reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Ale z tego co słyszałam i czytałam ospa w takim wieku może nieść poważne konsekwencje...tzn. niemowlęta i dzieci po 16 roku życia są o wiele bardziej narażone na powikłania niż inne dzieci...mi się to tego nie spieszy...:)

Jeśli nic więcej nie pojawi się na ciele to do lekarza nie będę szła...zobaczę co będzie wieczorem i jutro...póki co Patryk zachowuje się "normalnie"....mam nadzieję,że to jednak uczulenie na groszek:)

reklama
jestem pod wrażeniem :szok:
a która u niej zamawiała bo jeżeli dobre to tez bym zamówiła

ja zamawiałam i potwierdzam ze dobre, poprostu domowe (nie czuc cukierni, torty smakowaly naszym gosciom) i najfajniejsze jest to ze mozesz sobie wybrac jaki chcesz tort np bialy biszkopt, masa jakas tam, polewa jakas tam w ksztalacie jakims tam. Zdjecia na allegro to tylko propozycje. Ja brałam jeden tort na jasnym biszkopcie drugi z ciemnym a mase dziewczyna sama zaproponowala bo ja sie nie znam. Postacie na tortach to tez jej pomysl ;)
brałam tez u niej cisto rafaello i tez pycha
zreszta pani Aneta to bardzo sympatyczna dziewczyna, mama 3 córek ;)

ano.
Pisałam o zmianie terminów w naszym edukacyjnym dziale

heh a ja dziś przypaliłam makaron buhahah zapatrzyłam sie na foty chaty myśłiwskiej którą można wynająć na wakacje i tak sie rozmażyłam, że już na wakacjach jedna noga byłam hihi.

Patryk ma też trzy takie plamki na uszku...czyli dwie na rączce i trzy na uszku...więc to raczej nie jest uczulenie na groszek...Zastanawiam się jaki lekarz mnie jutro przyjmie...rodzinny pewnie nie ma miejsc...Struś na urlopie...

dr Strus i tak przyjmuje tylko w poniedziałki i wtorki teraz. a z podejrzeniem ospy Rodzinny musi Cie przyjąć...
rodzinni przyjmują i dziś, maja dyżur na dobrzyńskiej między innymi. a pewnie jutro po poludni tez byś mogła na dobrzyńską sie udać...ja na izbie dostałam operetkę jak misiek miał te biegunki ze nie poszłam najpierw tam...:-(

Ostatnia edycja:
hej
Takhisis jak mały??
Byłaś u lekarza?? mam nadzieję że sytuacja opanowana. Przytulam wirtualnie i zdrówka:tak:

Torty super zapisałam sobie numer i pewnie na rodzek naszej Ninki zamówimy a co niech ma jakiś fajowy torcik

A właśnie witam nową koleżankę:-)

dobra idę spać bo dziś na nogach od 5..... i ledwo żyję bo spałam jakieś 4 godziny z przerwami:-p na cycanie

Trzymajcie się ciepło

reklama
Do góry