reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
ja wychodzę koło 12 , ale jak będzie pogoda to zbiorę się szybciej :-D
w ten weekend zjeżdża z trasy mój mąż i tydzień będzie w domu , wtedy zazwyczaj latamy po bankach, urzędach i znajomych i nadrabiamy zaległości, ale za tydzień dam znać to się umówimy:tak::-)

ja wychodzę koło 12 , ale jak będzie pogoda to zbiorę się szybciej :-D

w ten weekend zjeżdża z trasy mój mąż i tydzień będzie w domu , wtedy zazwyczaj latamy po bankach, urzędach i znajomych i nadrabiamy zaległości, ale za tydzień dam znać to się umówimy:tak::-)​
Ok - super :-)

Witam !!!

nie chce mi sie pisac bo ... cos w pracy sie wydarzyło:-(
ale u nas ok maly miał temp po ostatnim szczepieniu , a wczoraj był szczepiony na mennigo i koniec wszystko narazie

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki

aneta23 byąłś już moze u tego fryzjera?? Gdzie wkońcu zdecydowałas się iść, bo mnie ten w Magnoli kusi :-) Muszę obciąć jakoś fajnie włosy, za długo nic nie robiłam (całą ciążę)

Witam!!!

tak piszecie o fryzjerach to i ja napisze ja mam swojego prywatnego , przykeżdza do mnie i jest super , ładnie włoski robi i niedroga jest

a my jutro na wesele , mam nadzieję że zabawa bedzie udana

gosiek u nas w sumie też chodzi o zwolnienia i mniejsze etaty , naszczęście mnie to nie dotchnęło , ale chodziło mi o coś innego na mojej lekcji był wypadek i niby ok ze strony prawnej ale i tak sie martwie co z uczennicą :-(

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki

Właśnie mam problem z fryzjerami, bo moja wyprowadziła się do Trzebnicy. Kto zna jakiegoś konkretnego??

kadia - ojej współczuję:-( - nie dziwię się, ze się martwisz, mam nadzieję, ze jakoś wszystko się ułoży

reklama
Witam dziewczyny.:-):-):-):-)
dawno mnie tu nie było a tu takie pustki :baffled::baffled::baffled::baffled:
To forum umiera śmiercia naturalną :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a szkoda.

kadia skoro mówisz że niedrogo bierze twój domowy fryzjer to jak to wyglada mniej więcej cenowo?

miałam super weekend dziewczyny.Oliwkę zawieźliśmy na cały weekend teściowej.
A My spedziliśmy wreszcie troche czasu razem.Bylismy w sobotę w naszym wrocławkim Aquaparku :tak::tak::tak::tak::tak::tak: super było :tak::tak::tak:
byłyscie tam?????

Wyszalelismy sie na całego,te zjeżdżalnie były świetne ale ja wszystkiego sie boję więc zjeżdzałam tylko na niebieskiej ale i tak sie bałam bo strasznie szybko się zjeżdżało,masakra.
Mój mąż wszedł na tą najtrudniejszą to myslałąm że zawału dostanie taki z niej wyszedł,nie mógł dojść do siebie :-D:-D:-D:-D:-D więcej na niej nie zjechał.

Oliwka bawiła sie swietnie bawiła u dziadków.wcale za mna nie tęskniła,ąż się zdziwiłam bo pierwszy raz za mna nie płakała i nie było prob;lemu ze spaniem,przespał całą noc.jak przyjechalismy po nią to rzuciła mi się na szyję a potem pobiegła się bawić z dziadkiem i nie zwracała na mnie uwagi.to ja się bardziej stęskniłam niz ona.:-p:-p:-p

No i wyspałąm sie wreszcie za wszystkie czasy.potrzeba mi było tego,teraz mam naładowane akumulatory.

Do góry