reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Jeśli chodzi o ciuchy to polecam targowisko przy Zielińskiego (dość blisko centrum miasta, dojeżdża tam autobus 144 i można też podejść od kilku tramwajów z Piłsudskiego). Hm, warzywka to nie wiem gdzie :( Ja niestety często kupuję w Carrefurze (jakości nie polecam!) lub w takich małych kioskach spożywczych w okolicy. Z tego co wiem to przy ul. Komandorskiej, naprzeciwko Areny jest takie małe targowisko spożywcze.

reklama
dziewczątka a ja mam takie pytanie: gdzie we Wrocławiu działają targowiska miejskie?takie wiecie...od warzywek, owoców, przez artykuły gospodarstwa domowego i ciuchy?takie gdzie kupić można dosłowne wszystko;) nie bardzo się jeszcze orientuję, a czasami człowiek ma ochotę odpocząć od dużych sklepów;)
Bardzo duże targowisko jest w niedziele na świebodzkim!!!
Co do warzyw to chyba na każdym rogu dostaniesz w sumie na zielińskiego tez sa warzywa:)Zależy z jakiej okolicy jesteś bo nie bardzo wiem z jakich okolic sklepy Ci polecać:)

Owszem - jest targowisko na dworcu Świebodzkim (tam to sprzedają już niemal dosłownie wszystko), ale ze względu na to, iż jest ono raz w tygodniu to bywają tam tłumy i chyba będąc w ciąży bałabym się tam wybrać...

Owszem - jest targowisko na dworcu Świebodzkim (tam to sprzedają już niemal dosłownie wszystko), ale ze względu na to, iż jest ono raz w tygodniu to bywają tam tłumy i chyba będąc w ciąży bałabym się tam wybrać...
Przecież ciąża to nie choroba;)

No nie choroba i owszem, nie ma co przesadzać, ale na brzuszek lepiej uważać. Po prostu ja będąc tam kiedyś (oj, to było dawno) nie raz dostałam w tym ścisku z łokcia i wolę sobie nie wyobrażać co mogłoby być, gdyby to się przydarzyło kobiecie w ciąży.

No nie choroba i owszem, nie ma co przesadzać, ale na brzuszek lepiej uważać. Po prostu ja będąc tam kiedyś (oj, to było dawno) nie raz dostałam w tym ścisku z łokcia i wolę sobie nie wyobrażać co mogłoby być, gdyby to się przydarzyło kobiecie w ciąży.
No ale nie popadajmy w skrajność;)
Bardziej bałabym sie wirusów i bakteri niz dostać od kogoś w brzuch:)dlatego najlepiej iść z mężęm aby ona tarasował przejście;)

Czesc wszystkim

Dawno nie pisałam, niestety uczelnia oraz psiaki odbierają mi resztki wolnego czasu.
Dla osób, których nie miałam okazji przywitać- Serdeczne buziaki, mam na imię Karolina i jestem mamą 2 nadaktywnych chłopców;) w wieku 3 i 1,5. Niestety, jeszcze a w sumie nadal strudiuję na UWr. Mam hodowlę psów,narazie skormną ale wraz z rozwojem zaangażowania kynologicznego może i liczba psiaków urośnie:) jestem dypolomowaną groomerką- niepracującą....
Jestem, tuż po przeprowadzce z centrum w okolice różanki także chętnie zapraszam na spacery z dzieciakami-niestety sama nie znam tu nikogo.
To tyle...
a co do targowisk, w okolicy Ul.Obornickiej jest targPiast są tam warzywa i owoce
A i było jeszcze kiedyś targowisko niedzielne na Niskich Łąkach

reklama
własnie odkryłam swojego posta gdzieś w grudniu, myślałam, że mam większą aktywność a tu już mineły 3 msc, ale ten czas leci....

Do góry