reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No ja też na chwilkę bo jakoś dziś dzień zleciał a ja nic nie zrobiłam a za niedługo teściowa się zjawi. Jedziemy jutro na narty i mały z nią zostaje. Fajnie że się zgodziłaś na to moderowanie. Może uda się w końcu jakoś wyprowadzić ten nasz wątek i zrobić troszkę porządku. Niech mnie koś dziś kopnie w tyłek bo normalnie niemogę się w sobie zebrać. Jakiś koszmar normalnie. A wczoraj była taka ładna pogoda i wszystko się człowiekowi chciało.....

Dobra zabieram się za sprzątanie bo M znów dziś wróci nie wiadomo o której ale na pewno nie przed 21...

A wiadomo kiedy dostaniesz tego moderatora?

reklama
super. Jak byś nie dawała sama rady to ja się dopiszę do Ciebie :-) No chyba że bardzo chcesz mnie już teraz :-D

A Kacper właśnie " czyta " komiks do góry nogami pokazuje na nim palcem i głośno komentuje po swojemu machając przy tym głową wygląda to przekomicznie :D

Ostatnia edycja:
no to może wreszcie zrobi się porządek na naszym forum:-) fAjnie wiedzieć że znalazła się dzielna dziewczyna co wzięła sprawy w swoje ręce:-)

jakoś dziś nie mam weny do pisania

kadia2 Ona może i mocna ale przetrenowana...:-( no i trasy niby nie dla niej, wieczorem dostałam funkcje moderatora teraz myślę co i jak :-). zacznę od uporządkowania wątków ?? wrzuciła bym ogłoszenia o przedszkolach i żłobkach w jeden temat co o tym myślicie ? i dopytam jak zrobić ten zamknięty...

Z małym lepiej ale mnie rozłożyło na łopatki :/ wiedziałam ,że tak będzie :-9 jak tylko wolne to zaraz coś....

Ostatnia edycja:
Felidae no to przyjmij na swe barki gratulacje ode mnie:-):-):-)
powodzenia w porządkach na forum i szybkiego powrotu do zdrówka

reklama
Cześć dziewczyny:)

mlodam witaj! :)

Przepraszam,że nie ustosunkuje się do Waszych wypowiedzi,ale muszę szybko zmykać do synka,bo ciągle wymiotuje.

Felidae
gratuluje:)
Czy Ty podając Nutramigen dawałaś synkowi jakieś witaminy, suplementy diety z wapniem? Dzwoniłam do Struś i wspomniała coś,że trzeba.
Od następnego posiłku dam Patrykowi Bebilon Pepti,bo już nie mogę patrzeć jak się męczy.
Szybkiego powrotu do zdrowia.

Do góry