reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

tak ja się wybieram koleżnka mi dziś dała taką propozycj e wstęp 12zł

gabi tak bywa z dziećmi raz zasną a raz nie tez mam taki problem a moja ma prawie 4lata

reklama
kurde nawet nie wiedziałam że wstęp płatny no ale co tam...
tylkoże jutro ma być upał... my chcemy z M jechać z rana tzn ok 11 no i może potem z mała ( chrześnica)do ZOO bo szkoda mi jej że musi siedzieć tylko ze mną w domu... z małymi wypadami na spacer i zakupy ale nie daję rady sama... zobaczymy wpadnę jeszcze potem to może coś więcej ustalimy?? fajnie byłoby się tam spotkać:tak:

Byłam na targach i się zawiodłam, spodziewałam się czegoś lepszego. Dla maluchów niebyły to najlepsze warunki bo strasznie głośno, wszystko ściśnięte, że ciężko przejść kupa ludzi i Kacper cały czas płakał. Na całą imprezę jeden przewijak i olbrzymia kolejka do niego_Organizatorzy nie spisali się. Zresztą wystawcy byli nastawieni na kobiety ciężarne a nie na matki z dziećmi.

byłam tam w niedziele tez nie zachwycona nawet szkoda pisać tylo na bilet straciłam a dostałam całą reklamówkę ulotek coś strasznego nie miałam jak się ruszyć z tymi papierami

witaj Asiu!! jak sie czujesz z brzuszkiem??

a ja tez Witam po przerwie.. bylismy we Wroc zalatwilismy zlobek i mieszkanie.. za tydzien przeprowadzka!!!!! ale sie ciesze!! maz byl na rozmowie o prace i maja dzwonic do niego jak przyjedzie z urlopu szef ktory decyduje.. takze trzymajcie kciuki zeby sie udalo z ta praca bo wtedy bedziemy juz wszystko mieli co trzeba..

dzis po pracy meza jedziemy na zakupy ubraniowe dla synka.. wczoraj z szokiem stwierdzilam ze nie jestem w stanie wcisnac mu adidasow na nozke a dopiero co chodzil w nich.. no i do zlobka pare rzeczy trzeba kupic.. najwazniejsze kapcie.. moze pare body dokupie choc ma tych ciuchow w brud, ale moge nie nadazyc z praniem jak w zlobie sie utapla :D

milego dnia!!

ja dzis pieke drozowki z serkiem i robie salatke ala gyros :D mniami :D

reklama
cześć Dziewczyny:)
my byliśmy na tych targach i ogólnie nie było najgorzej z naszego punktu widzenia, ale fakt że ludzi było więcej niż miejsca...
z łupów jakie przytargaliśmy do domu to oczywiście tony makulatury:-p ale także kilka próbek m.in johnsona- paczuszka husteczek nawilżanych i jakaś próbka żelu do kąpania jeśli się nie mylę'
z aventu smoczek, wkładki laktacyjne, pojemnik do przechowywania pokarmu, i płytka o karmieniu piersią mam chyba kilka szt tych płytek nie wiem jakim sposobem, ale jeszcze nie oglądałam
z belli tez paczuszkę 10 szt mokrych husteczek i wkładki laktacyjne
z nuka smoczek i też wkładki
dostałam też śliniaczek firmy Enfamil
i kolejny smoczek tomme tippee

więc uznaliśmy z M że nasze 24 zeta się zwróciły choćby za same smoczki- dzidzia będzie miała wybór, a poza tym jak pisałam była z nami moja chrześnica i dla niej też nie było nudno, były dmuchane zamki dla dzieciaków do skakania bez opłat więc tam się trochę wyszalała a poza tym pomalowała się na buzi tzn, jakaś kobitka namaziała jej pięknego motylka więc atrakcji trochę było, mój M najbardziej ucieszył się z chleba ze smalcem bo kupny lepiej smakuje:-p a mała jeszcze watę cukrową wciągnęła...kilka ciekawych rzeczy się dowiedziałam więc uważam że warto było się wybrać a najważniejsze było że byliśmy razem i że mała trochę się wychasała, a po ok 2 godzinach zmyliśmy się stamtąd , po moja mamę na dworzec i dlatego nie było mnie tak długo... bo miałam najbliższą kobietę mojemu sercu blisko siebie... ale się napisałam

Do góry