reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam serdecznie!!!

Ja również jestem zadowolona z macieżyństwa po 30-stce:tak:;-)
ale mimo wszystko czasami mam watpliwościże może wcześniej było by lepeij , bo niekt órzy znajomni z naszego rocznika maja dzieci już po 16 lat i moga swobodnie sobie teraz funkcjonować ,a my wczesniej studia , potem pierwsza praca , a teraz dzieci i????? kiedy czas na jakieś przyjemności chociaz nie to najważniejsze i chyba jednak myslę że jest super!!!!!:-)

beti miłego wypoczynku i superowej pogody!!!!

kazeno a Ty rozumiem że jesteś na medycynie :-) na którym roku????

pozdrawiam

reklama
kadia skonczylam 2 rok i teraz po dziekance wracam na 3 rok medycyny :D

arlena super ze wypad na basen udany!!

a my wczoraj bylismy na kolacji z okazji rovcznicy slubu naszej (moi rodzice nas zaprosili) i powiem wam ze super bylo.. Wiktor mial tam swoje krzeselko, jadl knedelki z serkiem bailym i potem od nas podjadal od nas ziemniaczki i frytki hehe.. ladnie sie zachowywal wiec jestem z niego dumna.. podrywal jakas dziewczynke taka 4-5latek.. spadla jej serwetka jak on przechodzil i podniosl :D a potem dal czesc i usmiechy takie puszczal ze myslalam ze skonam ze smiechu!!

milego dzionka!!

kadia, mały zalotnik rośnie, muszę uważać na moja Majkę, żeby jej w główce nie przewrócił:-), tylko, że ta małpka moja to za dorosłymi facetami się ogląda i zaczepia, normalnie można na podryw z nią iść:-)
arlena ja mimo, ze mieszkam we Wrocławiu od jakichś 5 lat, to też tylko zam ten basen na Wejcherowskiej (tam jeszcze nie byłam) i glinianki i zaskoczona jestem, ze jeszcze jakieś odkryte są w tym mieście:confused:, a należę do tych co lgną do wody:-), bo kryte baseny w większości znam:tak:
pozdrawiam i idę dziś do lekarza, coś mi tak w krzyż wlazło, że ledwo mogę się wyprostować, wczoraj jak wyszliśmy na spacer z małą, to cały czas pchałam wózek bo mogłam się na nim oprzeć, a szkoda mi było dziecko w mieszkaniu trzymać w taką pogodę, a dzisiaj wcale nie jest lepiej:szok::-(

cześć dziewczyny ja już po urlopie u mamy... było super, zaliczone dwa wesele:-):-) potem opowiem szczegóły bo padam z nóg, wróciliśmy do domu dopiero o 1 w nocy:baffled: no ale dzięki temu dłużej byłam w domciu, przywiozłam swoją chrześnicę 8 lat i teraz ćwiczę bajki od rana:baffled::baffled::baffled::baffled: no ale cóż coś za coś nie mmam siły na spacer...
przywiozłam sobie ciuszki i teraz piorę:-) jest tego sporo ale jeszcze i tak musimy trochę kupić, tzn. ja muszę:-p bo chce mieć trochę nowych:-p a co tam!!

Witam !!!

mam pytanie kazeno bo nie daje mi to spokoju :-( a jak zadaje pytanie jakos dziwnie mi odpowiadaja czy może wiesz lub możesz się dowiedzieć czy koarktacje aorty mozna wykryć w łonie matki????

gabi to mas fajnie !!!! no to moze kiedys sie poznamy z dzieciaczkami:-)

pozdrawiam

Ja dziś po USG 3d jestem zadowolona choć mały ukrył swoją twarz ale lekarka tak ruszała brzuchem że aż wkońcu pokazał się mój M w siodmym niebie jest spędziłam na usg 40minut
a zapomniałam dodać synuś ma nosek mój

Witam, ja ciągle zmagam się z bólem krzyża, dostałam zwolnienie na cały tydzień, ale co z tego jak siedzę z dzieckiem i niestety nic mnie nie zwolni od dźwigania:baffled:. Od września obowiązkowo basen 2x w tygodniu, fajnie, tylko, czy mi sił starczy jeszcze na taki wysiłek, ale cóż trzeba się zmobilizować, bo inaczej któregoś dnia nie wstanę z łóżka:szok:
kadia trochę mi się pomyliło z kazeno, ale moja wiercipięta chętnie poznałaby takiego już kawalera:-)
eedytka wypocznij o ile się da przy 8- latce i napisz szczegółowo jak było na urlopie:tak: i weselnych zabawach, niech maleństwo się uczy zabawy:-), a z ciuszkami nowymi nie przesadzaj, bo możesz nie zdążyć ich wszystkich założyć maleństwu, strasznie szybko rosną te pociechy:-)
arlenka gratulacje udanego usg, moja mała też uciekała lekarce i do końca nie było wiadomo, czy na pewno dziewczynka:-), tak już jest, ze dziewczynki to cali ojcowie, a synusie to całe mamy, czego dowodem jest już identyczny nosek:-)
Może dziś uda się wyprowadzić małą na dwór, strasznie dała mi popalić w nocy i jak wstała przed 7, tak jeszcze nie chce zasnąć:szok::baffled:

kadia.. pewnosci nie mam bo nie mialam jeszcze takich szczeglowych zagadnien z kardiologii ale z anatomii pamietam, ze koarktacja to zwezenie aorty i tak na moj rozum RACZEJ mozna by to zobaczyc na w badaniu przepływów doplerowskich.. to tyle moge pomoc.. a spacjalisci co mowia??

moje dziecko juz po szczepieniu, byl bardzo grzeczny i poki co wszystko ok, teraz sobie spi slodko a ja sie pakuje :D

Witam

arlena - gratuluje wyników usg :-)

gabi spokojnie ale mój tez podrywa laski i to w moim wieku nawet dzisiaj było ich kilka:-p

kazeno - no własnie kardiolog nam powiedziala ale to było 2 lata temu że nie możana bo w brzuchu botal a po urozeniu otwiera sie aorta , ale kurcze na forum serduszkowym ostatnio kobitka jest w 29 tyg i niby podczas usg wykryli własieta wadę , a jak tak to zmienia podejście do mojego ginekologa bo może mój syn i my nie musielibysmy przejść przez to wszystko co przeszliśmy:-(
dzieki i pozdrawiam wszystkich

reklama
Dziewczyny wybiera się któraś w sobotę na te targi dla mamy i dzidzi czy jak tam się nazywają?? bo my z moim M planujemy ale jak to będzie to nie wiem ...

Do góry