reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

czesc dziewczyny
witam nowa kobitke wsród nas:-):-):-)

My z Ninka ostatnio troche odciete od swiata jestesmy bo trudno znalesc chwile na siedzenie przy kompie:-p

Pozdrowionka slemy i moze potem jeszcze wpadniemy;-)

reklama
To dobrze że do mamusi!!:)) to będzie synalek mamusi;-)
on jest tak grzeczny niż Natalia jak była mała
Dziewczyny piszcie co tam u was
bo ja to tylko siedz w domu i jak to nie ktore koleżanki mówią że zapuszczam korzenie w domu :-D ide do kuchnie zabrać się za jakiś obiadek ;-)

Hej dziewczyny :) U nas też ostatnio brak czasu. Rzadko zaglądam na BB. Może w lutym będę miała troszkę więcej wolnego czasu.

Jak tam u was zimowe szaleństw? Edytko znalazłaś jakiegoś pediatrę? My w przyszłym tygodniu jedziemy na tydzień w góry a za 3 tygodnie mam duży egzamin i sporo nauki. Tak więc raczej na BB nie posiedzę.

hej
moja Ninka dzis marudna ze szok wczoraj zasneła o 21 haha ale obudziła sie o 3,30 i koniec spania, oczywiscie w miedzyczasie karmiona była:-p tak wiec obie jestesmy niewyspane, a M do północy w pracy:baffled:
Marma co do pediatry to był raz u nas jeden pan wziełam nr z gazety i powiem ze bylismy zadowoleni:tak: ale musimy zmienic przychodnie małej bo tam gdzie nalezymy sa do kitu pediatrzy:-p
Marma udanego wypoczynku życze a egzamin na pewno zdasz- bedziemy trzymać kciuki

Arlena ja też już korzenie zapuściłam w domu i czuje sie WYALIENOWANA:-p

DOBRA MIŁEGO WIECZORU PAPA

Witam, tez rzadko zaglądam na BB, mając 2,5 miesięcznego Kacperka czasem brakuje czasu abym sama zjadła śniadanie.
Też czuję się nieco uwiązana i wyobcowana , a wyjście na zakupy stało sie dla mnie atrakcją.
Karmię piersią a nie mam mleka na tyle dużo, aby i nakarmić i odciągnąć, a nie chcę dokarmiać odżywkami, wiec wyjścia należa u mnie do rzadkości, zakupy itp mąż załatwia :(
a Wy macie jakieś sposoby na zorganizowanie czasu dla siebie ?

reklama
Gosiaczku jak mój Wojtuś był taki mały to chodziłam z nim nawet do kina na przedpołudniowe seanse, ludzi mało, dzidziuś spał przy cycusiu, a ja miałam czas dla siebie :tak::-)
teraz już gorzej bo Wojtek doskonali sztukę przemieszczania się i ciężko utrzymać go w jednym miejscu :sorry2::dry:

Do góry