reklama
Witajcie dziewczyny,
mam do Was pytanko. Planuję niedługo posłać mojego synka do żłobka. Póki co prywatnego, bo potrzebujemy od kwietnia. Mam na oku dwie placówki U Puchatka na Stawowej i Elfikowo na Akacjowej. Czy słyszałyście może jakieś opinie o nich ?
A może macie jakiś sprawdzony w okolicach Rynku lub niedaleko pętli Krzyki ?
pozdrawiam
mam do Was pytanko. Planuję niedługo posłać mojego synka do żłobka. Póki co prywatnego, bo potrzebujemy od kwietnia. Mam na oku dwie placówki U Puchatka na Stawowej i Elfikowo na Akacjowej. Czy słyszałyście może jakieś opinie o nich ?
pozdrawiam
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie dziewczyny,
pozdrawiam
oj nie pomoge;(U nas do żłobka od dwóch lat przyjmują;(
Koti81 Muszę Cię odesłać do wątku o przedszkolach i żłobkach na głównym Forum
bo na regionalnym ten temat ginie nam już drugi raz i to raczej nie jest przypadek...
I znalazło się, troszkę to bez sensu, że zostal przeniesiony do działu ogłoszeń
https://www.babyboom.pl/forum/oglos...edszkola-szkoly-info-ogloszenia-opinie-40212/
ale nie wiem czy są tu jakies opinie interesujących Cię miejsc...
bo na regionalnym ten temat ginie nam już drugi raz i to raczej nie jest przypadek...
I znalazło się, troszkę to bez sensu, że zostal przeniesiony do działu ogłoszeń
https://www.babyboom.pl/forum/oglos...edszkola-szkoly-info-ogloszenia-opinie-40212/
ale nie wiem czy są tu jakies opinie interesujących Cię miejsc...
Ostatnia edycja:
dziękuję Felidae, przeglądałam tamten wątek, tyle że tam przeważają właśnie ogłoszenia ... a mnie zależy na obiektywnej opini ;-) . Miałam nadzieję, że może któraś wrocławska mama może coś słyszała. Szukałam tu na lokalnym czegoś o żłobkach, no ale nic nie ma. niemniej dziękuję za chęć pomocy
pozdrawiam
pozdrawiam
Lenuszka
Mamusia Gajusi
a może przejdz się tam i porozmawiaj z przypadkowa mama, żeby powiedzieli wady i zaletydziękuję Felidae, przeglądałam tamten wątek, tyle że tam przeważają właśnie ogłoszenia ... a mnie zależy na obiektywnej opini ;-) . Miałam nadzieję, że może któraś wrocławska mama może coś słyszała. Szukałam tu na lokalnym czegoś o żłobkach, no ale nic nie ma. niemniej dziękuję za chęć pomocy
pozdrawiam
Lenuszka
Mamusia Gajusi
własnie planuję iść przed końcem pracy obu placówek i przyczaić się w "krzakach" na jakieś mamy ;-)
hehe by Cię nie wzięły za porywaczkę
pestusia
Fanka BB :)
Witam wrocławskie mamy
niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i chętnie się do Was przyłączę. Oczekujemy wraz z mężem na naszego pierwszego synka, który ma się pojawić na tym świecie 9 marca. Tymczasem już nieźle daje się we znaki i nie daje mi spać, a do tego strasznie cierpną mi nogi. Słyszałam, że poduszki dla kobiet w ciąży (tzw. rogal) podobno działają cuda, stąd moje pytanie do Was - gdzie we Wrocławiu mogłabym kupić taką poduszkę? gdzie mogę się wybrać na zakupy dla dzieciaczka i dla siebie i jednocześnie nie zbankrutować? będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i chętnie się do Was przyłączę. Oczekujemy wraz z mężem na naszego pierwszego synka, który ma się pojawić na tym świecie 9 marca. Tymczasem już nieźle daje się we znaki i nie daje mi spać, a do tego strasznie cierpną mi nogi. Słyszałam, że poduszki dla kobiet w ciąży (tzw. rogal) podobno działają cuda, stąd moje pytanie do Was - gdzie we Wrocławiu mogłabym kupić taką poduszkę? gdzie mogę się wybrać na zakupy dla dzieciaczka i dla siebie i jednocześnie nie zbankrutować? będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
reklama
ulisia
chustomama :)
eee... poduszkę to chyba najtaniej i najlepiej na allegro. w pasażu grunw. jest fajny ale drogi sklep dziecięcy - Gluck - tam są różne poduszki, rogale chyba też. i prześliczne pościele dziecięce.
a teraz mam wielką prośbę do Was. Zagłosujecie na mojego Dziuba? ślicznie prosimy... jeszcze nigdy nic nie wygraliśmy...
Wizaż.pl / Rossmanniaczki
a teraz mam wielką prośbę do Was. Zagłosujecie na mojego Dziuba? ślicznie prosimy... jeszcze nigdy nic nie wygraliśmy...
Wizaż.pl / Rossmanniaczki