reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

bara ogromne gratulacje:-)
Marma ja chętnie bym się wybrała, ale pracuję, a z tego co słyszałam najlepiej się wybrać do aquaparku w tygodniu koło południa, bo jest luzik. Jak będę miala jakiś dzień wolny, to moze uda nam się umowić.
eedytka, jakie spotkanie, jak tu nikogo nie ma:szok:, tzn. nic się nie dzieje, dziewczyny wpadają na moment i właściwie nic nie piszą, zeby się odnieść do posta, nie dziwię się, że Agnes i Aneta nie pojawiają się już wcale.

reklama
cześć dziewczyny dobrze gabi powiedziała nic się nie dzieje dlatego ja tu juz nie zaglądam.bo po co napisac pare słów i tak w kółko żadnej rozmowy.no cóż.

mam pytanko dziewczyny :
mam do sprzedania pampersy bella happy 4+ (8-20kg) 50szt.jest któras chetna??????????

JA zaglądam i piszę. Na spotkanie też jestem chętna tylko tu taka cisza... No ale nowe dzieciaczki się pojawiają i może coś się ruszy:)

Agnes jednak zaglądnęłaś do nas:-). Co do pampersów, to akurat używamy 4, ale kupujemy firmy Pampers, bo z belli nam coś nie podpasowały, także ja dziękuję.
Marma ja chętna jestem na spotkanko, tylko, że w tygodniu, to pod wieczór, bo przecież ja matka pracująca:szok:, a moze takie luźne spotkanko same:confused::-)

Mi pasuje :) jedynie co to muszę wcześniej wiedzieć żeby sobie ten termin u mojego M zarezerwować co by min na ten dzień nie wymyślił....

mi teraz jeszcze pasuje praktycznie każdy termin i godzina bo jeszcze dzidzia w środku więc zabieram ją ze sobą :-p jak coś to dajcie znać co wy na to??

hym no to może jakoś tak przyszły tydzień lub następny? Ja proponuję kawiarnie blablacafe super miejsce. Można się sptkaći z dzieciaczkami , starsze będą się bawić i bez.

Maybebaby

co wy na to?

reklama
Do góry