reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Witam dziewczyny noworocznie i życzę oby ten 2010 rok był lepszy od poprzedniego i żeby wszystkie nasze marzenia doczekały się spełnienia:tak::tak::tak::-)

U nas dalej Ninka rządzi śpi tyle co nic i nie chce u nikogo na rękach tylko u mnie bo inaczej płacz ale powoli zaczyna trochę odpuszczać, chociaż powiem Wam że to jej niespanie jest wyczerpujące bo dzieci w jej wieku śpią ok 16-18 godzin na dobę a ona może 10 . W dzień ucina tylko drzemki 10-15 minut i to na rekach przy karmieniu a w momencie odłożenia budzi się i jest ryk........
no ale nie będę wiecznie narzekać i to w nowym roku:-p ogólnie jest super każdy jej uśmiech jest cudny i można już z nią pogadać:-p i przynajmniej nikomu nie wypapla:-p
dobra muszę spadać bo córka wzywa

Hej dziewczyny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU

nie było mnie tu dawno a dlatego że miałam przeprowadzkę i byłam bez internetu mieszkam teraz\ koło Oławy
Moj maly synek wyluzował jest grzeczny śpi je i śmieje się i tak powino być od początku a nie miesiąc męczarni bo ciągle płakał,,,,,,,,, bardziej mam problem z córką jest niegrzeczna mściwa i robi wszystko nazłość robi sobie co chce a ja wychodzę z siebie ,,,,na dodatek trochę się zaniedbałam i muszę schudnąć 10kg

hej Arlena
córcia pewnie zazdrosna, ale tak to bywa pewnie z czasem jej to minie. A co do męczarni z małym to nie martw się nie jesteś w tym osamotniona bo moja Ninka też należy do tych cudaków co dnia bez płaczu jeszcze nie miały ale pewnie też to minie i nie będziemy tego pamiętały:) A co do kilogramów do stracenia to nie martw się same spadną jak wiosna przyjdzie i będziemy więcej na powietrzu z dzieciaczkami. Ja tydzień po porodzie na szczescie ważyłam tyle co przed ciążą... Ostatnio trochę mi przybyło ale nie martwię się bo mój M twierdzi że ważę tyle ile trzeba a jak się czasem śmieje to mam za mało wzrostu do swojej wagi i tyle.

Wszystkiego najleprzego w nowym roku :)

U mnie w końcu chwila oddechu. Wczoraj wróciliśmy z sylwestra i jeszcze wieczorem mieliśmy gości. M pojechał odwieść córkę do matki a my z Kacperciem idziemy na roczek jego koleżanki :)

Witam w Nowym Roku i ślę spóźnione życzenia dla wszystkich wrocławskich Mamuś!

Odzywam się co prawda trochę interesownie, bo mam pytanie, czy któraś z Was może orientuje się w temacie pediatry w przychodni NZOZ "Na Biskupinie" przy ul. Olszewskiego? Bo to najbliższa ode mnie przychodnia, ale nie chciałabym dziecka tak w ciemno zapisywać. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje!

pozdrawiam

reklama
Do góry