reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Widzę, że coś forum wroclawskich mam zaczyna ożywać :-) Bo odkąd jestem zarejestrowana na BB było tu bardzo cicho...

reklama
Witam.
Część rzeczy- włącznie z rogalem dostaniesz w Bajce na Długosza (okolice Kromera). Znajdziesz tam większą część wyprawki dla dziecka, a także część higieniczną dla mamy do szpitala. Część rzeczy możesz też dostać w marketach, ale tam zazwyczaj nie mam bodziaczków całkowicie rozpinanych..

ooo, bodziaczki całkowicie rozpinane to fajna rzecz... my o tym nie pomyśleliśmy i nie mieliśmy żadnych takich...

fajne są jeszcze pajacyki z przyszytymi niedrapkami... bo takie luźne to wciąż spadają...

znalazłam tego rogala!!!!:>:> w sklepie Paulinka na ul. M. Hłaski, może przepłaciłam jeśli chodzi o porównanie do cen na allegro, ale nie dużo, no i mam już przespaną pierwszą nockę;) ogólnie sklep bardzo dobrze zaopatrzony, ceny szału nie robią, ale jest na bank dużo dużo taniej niż we wszystkich centrach handlowych. No i mają naprawdę duuuuużżżżooooo wszystkiego;)

Dziewczyny mam pytanie: Znacie jakąś alternatywę do klocków lego duplo?? Nowe nie należą do tanich, używane na allegro też wcale tanie nie są. A może wiecie gdzie można kupić taniej używane lego duplo??

reklama
Dziewczyny mam pytanie: Znacie jakąś alternatywę do klocków lego duplo?? Nowe nie należą do tanich, używane na allegro też wcale tanie nie są. A może wiecie gdzie można kupić taniej używane lego duplo??

Wiesz co zobacz na gumtree i w komisach:)Alegro wali już ceny z kosmosu niektórzy wystawiajc uzywane rzeczy wołaja więcej niz za nowe;(

Do góry