reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

rozłożyło mnie na maxa a tutyle roboty. gardło zawalone, a na piersi mam"kamień" i nie wiem wirus czy bakteria :-( mam antybiotyk ale tak w ciemno brac to sie boje :-( dziewczyny jaki syrop dac młodemu ? herbapect nie daje rady ....

reklama
No my tez bedziemy musieli zaliczyc jednodniowe katechezy. My i chrzestni :] Ale lepsze jednodniowe niz dwudniowe.. bo i z takimi sie spotkalam. A tak w ogole, zeeby zostac chrzestnym rodzicem to tez nie taka latwa sprawa..

Bogusia niezle, rzeczywiscie pracowicie.. i napewno smacznie :)) A tak w ogole.. fajnie, ze bedziesz miec dziewczynke. Gratuluje :)

Ja jestem na etapie rozpakowywania i opanowywania chaosu jaki powstal po naszym powrocie. Mlody spi.. ale cos ostatnio czesto mi sie przebudza i placze i musze go brac na rece, siadam w fotelu az sie uspokoi i usnie i odkladam do lozeczka. Tyle, ze w nocy to zaczyna byc meczace.. Nie musze dawac nawet (.)(.), ale musze ululac, bo sam nie umie znowu zasnac. Nie wiem czy to skok rozwojowy czy etap "gdzie jest moja mamusia". A tak w ogole to nauczyl sie dawac buziaki. Bardziej to takie ciumkanie cala buzia, ale rozczula mnie to na maxa :)
Kochana a powiedz mi jak to jest z chrzestnymi????Jak ja chcę żeby moja kuzynka była chrzestną, ale ona jest po rozwodzie w sumie drugi raz wyszła za mąż??Czyli co ksiądz odrzuci ją??

lenaDTR ja się spotkałam z sytuacją, w której nie pozwolono na ojca chrzestnego po rozwodzie...także wątpię,żeby się zgodzili....

Ja tylko na chwilkę...życzę wesołych, zdrowych świąt...

lenadtr zależy od księdza, my mieliśmy problem w dwóch parafiach z tym, iż chrzestna była po ślubie cywilnym, a nie miała kościelnego. Z świetle kościoła jest to życie na kocią łapę.

Ja jestem ciekawa czy ksiądz będzie robił mi jakieś cyrki przed chrzcinami dzidzi bo z moim Marcinem nie mamy ślubu, ani kościelnego ani cywilnego...

Cześć kochane.
Wpadam tylko na moment złożyć życzenia na święta. My jesteśmy u teściów na święta. Jutro wracamy. Ja miałam troszkę odpocząć ale jak na razie wychodzę z siebie i staje obok przez mojego cudownego teścia i marzę o jutrzejszym powrocie do domu i że za szybko znów go nie zobaczę. Nie odzywam się ostatnio ale czasu na nic nie mam w dodatku Kacperczak rozwalił mi komputer i płyta główna do wymiany.... eh. Może po powrocie uda się wrzucić kilka fotek tego mojego szczęścia :-) W dodatku ostatnio odkryłam, że mi całkiem odbiło. Nie potrafię przestać o nim gadać i myśleć...to już choroba w dodatku stwierdziłam że zrobiłam się pod tym względem infantylna i nudna... pora na następne ;-) Tabletki już odstawione :-D

Tak więc na te święta życzę wam wszystkim dużo ciepła, słońca i miłości co by portfel od nadmiaru kasy się nie domykał i aby w tym roku wszelakie choróbska was i wasze dzieciaczki omijały jak najdalej :-D

Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka, tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek, słońca wiosennego i uśmiechu promiennego!!!

«•*•» WESOŁYCH ŚWIĄT «•*•»
♥» ▬▬ «•*•» ▬▬▬ «•*•»▬▬ «♥

_▒
_▒▒____________▒
_▒▒▒__________▒▒
▒▒░▒________▒░▒
▒▒░▒▒_____▒▒░▒
▒▒░░▒____▒▒░ ▒
▒░░░▒___▒▒░░▒
▒░░░▒__▒▒░░▒
▒░░ ▒__▒░▒▒░▒
▒▒░▒__▒▒▒░▒▒