reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Madziaas - dziękuję bardzo:-D:-D
Natasza- ty już tez na dniach utulisz maleństwo, to jesteś czerwcóweczką:-D zachęcam do pisania na naszym czerwcowym wątku:tak:

reklama
gratuluje gosiargo :-)
hihi a znikłaś tak na chwilkę:> :-) i sobie mamą zostałaś :-)

:-D:-D:-D ta chwilka trochę trwała, bo trafiłam do szpitala ze skurczami w nocy w czwartku na piątek najpierw na porodówkę uspokoiło się to potem na patologie by znowu ostatecznie trafić na porodówkę o 3 nocy z soboty na niedziele a Maja przyszła świat o 12:30, poród był ciężki, ale jak tylko ja przytuliłam to wszystko minęło:tak:

Nie no załamka m nie bierze
Mąż pojechał z małym do teściów na różankę...wszedł do mieszkania żeby małego wprowadzić i rozebrać z kasku itd, a w tym czasie sprzed drzwi ukradli mu rower :-( jeszcze goniąc windę ( ze złodziejem najprawdopodobniej) skręcił poważnie nogę w stawie skokowym :-(
ryczeć mi się chce...
Wklejam foto. przyznam sie, ze rower mamy od dwóch lat i identycznego jeszcze nie widziałam. miał fotelik dla dzieci jasny fiolet ( ja na taki kolor mówię lila róż bo to ani różowy a na fioletowy to taki za jasny)

Załączniki

• 2008_s_SUB-40-V-[matt-psylo-gold-black].jpg
    2008_s_SUB-40-V-[matt-psylo-gold-black].jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 50
Gosiago, moje gratulacja! Piękna duza kobitka się urodziła:)
a tak z innej beczki to w końcu która mieszka w okolicach pereca, lwowskiej? bo wlasnie zostaliśmy z Kubą natchnięci an spacer a taki samotny to nie bardzo, ale cóż, pojdziemy poogklądać dzieciaki na pereca:)

gosiargo gratuluję ślicznej i zdrowej córeczki :)
dziewczyny gratuluję przedszkola, bo teraz z rekrutacją do przedszkola to trudniej niż na studia normalnie
nic nie piszę bo chora jestem i normalnie zdycham a za rowerem będziemy z M rozglądać się na spacerze a nóż widelec wypatrzymy to zadzwonimy na policję i damy znać.
Trzymajcie się ciepło w ten pochmurny dzień

reklama
tak i jedyna pozytywna wiadomość to taka że też sie dostaliśmy, co prawda do przedszkola 3 wyboru ale zawsze:-) jest na plus....
Rower skradziony na sprzedaż zapewne...wizjer w mieszkaniu teściów zaklejony został kawałkiem foli z chusteczek higienicznych i to tknęło męża że światła w wizjerze nie ma wyszedł. rzucił sie do windy która odjechała . Goniąc w po schodach za windą, M złamał nogę w kostce...4 tygodnie gipsu :/ W pracy kontrola NIK-u przez aferę na dyrekcyjnej ...porażka...

Do góry