reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam!!!

na wstępie witam nowe mamy :-)

u nas ok ale kurcze juz teraz chyba wiem dlaczego mnie tak bardzo boli czesto lewy bok , i mam nieprzespane noce , byc może to ta cholerna lewa nerka , teraz też mnie boli
ide z małym na ostatnie 4 szczepienie na pneumo i zostało nam jeszcze na meningokoki i co roku na grype , skoro lekarka stwierdziła że będzie tak dobrze to w jego wypadku chyba tak trzeba
kayci a gdzie dokladnie mieszkasz bo ja przez 222 lata mieszkałam w śródmieściu

a mały mowi bardzo męskie słowo od wczoraj "mama guma":-p oczywiście do zucia !1!!!:-D i "mama nie aaa " zasypia w 3 sekundy oczywiście, albo "pan trii"( pan jedzie na rowerze)
ale z dnia na dzień coraz węcej słow i zrobil sie przekomiczny , wszystkich zaczepia i wszystkim calusy wysyła :tak:, dzieli sie jedzeniem z obcymi :sorry2:, i wszystkie dzieci jakie są na jego drodze całuje i tuli

reklama
kayci korzystam póki mogę z tego, że dziecko w łóżeczku urzęduje przy karuzeli, bo później nie wiem jak będzie z czasem na dorwanie się do mopa, a co dopiero inne ;) ale fajnie, że już masz taką dużą pociechę, my z mężem też nie możemy się doczekać jak dziecko będzie duże, na początku dziecko jest takie bierne, a potem te pierwsze uśmiechy, co chwilę uczy się czegoś nowego, sama słodycz.

Czesc dziewczyny...Dziekuje za wszystkie mile slowa :-)
My powoli wracamy do normalnego rytmu zycia ;-)Musze przyznac ze zal, ze to juz koniec tych wszystkich przygotowan ;-)
Wiecie co...co do tych fotek....te z Was ktore nie moga wejsc do albumu - pewnie nie macie jakiegos programu :-(, prawdopodobnie jest to Adobe Flash Player w werski min, 7+.....bo przegladarke podejrzewam kazda z Was ma min. IE 6.....
Mam juz fotki z sesji...tzn miniatury poki co, ze 100 wybralismy 58 (a mialo byc 40 :-p)......troche duzo, wiec wrzuce tylko troche jesli komus by sie nie udalo jednak wejsc do albumu....a caly komplet jest tutaj:
http://picasaweb.google.pl/aneta.marcin/SlubSesja?authkey=Gv1sRgCIL9qdKjqv_DqgE&feat=directlink

GOSIEK - niezly masz rytm dnia....ja to odwrotnie....siedze do 1 w nocy....potem najchetniej bym spala do poludnia...tylko tak sie nie da ;-)
A kierunek studiow niezly :szok:.....chyle czola....Moj M to audytor, tyle ze w bankowosci ;-)
NONEK - zdroweczka
Witam serdecznie nowe mamy :tak:
KAYCI - moj starszy tez z 2007.....mimo ze z kwietnia...to tez razem pojda do szkoly ;-)
LARKAA - faktycznie fajna date wybrala sobie Twoja coreczka :cool2:
Zobaczysz ze kiedys zatesknisz jeszcze za czasem gdy pociecha byla "nie mobilna" ;-)...no chyba ze bedzie z tych spokojniejszych :-p
GABI - mysle ze sroda ok :tak:Co do tego lekarza nie jestem pewna....ale chyba nie :confused:
KADIA - i dla Ciebie zdrowka.....moj tez domaga sie gumy...tylko czasem pokreci i wrzeszy "mama gamuuuuuuuu chce" :-D

Witam!
A, my dziś z M wyskoczyliśmy sobie na Bielany bez małej, bo mała z babcia na spacerku:-), jakoś tak dziwnie bez dziecka:szok::-)
A, teraz M robi obiadek, strasznie zresztą już głodna jestem po tej wycieczce:szok:
Kupiliśmy sobie nową kołdrę taką 200/220, bo jak śpimy z małą, to ta obecna była za mała i komuś (czyt. M) marzła pupa:-D
aneta zdjęcia super, aż miło się ogląda i człowiekowi przychodzi jednak do głowy, żeby też się zdecydować w końcu na legalizację związku, bo chyba warto dla takich niezapomnianych chwil:confused:
Wiesz, co to może w środę tak na 10 rano:confused:
kadia trzymaj się z tym zdrówkiem i kuruj, nie bagatelizuj:no:, a słowa małego fajne, ja mam jeszcze same gagu i to o 4 rano:szok:
Iarkaa korzystaj, korzystaj z jeszcze biernego trybu swojej dzidzi, bo puźniej faktycznie oczy dookoła głowy, ja jeszcze mam dobrze, bo mała ładnie bawi się na macie edukacyjnej, no i teraz jeszcze doszła babcia, która wychodzi na spacery i w mieszkaniu siedzi przy małej, to mogę coś sobie porobić:-)
She witam serdecznie

Aneta zdjęcia super,pooglądałam wszystkie i aż mi sie mój ślub przypomniał z tego wszystkiego.
Jeszcze raz zyczę Wam dużo szczęścia :-):-):-):-)

Witam wszystkie Dziewczyny :-)
Ja również mieszkam we Wrocławiu od 5 lat a od 2 miesięcy jestem szczęśliwą mamą Adrianny. Mieszkamy wraz z mężem i psiakiem na Muchoborze Wielkim.

Gabi - u nas w pracy (pracuję w kadrach) mowimy kobitkom o tych zaświadczeniach bo ta przychodnia która nam wykonuje badania kontrolne (po długotrwałej nieobecności w pracy) wymaga takiego zaświadczenia. Jeszcze jak chcesz korzystać z przerwy na karmienie dobrze byś też miała na to zaświadczenie (wydaje gin lub pediatra)

Pozdrawiam

Hej gwiazdy!!!!

anetko na wstepie musze przyznać że zdjęcia super chyba na konkurs mają iść :tak:, ja tez sobie przypomnialam swój slub tylko że to było 17 lat temu:-:)szok:

mały dzisiaj podchodzi do mnie ze swoim autkiem i mówi " mama dudu guma" oczywiście rozumiecie opona spadła:-p

a co u reszty mam słychać , bo mnie kolejny dzień pobolewa nerka, chyba z wrażenia, cały dzień byliśmy w ogródku , a jutro idziemy do znajomych na grilla i jak zwykle będą kierowcą

reklama
witam was dziewczyny jestem też z Wrocławia mieszkałam parę lat na Muchoborze małym a teraz koło Grabiszyńskiej

Do góry