reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

edytka to fajnie ze pozytywne wrazenia po targach :D

a mama zostaje na dluzej czy juz pojechala??

u nas wielkie pakowanie i juz na 100% w czwartek wieczorem wyjezdzamy.. w piatek bedziemy we Wroc a w nastepny wtorek przyjada do nas nasze pakunki (najpotrzebniejsze bierzemy teraz a reszta jedzie ciezarowka z kolega, ktory kursuje do legnicy raz w tygodniu z firmy przewozowej :D) wiec sie mu postawi flaszke i tyle bedzie nas kosztowala przeprowadzka na drugi koniec Polski :D fajnie :D

tazke jak znikne to znaczy ze jeszcze nie mam neta na mieszkaniu, ale mam nadzieje ze szybko to sie rozwiaze :D

pozdrawiam!!

reklama
Witam,
mam sporo ciuszków, które chciałabym oddać. Jeśli jest jakaś zaiteresowana mama z Wrocławia to zapraszam. PS ciuszki będą w sam raz dla dzidziusia który urodzi się w jesieni/zimie.

Kazeno mama już pojechała:-( niestety wszystko co dobre szybko się kończy:-(
ale dziś będę miała następnych gości ze Szczecina na jedną noc a w piątek przyjeżdża moj brat z żoną i córką więc też jestem happy:-)
życzę udanej przeprowadzki:)

Dziewczyny a co z tym naszym spotkaniem?? czy nadal aktualne??

czy ktoś tu jeszcze czasem zagląda? Co słychać mamuśki. Ja w końcu mam Internet w domu i mogę pisać :-D Mój Kacperek już ładnie zaczyna chodzić za rączkę. Szukam towarzystwa dla nas na Basen w Aquaparku. Jest któraś chętna?

reklama
Do góry