reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hmmm.... mój tez zasnął koło 18:30

w piątek szczepiłam Mirka na pneumokoki - za miesiąc menigokoki, potem ratowirusy
no i może we wrzesniu będzie mniej chorować w przedszkolu

reklama
w piątek szczepiłam Mirka na pneumokoki - za miesiąc menigokoki, potem ratowirusy
no i może we wrzesniu będzie mniej chorować w przedszkolu
Gosiek, to sporo szczepień Was czeka. A na rota czym szczepisz? Jest coś dla starszych dzieci? Bo ja wiem tylko o rotarixie i rotatecu, ale to niemowlęta tylko się szczepi, chyba do 26go tygodnia (nie pamiętam dokładnie). Ale pamiętam, że jak szczepiłam Milenkę to się na styk zmieściłam w terminie.

Czesc dziewczyny :-)
U nas wszystko ok.....dzieciaki zdrowe tradycyjnie ;-)
Filip moze pochwalic sie pierwszym ząbkiem :tak:
Kuba bez pieluch - zadnych wpadek nie ma...w nocu budzi sie na siku i zanim zasnie ze 4 razy wola - troche to meczace ale coz....
Poza tym od 2 dni chlopaki juz spia razem w pokoju - a rodzice maja sypialnie znow tylko dla siebie :cool2:
Za zyczenia i graulacje jeszcze raz dziekujemy :-)

IRMAA - o super....ja na spacerek wspolny jak najbardziej jestem chetna :tak: Na codzien chodze tu obok nas do Popowickiego :tak:Daj znac kiedy bedziesz miala czas - Ty chyba pracujesz prawda?
I jak zrobiliscie malej te badania?
GABI - hop hop...gdzie wsiąkłaś??????? Jak po powrocie do pracy?
AGNES - trzymam kciuki zeby bylo ok w tym zlobku.....oby mala sie przystosowala :tak:
BETI - wlasnie bylam ciekawa gdzie sie podziewasz ;-)Fajnie ze z przedszkolem sie udalo
KADIA - i jak sie Krystian czuje?
Pozostale mamusie pozdrawiam cieplutko.....
Ciekawe jak tam PUSI z rozkrecaniem firmy idzie...I ANIELKA wcale sie nie odzywa :-(

Witam dziewczyny!
Napiszcie mi czy któres z waszych(jesli są takowe) dzieci uczęszcza do przedszkoli z zFundacji Familijny Poznan?

A tak wogóle to witam serdecznie wszytskie wrocławskie mamusie:tak:
Zagladam do Was czasami i czasem coś tam podczytam.:-p:sorry:
Zdarzyło sie mi tez kieeedyś coś tam napisac:-p

A sa tu jakies mamy z Psiego Pola?

Aneta ja teraz jestem na macierzyńskim , więc siedzę w domku i też chodzę na spacery do naszego parku. Musimy się więc kiedyś zgrać i umówić na spacerek, tylko niech pogoda się poprawi bo dziś niezaciekawie jest :tak::-)

IRMAA - a to slepak ze mnie...wybacz...przeciez z Wojtusiem teraz w domku siedzisz :tak:
A Ty chodzisz do Zachodniego parku czy Popowickiego??? Bo jak do Popowickiego to jak to mozliwe ze sie jeszcze nie widzialysmy....hmmmm :eek:

Ja sie pochwale - moj mlodszy bączek zaczął sie unosic na czworaka......:-) Podnosi sie i sie buja - nareszcie...bo on troche taki leniuszek.....Marudny przez te zeby jak diabli....az dzis Viburcol w dupsko dostal bo sie nie chcial uspokoic :confused2:
A ja wybieram sie do fryzjera......jakiejs radykalnej zmiany chce :-p
Czy ktoras z Was slyszala cos o salonach: Quattro na Legnickiej i Akademii Berendowicz&Kublin w Magnolii????????
Help.......bo zapisalam sie i tu i tu.....i nie wiem....ale sklaniam sie do tego pierwszego....:sorry:

Aneta ja chodzę na polanę albo koło swojego bloku tu gdze jest górka z oponami (na przeciwko kościoła) co do fryzjera to nie znam żadnego z wymienionych, ja kiedyś chodziłam do saloniku w rynku a teraz do Beaty w białym pawilonie.
No i gratulacje dla Filipka, pewnie lada moment zacznie ci raczkować.:tak::-D

Aneta ja chodzę na polanę albo koło swojego bloku tu gdze jest górka z oponami (na przeciwko kościoła) co do fryzjera to nie znam żadnego z wymienionych, ja kiedyś chodziłam do saloniku w rynku a teraz do Beaty w białym pawilonie.

No i gratulacje dla Filipka, pewnie lada moment zacznie ci raczkować.:tak::-D
Ejjjj...no to ja chodze w te same miejsca :-D......wczoraj bylami i w parku i tam przy gorce z oponami :-D....Musimy mieszkac bardzo blisko siebie - ja mieszkam w tym nowym pomaranczowym bloku przy quatro forum :tak:

reklama
a ja w wieżowcu przy górce, górkę widzę z balkonu :-D może wychodzimy w innych godzinach, albo po prostu się mijamy

Do góry