reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Dziewczyny...głupie pytanie...czy któraś z Was ma może nakrycie na wózek...chodzi mi część, którą się nakłada na gondolę i doczepia do budki....może któraś ma zniszczony wózek, który nie nadaje się do sprzedaży i mogłaby odsprzedać to nakrycie? Prawdopodobnie moja sąsiadka ukradła mi to dzisiaj, kiedy wózek stał przed drzwiami mieszkania....długa historia...Spróbuję jeszcze udać się do askotu (bo tam kupiłam wózek) i zapytać czy można coś takiego dokupić od producenta....załamka...mieszkam z wariatką w klatce...
Jeśli nie macie to umieszczę w ogłoszeniach zapytanie...może akurat ktoś się znajdzie...

Magdalenka12
spacerowałaś może dzisiaj między 14 a 15 w okolicach Urzędu Stanu Cywilnego?

reklama
aga221122 hihi to może widziałyśmy sie keidyś w praku bo na plac zabaw to dopiero teraz zacziniecie chodzić....ja mieszkałam na kozanowie... :-) co do przykryci aLaurana jaki wózek ..? może na allegro ktoś bezie miał ...:-)

Roxiaktak na legnickiej a raczej chyba już na Lotniczej, a mieszkasz gdzieś niedaleko ??
Felidae ja w tamtym roku już na plac zabaw chodziłam. J miał radochę tam bo duży ruch, jak zaczął chodzić za dwie rączki to śmigał po placu ze mną. Gorzej było jak zaczął raczkować, bo chciał raczkować a już zimno i mokro było. Bywałam tam codziennie, a teraz już się nie mogę doczekać jak w parku się sucho zrobi :). Kozanów to niedaleko więc może uda nam się kiedyś spotkać :)), fajnie by było :))

hej kochane mam pytanie czy ma może któraś z was do odsprzedania bądź oddania kurtkę na wiosnę....tak ciężko o to dla kobiet w ciąży patrzyłam juz na allegro ale lipa..:(

lenaDTR może po prostu kup duży rozmiar :-) ja wydarłam płaszczyk który kupiłam x lat temu i wisiał w szafie bo był za duzy hihi.
Tradycyjnie pobudka o 5 miałam zamiar sie wyspać i sie nie udało, w związku z tym znikam an spacer... miłej soboty życzę...

lenaDTR a może zobacz w lumpeksach Ja miałam ogromny brzuch i kupiłam taką kurtkę za 25 zł może coś dostaniesz pozyczyła bym Ci ,ale niestety juz ja sprzedałam

Aga jak Ty 'podrywasz' mamuśki na spacery to może i ja zapytam czy pojawił się ktoś w końcu z Bielan Wrocławskich? ;)

HEJ HEJ !!!

PRZEPRASZAM ŻE SIĘ TYLE NIE ODZYWAŁAM ALE ZNÓW MAM MIGRENY A I Z PRACY NIE WRACAM DO DOMKU TYLKO MAM DO ZAŁATWIENIA INNE SPRAWY I DOPIERO JESTEM WIECZORKIEM , W CZWARTEK NAWET O :szok: POSZŁAM SPAĆ O 21.15

A JEŻELI KTÓRAŚ CHODZI NA PLAC W PARKU MIĘDZY KOZANOWEM A ASTRA TO MOŻEMY SIE UMÓWIĆ BO MY TAM CZĘSTO BYWAMY JAK JEST CIEPŁO WRACAJĄC ZE SZKOŁY I PRACY, NO CZASMI JEDZIEMY DO LEŚNICY :sorry2:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY I DZIECIACZKI

reklama
Witam...gości jednak nie mam...ale za to mąż chory...kicha, kaszle, smarka...a ja jestem przerażona,że mały się zarazi:( Ja piję herbatkę z cytryną, jem czosnek, łykam witaminy, ale maleństwu przecież nie ma co dać zapobiegawczo:(

Do góry