Jakbym widziała siebie...chyba ta sama parafia :-)Najbardziej umeczyly mnie nauki przedmalzenskie. 12 spotkan.. to byla katorga. Do tego poradnia rodzinna, gdzie Pani kazala mi przyjsc ze swoim kalendarzykiem z wykresem miesiaczki i sluzu![]()
reklama
a unas pogromu ciąg dalszy. poszliśmy w wieli czwartek do przychodni bo młody dostał kataru ( trywialnie brzmi) ale jak próbował wysmarkać to sie zaczynał dusić i kasłać...bałam sie, że przy ropnym katarze i takich objawach pójdzie na ucho więc pognałam, dostał bactrim ( biseptol) i ok. święta mineły katar nie do końca, lek sie kończy a dziś problem z uchem i jedziemy znowu. Jak mnie to wkurza, że w przychodniach nie oglądają uszu przy katarze :-(, A dr Struś we Wrocławiu przyjmuje tylko w poniedziałki i wtorki ( jak sie okazało) buuuuu mam dość....:-(
kadia2
Fanka BB :)
hej!!!
no po wizycie jest jeszcze ciaśniej w aorcie zabieg mam pani dr nadzieję że uda się odwlec do początku przyszłego roku zobaczymy za 5 m na wizycie jak sobie organizm radzi:-(
no po wizycie jest jeszcze ciaśniej w aorcie zabieg mam pani dr nadzieję że uda się odwlec do początku przyszłego roku zobaczymy za 5 m na wizycie jak sobie organizm radzi:-(
Przykra sprawa...aczkolwiek w ostatnim czasie często ginął ludzie w katastrofach lotniczych...z tym,że tutaj mamy znaczące osobistości sceny politycznej...Współczuję rodzinom...
Nie przepadałam za PiSem,ale na Tuska patrzeć nie mogę...z torbami nas puści teraz...
A tak oszczędzali na samolotach...
Nie przepadałam za PiSem,ale na Tuska patrzeć nie mogę...z torbami nas puści teraz...
A tak oszczędzali na samolotach...
Oczywiście,że nikt nie zasłużył na taką śmierć...tak jak wcześniej napisałam...współczuję...ale jako politolog uważam,że Państwo i polityka to jedno i nie da się nawet na jeden dzień po prostu "odpuścić". Ja się nikogo nie czepiam
Stwierdzam tylko,że z chwilą tego wypadku odmienił się los Państwa ,a co za tym idzie nasz...W dniu dzisiejszym musiały zostać uruchomione pewne procedury, których nie można odpuścić z żadnego powodu...życie polityczne musi być nadal w toku ...
Wkurzył mnie fakt,że dziennikarze bardzo długo mówili o ofiarach w osobach polityków...dopiero całkiem niedawno wspomniano,że przecież do ofiar oprócz polityków należy doliczyć obsługę samolotu...
Poza tym nie wierzę w łzy Tuska...
Wkurzył mnie fakt,że dziennikarze bardzo długo mówili o ofiarach w osobach polityków...dopiero całkiem niedawno wspomniano,że przecież do ofiar oprócz polityków należy doliczyć obsługę samolotu...
Poza tym nie wierzę w łzy Tuska...
reklama