reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Co u Nas??
Moi mężczyźni właśnie się włóczą na rowerze a mnie zostawili tylko z kudłaczem abym w spokoju pisała pracę........... egh
A tak na co dzień to troszkę pracuję a resztę czasu spędzam z dzieckiem :D

reklama
hej hej!!!

:-D wreszcie jakaś pogoda , oby jak najdłużej
a my właśnie wróciliśmy po prawie 3 dniach z Głogowa na szczęście pogoda dopisała a dzieci miały dużo atrakcji więc szybko padały spać

no to zamawiam ten tort na następną sobotę :tak: skoro smaczny

pozdrawiam

No tak jak większość tylko że ja mam 8h tygodniowo a potem 2 m-ce wolnego i nie wiadomo co dalej. Na początek trzeba zorganizować opiękę dla młodego.
Co do wody to cicho sza. Przy pierwszej fali dużo ludzi pomagało umacniać wały w newralgicznych punktach i jeździli do Kotowic. Teraz mały niepokój u niektórych aczkolwiek bez pospolitego ruszenia.

Witam miłe panie :)

Ja po egzaminach ostatnie wyniki 11 i jeden etap za mną :) Jeszcze tylko praktyki do wykończenia :) Weekend cudny. Sobotę połowę dnia na zajęciach. Zaliczenia i egzaminy ale to już za mną. W czwartek byliśmy w Lubomierzu w sobpotę po południu w okolicach Chojnowa ( polecam tamtejszą farmę Danieli świetne miejsce do spędzenia czasu wolnego z dziećmi) w niedzieli zaliczyliśmy zamek Grodno też bardzo polecam. Przepiekę widoki , mnóstwo wspaniałych miejsc do zwiedzania i całkiem blisko Wrocławia. Młody się wyszalał i był bardzo zadowolony :) A ja dziś wróciłam po aerobiku do domu i nie wiem jak się nazywam taki wycisk dostałam :)

Witajcie,

z radością donoszę, że jestem już mamusia:tak::-D:-D Majeczka urodziła się 06.06, sn z wagą 4050g:szok::szok:, 58 cm naszego szczęścia:-D
DSC_0327.jpg

reklama
Do góry