reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam Was dziewczyny!!!!

U nas ok znów nocnik nam zagrał:-)!!!!!!!!!!!! ale jestem zmęczona!!!! I w sumie to gosiek mam podobnie kazdy dzień taki sam i podobnie nawet z godzinami:tak:

UCAŁUJCIE DZIEWCZYNY MALUSZKI !!!!! I ODPOCZYWAJCIE W WEEKEND!!!! PONOĆ SUPER MA BYC POGODA:tak:

reklama
gosiek my najpierw chodziliśmy na asymetrie i podnoszenie główki na brzuszku, a teraz ćwiczymy obręb barkowy, żeby raczki ciągła do przodu i podpór, bo asymetria znikła, a główkę już ładnie trzyma na brzuszku, chociaż nie lubi w dalszym ciągu na nim leżeć mimo, ze się już sama obraca na brzuszek, to za chwilę jest krzyk:szok:. Ale, Ty masz nie złą listę, a gdzie chodzisz na rehabilitację, bo ja do Puchatka na Kozanowie.
kadia życzę żeby nocnik grała jak najczęściej i trzymaj się.

A, ja idę się kimnąć na godzinkę, a później wezmę prysznic dla relaksu i pomoczę stopy, bo muszę je podpielęgnować, przed włozeniem juz klapek:-)
Babcia wyprowadzona z małą na spacer, takze tym razem odpoczywam , a posprzatam innym razem:-)

Gabi - my chodzimy do Promyka Słońca

a mój Mirek - ponoć się dostał do przedszkola -coś mi się wierzyć nie chce - po tych schizach co przechodziłam z dostaniem się do żłobka :confused2::cool::szok::tak:

Gabi - my chodzimy do Promyka Słońca

a mój Mirek - ponoć się dostał do przedszkola -coś mi się wierzyć nie chce - po tych schizach co przechodziłam z dostaniem się do żłobka :confused2::cool::szok::tak:
no to super że go przyjęli :tak::tak::tak::tak: ciesz się :-)
a do którego przedszkola będzie chodzić???
ja będę sie martwić na początku czerwca,bo są zapisy do żłobka,mam nadzieję ze moja Oliwka się dostanie.Oby.

na Borowską - koło parku ( koło Akademii Medycznej) i koło mojej pracy - do przejścia mam tylko przez park:-)

agnes - a ty gdzie mieszkasz na Nowym Dworze ? - ja tam ostatnio bywam - zajęcia z tej podyplomówki mam w XV LO

dziewczyny może Wy będziecie wiedzieć gdzie można dokupić to obicie ceratowe na krzesełko do karmienia.Bo pękła mi ta cerata przy pasach w kroku.A znając Oliwki możliwości to zaraz wszystko porwie.Chciałabym kupić nowe ale nie mam pojęcia gdzie.

hejka wpadam na chwilkę się pochwalić, ze Maksiorek tez się do przedszkola dostał, koło domu naszego na Grabiszyńskiej. Nasze przedszkole pierwszego wyboru. jutro idę podpisac umowe. Szczęsliwy był dal nas dzień wczoraj:-)
spadam spać moze jutro chwilkę znajdę do poczytam i popisze:)

reklama
my już wczoraj byliśmy podpisać umowę :-)

a ja jestem wściekła - jutro po pracy mamy jechać do tej Rabki a dzisiaj rano Mirek wstał i ma chrypkę i kaszle ( pojechał jak zwykle do mojej mamy) - po południu chcę zadzwonić do lekarki - oby to nie oskrzela i mam nadzieję, że będzie mógł jechać
kurcze - dopiero był chory

Ostatnia edycja:
Do góry