze to dziewczynka. Bylismy w szoku:-D Chłopczyk miał być Boryskiem lub Ignasiem. Dla dziewczynki mamy większą listę imion ale króluja Liliana i Emilia. Jeszcze zobaczymy. Jutro mam wizyte u swojego gina (bo połówkowe miałam robione w programie prenatalnym w poliklinice na grobli, ze względu na wiek) to powiem żeby popatrzył między nogi....

Nam nasza mała żaba nie chciała się pokazać do samego porodu. Nóżki zaciskała :-D. I co najśmieszniejsze wybraliśmy imię tylko dla dziewczynki, bo nie mogliśmy dogadać się w sprawie imion męskich.
Tak więc została Julia Liliana :-)

Witam nowa mamusie :)

Za oknem piękne słońce a ja leże w tym szpitalnym łóżku i mam już dość... No ale jeszcze tylko niecałe 4 tygodnie i zaczną się wiosenne słoneczne spacerki z bąbelkiem :) Dostałam od koleżanki zdjęcie z pierwszym wiosennym bocianem :) Od razu mnie to jakoś napawa optymizmem :)

Witam nowa mamusie :)

Za oknem piękne słońce a ja leże w tym szpitalnym łóżku i mam już dość... No ale jeszcze tylko niecałe 4 tygodnie i zaczną się wiosenne słoneczne spacerki z bąbelkiem :) Dostałam od koleżanki zdjęcie z pierwszym wiosennym bocianem :) Od razu mnie to jakoś napawa optymizmem :)

O mamo to nie ciekawie dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku:)

A to na poprawę humorku:)
images

images

images

Hej laseczki :)

Pogoda śliczna od 3 dni wiec łazimy na potegę. Bocianow nie widziałysmy co prawda ale za to krokusy rosna az miło :)

WISIENKA-witaj. Fajnie bedziesz mieć niedługo z maluszkiem w domu, bo synka pewnie coraz mniej?

A imiona dzieci to wszystkie macie przecudne :))))))) Chyba zgapię od którejś jak już zdecydujemy się na drugiego dzidziusia ;)

MARMA- szybko ci zleci ten miesiąc, zobaczysz (dobrze że masz laptopa;)). No i najważniejsze żeby dzidziuś zdrowo się donosił. A co z Kacperkiem? Możesz go widywać codziennie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry