reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Laurana to rzeczywiscie smutne co piszesz. Szczerze wspolczuje.. Ale moze nie bedzie tak zle i za jakis czas dziecku przejdzie, mowi sie ze takie malutkie nie maja takiej pamieci do wydarzen. Duzo cierpliwosci, ciepla i milosci napewno pomoga dziecku odzyskac ufnosc do swiata. 3maj sie i nie zlamuj ! :)

reklama
współczuje Laurana masz przeboje...inna sprawa, że Patryk jest już starszy i teraz już nie będzie tak ufny jak kiedyś...chłopiec zaczyna mieć swoje zdanie...ale być może do następnego szczepienia zapomni...trochę sie ostatnio nachodziliście po lekarzach to ma już dość maleństwo...do tego mogło byc chłodno i już mu sie nic nie podobało, ja w przychodni zawsze osobiście sam małego na wagę kładłam...Potrzebny Wam relaks...Jak ty sie odstresujesz to i mały będzie spokojniejszy :-) nagrzej w pokoju zrób mu masaż:-) a wieczorem zagoń męża do roboty niech masaż zrobi tobie :-D

bardzo optymistyczne słonko dziś więc jest nadzieja, że ta zima się skończy. szkoda tylko, że z moim łobuzem na spacer nie mam jak iść :-(

p.s. napisze do amina o funkcje moderatora, jak sie uda to zrobimy zamknięty wątek i tam można powklejać linki z NK, będziemy pewniejsze, kto ma dostęp do naszych profili :-) pozdrawiam wiosennie

P.S. administratorka odpisała :-) prosi o poparcie "mojej kandydatury" :-)

Ostatnia edycja:
hej ja tylko na moment jakoś nie mam weny ani czasu do pisania
wpadam tylko napisać że u nas wszystko ok
pozdrowionka i miłego wieczoru

Ja popieram :)

jestem bez kompa. Mój jest właśnie " przerabiany" i mam nadzieję że do jutro go skończą. Na razie korzystam z kompa M.

dzięki Marma :-)
poparcie chyba trzeba by adaminowi trzeba pisac zgode ...:-)
zyczę miłego wieczoru.

p.S. czy któras z was była w potrzebie załatwiania komuś z rodziny pobytu w zakładzie opiekuńczo leczniczym ?? będę wdzięczna za wszelkie wskazówki jak można to przyspieszyć ....

współczuje laurana masz przeboje...inna sprawa, że patryk jest już starszy i teraz już nie będzie tak ufny jak kiedyś...chłopiec zaczyna mieć swoje zdanie...ale być może do następnego szczepienia zapomni...trochę sie ostatnio nachodziliście po lekarzach to ma już dość maleństwo...do tego mogło byc chłodno i już mu sie nic nie podobało, ja w przychodni zawsze osobiście sam małego na wagę kładłam...potrzebny wam relaks...jak ty sie odstresujesz to i mały będzie spokojniejszy :-) nagrzej w pokoju zrób mu masaż:-) a wieczorem zagoń męża do roboty niech masaż zrobi tobie :-d

bardzo optymistyczne słonko dziś więc jest nadzieja, że ta zima się skończy. Szkoda tylko, że z moim łobuzem na spacer nie mam jak iść :-(

p.s. Napisze do amina o funkcje moderatora, jak sie uda to zrobimy zamknięty wątek i tam można powklejać linki z nk, będziemy pewniejsze, kto ma dostęp do naszych profili :-) pozdrawiam wiosennie

p.s. Administratorka odpisała :-) prosi o poparcie "mojej kandydatury" :-)

eeeee jaas tempa jestem a na jaki adres i kto jest administratorem :-(

reklama
witamy w świecie on line Marma :-)

ja witam po pracy i zaraz znikam do apteki wydać trochę kasy, coś to przeziębienie nas nie opuszcza...

najlepiej chyba by było pisać PW do aniaslu (Administrator).
pozdrawiam A.W.

Do góry