reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Witam,
zapraszam do zapoznania się w wątkiem na forum gazety wyborczej dotyczącej ostatnich zmian w naborze do żłobków. Chodzi o wyznaczenie jednego żłobka we Wrocławiu, do którego będą mogły chodzić dzieci z alergią pokarmową. Żaden inny żłobek nie będzie prowadził diet dla dzieci alergicznych. Może ten problem dotyczy również Waszych dzieci. W czwartek będzie spotkanie z dziennikarzem TVN.
WAZNE - program w TVN- przeczytaj - Wrocław - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Pozdrawiam
Giza

wróciliśmy wczoraj od lekarza
już chciał lekarz mu ustalać termin operacji - jednak ja na razie się nie zdecydowałam - mam przyjechać za rok i wtedy zadecyduję czy już Mirka wysłać na operację
w razie czego w każdej chwili mogę zadzwonić i umówić się na operację ( tak mam wpisane w karcie)
jest to trudna decyzja - operacja jest bardzo poważna i rekonwalescencja długa + później długa rehabilitacja
oprócz tego zwiedziliśmy:

• Wieliczkę
  • Zakopane
  • Rabkę+rabkoland
  • skansen kolejowy
  • koleżankę z Nowego Targu + koleżankę Mirka z BB ( też 3 latkę)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

hu hu - jest tu kto? cicho, szaro.....
dziewczyny odzywajcie się - nudno tu na forum bez was:tak:
nieobecności nieusprawiedliwione - będą srogo karane :sorry2::cool2::tak:

hej.No ja też zauwazyłam że nikt tu sie nie pojawia niestety.Dlatego ja też zadko zaglądam bo co zajrzę to pusto i jedna wielka cisza panuje.
niedługo to w ogóle nikt tu juz nie zajrzy a szkoda :tak::tak::tak::tak:

no to musimy reaktywować forum :tak:
ja chcęe dzisiaj podskoczyć do sklepu i kupić gofrownice dla Mirka - on b. lubi gofry

reklama
A Wam się jeszcze nie chwaliłam:Oliwka pożegnała juz pampersy.
zaczelismy oduczanie w poniedziałek.Początki były bardzo tudne,co chwiletrzeba było przebierać.Ale na 3 dzień załapał i od srody już woła.już drugi dziń nie ma żadnych wpadek.nawet na dworze ładnie siusia na trawkę.Az mnie zdziwiło że jak na noc ma założonego jeszzce pampersa a znaim usnie o zachce jej sie siku to nie chce sikać w pampersa tylko muszę ją wysadzić.

także mam już dorosłą córę.
bardzo jestem z niej dumna.20mies i bryka już bez pampersów :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry