Marma
Wcale nie odebrałam tego personalnie Z wiadomych względów rozumiem Twoją niechęć do tematu
Oki..ja już zamykam temat lekarzy i zdrowia mojego syna....
Gdybym mogła pomóc synowi poprzez gazety i fora to dawno bym to zrobiła. Lekarzy też odwiedziłam kilku...ale nie każdego stać na to żeby sypać kasą za czyjąś niekompetencję...badań o których sobie wyczytam też raczej sama na synu nie zastosuje...
Podsumowałaś mnie tak jakbym nic nie robiła oprócz żalenia się...owszem wyżaliłam się i przepraszam....nie powinnam zaśmiecać wątku...bo przecież jak widać jest wiele innych interesujących tematów
Gdybym posiadała znajomości w kręgach lekarskich to pewnie z wielką łatwością wypowiadałabym się o tym jak to prosto znaleźć rozwiązanie...
Przepraszam,że poczułaś się znudzona
kobieto przecież napisałam że nie piszę niczego personalnie Bogusiu do ciebie napisałam to co jest bezpośrednio pod twoim cytatem. Pisałam to ogólnie bo właściwie w każdym ostatnim poście które piszą dziewczyny jest coś na temat.
Nie chodzi tu o to aby się obrażać bo nie po to to wszystko pisałam.
Po pierwsze uważam, że to forum jest po to aby się wyżalić, poradzić i wyrzucić co trzeba z siebie i każdy ma prawo do tego aby pisać tu o swoich uczuciach i problemach bo po to tu jesteśmy. Ale uważam, że bez sensowne jest w kółko pisanie jaka jest do dupy nasza służba zdrowia, co każdy już wie, bo jest to raz dołujące dwa ile można wałkować jeden temat.
Po drugie Laurana mnie też interesuje to co u was słychać i jak tam twoje szczęście bo tez się martwię jego stanem. Jeżeli będę w stanie Wam jakoś pomóc, doradzić to z pewnością to zrobię. Jednak z doświadczenia wiem, że u tak małego dziecka ciężko jest coś ostatecznie zdiagnozować i podjąć właściwe badanie bo jego organizm zmienia się w tak szybkim tempie że czasem to co było właściwe 2 tygodnie temu teraz już nie daje efektów. W dodatku medycyna jest dziedziną na wyczucie i niestety w niej nic nie jest pewne. Sama wiem bo pomimo moich "znajomości " nie raz spotkałam się z lataniem od lekarza do lekarza aby mnie w końcu zdiagnozować.
Po trzecie uważam że wątek dotyczący zdrowia i lekarzy będzie o tyle dobrym rozwiązaniem, że łatwo będzie wychwycić nam potrzebne nam informacje to raz a dwa będzie tam można pisać o wszytskich problemach dzieciaczków po to aby mamy szukające pomocy wiedziały do kogo mogą się zgłosić po radę.
Mam nadzieję że teraz w miarę jasno się wyraziłam i już nikt nie czuje się urażony bo naprawdę nie o to mi chodziło. ;-):-)