reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

spóźnione ale szczere życzenia :-) od całej mojej rodzinki :

Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.

Niech Święta radością
wypełnią Wasze domy
A Nowy Rok blasku doda
Waszym dniom.

reklama
Witajcie dziewczyny,

mam do Was pytanko. Planuję niedługo posłać mojego synka do żłobka. Póki co prywatnego, bo potrzebujemy od kwietnia. Mam na oku dwie placówki U Puchatka na Stawowej i Elfikowo na Akacjowej. Czy słyszałyście może jakieś opinie o nich ?

A może macie jakiś sprawdzony w okolicach Rynku lub niedaleko pętli Krzyki ?

pozdrawiam

Witajcie dziewczyny,

mam do Was pytanko. Planuję niedługo posłać mojego synka do żłobka. Póki co prywatnego, bo potrzebujemy od kwietnia. Mam na oku dwie placówki U Puchatka na Stawowej i Elfikowo na Akacjowej. Czy słyszałyście może jakieś opinie o nich ?

A może macie jakiś sprawdzony w okolicach Rynku lub niedaleko pętli Krzyki ?

pozdrawiam

oj nie pomoge;(U nas do żłobka od dwóch lat przyjmują;(

Koti81 Muszę Cię odesłać do wątku o przedszkolach i żłobkach na głównym Forum
bo na regionalnym ten temat ginie nam już drugi raz i to raczej nie jest przypadek...
I znalazło się, troszkę to bez sensu, że zostal przeniesiony do działu ogłoszeń
https://www.babyboom.pl/forum/oglos...edszkola-szkoly-info-ogloszenia-opinie-40212/
ale nie wiem czy są tu jakies opinie interesujących Cię miejsc...

Ostatnia edycja:
dziękuję Felidae, przeglądałam tamten wątek, tyle że tam przeważają właśnie ogłoszenia ... a mnie zależy na obiektywnej opini ;-) . Miałam nadzieję, że może któraś wrocławska mama może coś słyszała. Szukałam tu na lokalnym czegoś o żłobkach, no ale nic nie ma. niemniej dziękuję za chęć pomocy

pozdrawiam

dziękuję Felidae, przeglądałam tamten wątek, tyle że tam przeważają właśnie ogłoszenia ... a mnie zależy na obiektywnej opini ;-) . Miałam nadzieję, że może któraś wrocławska mama może coś słyszała. Szukałam tu na lokalnym czegoś o żłobkach, no ale nic nie ma. niemniej dziękuję za chęć pomocy

pozdrawiam
a może przejdz się tam i porozmawiaj z przypadkowa mama, żeby powiedzieli wady i zalety:)

Witam wrocławskie mamy:)
niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i chętnie się do Was przyłączę. Oczekujemy wraz z mężem na naszego pierwszego synka, który ma się pojawić na tym świecie 9 marca. Tymczasem już nieźle daje się we znaki i nie daje mi spać, a do tego strasznie cierpną mi nogi. Słyszałam, że poduszki dla kobiet w ciąży (tzw. rogal) podobno działają cuda, stąd moje pytanie do Was - gdzie we Wrocławiu mogłabym kupić taką poduszkę? gdzie mogę się wybrać na zakupy dla dzieciaczka i dla siebie i jednocześnie nie zbankrutować? będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi:)

reklama
eee... poduszkę to chyba najtaniej i najlepiej na allegro. w pasażu grunw. jest fajny ale drogi sklep dziecięcy - Gluck - tam są różne poduszki, rogale chyba też. i prześliczne pościele dziecięce.

a teraz mam wielką prośbę do Was. Zagłosujecie na mojego Dziuba? ślicznie prosimy... jeszcze nigdy nic nie wygraliśmy... :)

Wizaż.pl / Rossmanniaczki

Do góry