reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Co u Nas??
Moi mężczyźni właśnie się włóczą na rowerze a mnie zostawili tylko z kudłaczem abym w spokoju pisała pracę........... egh
A tak na co dzień to troszkę pracuję a resztę czasu spędzam z dzieckiem :D

reklama
hej hej!!!

:-D wreszcie jakaś pogoda , oby jak najdłużej
a my właśnie wróciliśmy po prawie 3 dniach z Głogowa na szczęście pogoda dopisała a dzieci miały dużo atrakcji więc szybko padały spać

no to zamawiam ten tort na następną sobotę :tak: skoro smaczny

pozdrawiam

No tak jak większość tylko że ja mam 8h tygodniowo a potem 2 m-ce wolnego i nie wiadomo co dalej. Na początek trzeba zorganizować opiękę dla młodego.
Co do wody to cicho sza. Przy pierwszej fali dużo ludzi pomagało umacniać wały w newralgicznych punktach i jeździli do Kotowic. Teraz mały niepokój u niektórych aczkolwiek bez pospolitego ruszenia.

Witam miłe panie :)

Ja po egzaminach ostatnie wyniki 11 i jeden etap za mną :) Jeszcze tylko praktyki do wykończenia :) Weekend cudny. Sobotę połowę dnia na zajęciach. Zaliczenia i egzaminy ale to już za mną. W czwartek byliśmy w Lubomierzu w sobpotę po południu w okolicach Chojnowa ( polecam tamtejszą farmę Danieli świetne miejsce do spędzenia czasu wolnego z dziećmi) w niedzieli zaliczyliśmy zamek Grodno też bardzo polecam. Przepiekę widoki , mnóstwo wspaniałych miejsc do zwiedzania i całkiem blisko Wrocławia. Młody się wyszalał i był bardzo zadowolony :) A ja dziś wróciłam po aerobiku do domu i nie wiem jak się nazywam taki wycisk dostałam :)

Witajcie,

z radością donoszę, że jestem już mamusia:tak::-D:-D Majeczka urodziła się 06.06, sn z wagą 4050g:szok::szok:, 58 cm naszego szczęścia:-D
DSC_0327.jpg

reklama
Do góry