reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No ja też na chwilkę bo jakoś dziś dzień zleciał a ja nic nie zrobiłam a za niedługo teściowa się zjawi. Jedziemy jutro na narty i mały z nią zostaje. Fajnie że się zgodziłaś na to moderowanie. Może uda się w końcu jakoś wyprowadzić ten nasz wątek i zrobić troszkę porządku. Niech mnie koś dziś kopnie w tyłek bo normalnie niemogę się w sobie zebrać. Jakiś koszmar normalnie. A wczoraj była taka ładna pogoda i wszystko się człowiekowi chciało.....

Dobra zabieram się za sprzątanie bo M znów dziś wróci nie wiadomo o której ale na pewno nie przed 21...

A wiadomo kiedy dostaniesz tego moderatora?

reklama
super. Jak byś nie dawała sama rady to ja się dopiszę do Ciebie :-) No chyba że bardzo chcesz mnie już teraz :-D

A Kacper właśnie " czyta " komiks do góry nogami pokazuje na nim palcem i głośno komentuje po swojemu machając przy tym głową wygląda to przekomicznie :D

Ostatnia edycja:
no to może wreszcie zrobi się porządek na naszym forum:-) fAjnie wiedzieć że znalazła się dzielna dziewczyna co wzięła sprawy w swoje ręce:-)

jakoś dziś nie mam weny do pisania

kadia2 Ona może i mocna ale przetrenowana...:-( no i trasy niby nie dla niej, wieczorem dostałam funkcje moderatora teraz myślę co i jak :-). zacznę od uporządkowania wątków ?? wrzuciła bym ogłoszenia o przedszkolach i żłobkach w jeden temat co o tym myślicie ? i dopytam jak zrobić ten zamknięty...

Z małym lepiej ale mnie rozłożyło na łopatki :/ wiedziałam ,że tak będzie :-9 jak tylko wolne to zaraz coś....

Ostatnia edycja:
Felidae no to przyjmij na swe barki gratulacje ode mnie:-):-):-)
powodzenia w porządkach na forum i szybkiego powrotu do zdrówka

reklama
Cześć dziewczyny:)

mlodam witaj! :)

Przepraszam,że nie ustosunkuje się do Waszych wypowiedzi,ale muszę szybko zmykać do synka,bo ciągle wymiotuje.

Felidae
gratuluje:)
Czy Ty podając Nutramigen dawałaś synkowi jakieś witaminy, suplementy diety z wapniem? Dzwoniłam do Struś i wspomniała coś,że trzeba.
Od następnego posiłku dam Patrykowi Bebilon Pepti,bo już nie mogę patrzeć jak się męczy.
Szybkiego powrotu do zdrowia.

Do góry