reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Witam.
Część rzeczy- włącznie z rogalem dostaniesz w Bajce na Długosza (okolice Kromera). Znajdziesz tam większą część wyprawki dla dziecka, a także część higieniczną dla mamy do szpitala. Część rzeczy możesz też dostać w marketach, ale tam zazwyczaj nie mam bodziaczków całkowicie rozpinanych..
Część rzeczy- włącznie z rogalem dostaniesz w Bajce na Długosza (okolice Kromera). Znajdziesz tam większą część wyprawki dla dziecka, a także część higieniczną dla mamy do szpitala. Część rzeczy możesz też dostać w marketach, ale tam zazwyczaj nie mam bodziaczków całkowicie rozpinanych..
Madziaas
Już jesteś:)
Witaj:-)witam Wrocławianki
Dołączam do Waszego grono jak Wrocławianka i ciężarówka. W sierpniu spodziewamy się naszego pierwszego maluszka
Lenuszka
Mamusia Gajusi
DZiewczyny ja też sprzedaję po Gajce rzeczy jakby któaś chciała!!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
pestusia
znalazłam tego rogala!!!!:>:> w sklepie Paulinka na ul. M. Hłaski, może przepłaciłam jeśli chodzi o porównanie do cen na allegro, ale nie dużo, no i mam już przespaną pierwszą nockę ogólnie sklep bardzo dobrze zaopatrzony, ceny szału nie robią, ale jest na bank dużo dużo taniej niż we wszystkich centrach handlowych. No i mają naprawdę duuuuużżżżooooo wszystkiego
Gosia i Bartek
Dziewczyny mam pytanie: Znacie jakąś alternatywę do klocków lego duplo?? Nowe nie należą do tanich, używane na allegro też wcale tanie nie są. A może wiecie gdzie można kupić taniej używane lego duplo??
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny mam pytanie: Znacie jakąś alternatywę do klocków lego duplo?? Nowe nie należą do tanich, używane na allegro też wcale tanie nie są. A może wiecie gdzie można kupić taniej używane lego duplo??
Wiesz co zobacz na gumtree i w komisachAlegro wali już ceny z kosmosu niektórzy wystawiajc uzywane rzeczy wołaja więcej niz za nowe;(