reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

świetnie - gratulacje dla Oliwki - mój Mirek załapał jak miał 2 latka

a ja kupiłam opiekacz 3 w 1 - i już robi lam gofry - pierwsze 2 do bani - ale reszta to już ful wypas

reklama
Zdjęcia z wyjazdu
  • Wieliczka
  • 1716358050.jpg
  • Rabka
  • 1736498050.jpg
  • Zakopane
  • 1721418050.jpg
  • 1723528050.jpg

• 1730228050.jpg
  • koleżanka
  • 1725278050.jpg
  • 1728358050.jpg
    1727068050.jpg
  • Skansen kolejowy - koło Rabki
  • 1732398050.jpg
  • 1734288050.jpg

Witam serdecznie!!!
U nas ok wszyscy zdrowi to najwazniejsze , na temat żłobak się nie nwypowiadam byłam u pani kierownik gadałysmy godz i :-(

Gratulacje dla Oliwki mój cos nie może załapać , za to zaczyna pierwsze swoje zdania mówić :tak:

Gosia widac że wyjazd super !!!

pozdrowienia i całuski dla wszystkich

kadia powidz co jest nie tak z tym żłobkiem??????
chciałabym wiedzieć,bo mma zamiar tam Oliwke posłać więc prosze napisz czego sie dowiedziałaś :tak::tak::tak::tak::tak:
czekam na informacje od Ciebie :-)

Cześć dziewczyny!
Rzeczywiście pustki na forum, ale to pewnie przez pogodę, ostatnie dni były bardzo ładne, ja wprawdzie odzwyczaiłam się od spacerów, bo wyręcza mnie babcia ostatnio, a ja albo porządki, albo padam ze zmęczenia po nie przespanych nocach:-)
Babcia przyswaja się do małej, bo już nie długo będzie ją pilnować, a ja do pracy:-(
Przygotowujemy też pokój dla babci, bo będzie mieszkać z nami, a jej mieszkanie pójdzie pod wynajem.
Agnes gratulacje dla Oliwki, zuch dziewczyna, ciekawe jak u nas będzie wyglądała batalia z odzwyczajaniem od pampersów, ale, to jeszcze trochę, jak na razie przydałoby się ja przyzwyczaić do spania w łóżeczku:confused:
gosiek zdjęcia super:-)
Uciekam, bo mała marudzi i trzeba ja wykapać:tak:

gabi to mała gdzie teraz spi?jak nie w łóżeczku????

Moja Oliwka od samego początku była kładziona w łóżeczku i spał tylko tam,potem nie miałm żadnych problemów aby odzwyczajać :tak::tak::tak:

a kiedy konkretnie wracasz do pracy?
a babcia ile ma lat?podoła obowiązkom???

reklama
dziewczyny czy któras z was może sie orientuje gdzie mozna byłoby chodzić na aerobic ale żeby nie było za drogo?????

Do góry