reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć dziewczyny.

Co tu tak cisza? Nikt już nie zagląda? Słuchajcie kolejne spotkanie wymiankowe odbędzie się 12 grudnia w tym samym miejscu gdzie ostatnio. Ja osobiście polecam jakby któraś miała ochotę to zapraszam na wątek wymiankowy i tam jest adres i godziny podane ( takie same jak poprzednio) zresztą poprzednim razem wkleiłam informacje.

eh właśnie zauważyłam że wątek został wywalony....:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ech, właśnie zorientowałam się, że 12 grudnia to sobota i sobie zerknęłam na godziny, i właśnie w tym czasie siedzę na uczelni, więc niestety lipa. :(
Może innym razem mi się uda wybrać.

pozdrawiam

witam Mamusie z Wrocławia,

zakładamy z koleżanką klub malucha, bo w naszym mieście nadal brakuje takich miejsc gdzie można zostawić pociechę na te kilka godzin ze spokojnym sercem. Wiem bo sama szukałam dla synka. Jesteśmy w trakcie organizacja która pochłania troszkę czasu i nerwów niestety. Do sprawy postanowiłyśmy podejść na poważnie więc będzie– program opracowany przez pedagogów, warsztaty, bezpieczny i wygodny lokal, i dużo dużo zabawy:-D:-):rofl2::eek::tak::-D (no bo kiedy jak nie teraz ;) no jednym słowem pracujemy ciężko żeby było dobrze.

Piszcie mamusie J dajcie znać w jakiej okolicy jest takie zapotrzebowanie:tak:
Więcej informacji na maila malevipy@gmail.com

Witam
wiem długo mnie nie było ale jak pisałam Arlenie byłyśmy z Ninką 2 tyg w szpitalu na zapalenie ucha a do tego moja Ninka tak płacze dniami i nocami że normalnie nie mam czasem jak iść do kibelka, bo nie można jej z łapek puścić ...
Sami już nie wiemy co jej dolega niby jest zdrowa a ryczy tak przeraźliwie że serce pęka... nie wiem czy to kolki bo te niby łapią głównie wieczorami a dla mojej córki nie ma znaczenia dzień ani godzina... jak śpi godzine to jest super a jak przespała nam 2 godziny to 5 razy sprawdzałam czy oddycha:-p
chętnie spotkałabym się z Wami ale na najbliższy czas nic nie planuję bo i tak nic nie da rady z naszą małą zaplanować. A właśnie czytałam trochę co u Was i też szukam dobrego pediatry, mozecie kogoś polecić??

Trzymajcie się ciepło

Hej dziewczyny mój diabeł śpi więc mam troszkę czasu a tu cisza

a gdzie ostatnio było te spotkanie wymiankowe ? można tam też kupić?

powiem wam dziewczyny że jakoś tak urodzić dziecko na jesień to przekichane !

arlena oj tak wiem coś na ten temat. Poszukaj moich postów powyżej tam jest wszystko napisana. Tam można i sprzedać i kupić i wymienić. Na co tylko masz ochotę :)

A czemu taka cisza to ja pojęcia nie mam.

Ostatnia edycja:
"Dla wszystkich mam zainteresowanych spotkaniem w celu kupna, sprzedaży lub wymiany mamy do zaoferowanie jedyne takie miejsce we Wrocławiu. Specjalnie dla Państwa w Centrum Medycznym "Baby Vita" organizowany jest "Baby Targ"!!

Giełda odbędzie się w sobotę 12 grudnia od godziny 10.00 – 14.00
WSTĘP WOLNY!!

W trakcie BABY TARGU doradztwo psychologiczne – BABY WIZAŻ.
Centrum Medyczne „Baby Vita”
ul. Zelwerowicza 4; 53-676 Wrocław
Szczegóły pod numerem telefonu 0 – 71 349 39 11 0-602 64 54 43
lub drogą mailową centrum.babyvita@gmail.com
Centrum Medyczne "Baby Vita""

reklama
Do góry