reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej dziewczyny!!!!!!!!!!!

u nas ok mały i moda zdrowi
jutro ostatni dzień do pracy i od pon iedziałku na matury do XV LO:-)agnes

betti super że mały się dostał do przedszkola a ja nie wiem co z nami będzie bo mieszkamy 2 km za wrocławiem a że mam bliżej na nowy dwór i tam pracuje to nikogo nie interesuje:-(

gosiek super że mireczek tez się dostał i tryzmam kciuki oby nie chorował

pozdrawiam wszystkie babki i dzieci

reklama
hej
no to nadchodzi czas na zlobkowiczow
5 maja jest jakies ich zebranie i trzeba byc w pogotowiu
4 maja sprawdzac strone www wroclawkiego centrum zdrowia bo maja sie pojawic karty podan na dniach ( czyt 4 do 8 maja ?- moje przyouszczenia i tak bede sledzic) zycze powowdzenia w lowach :-)
podania mają byc dostepne netem ze strony miasta wroclawia i wlasnie tego centrum

hej
no to nadchodzi czas na zlobkowiczow
5 maja jest jakies ich zebranie i trzeba byc w pogotowiu
4 maja sprawdzac strone www wroclawkiego centrum zdrowia bo maja sie pojawic karty podan na dniach ( czyt 4 do 8 maja ?- moje przyouszczenia i tak bede sledzic) zycze powowdzenia w lowach :-)
podania mają byc dostepne netem ze strony miasta wroclawia i wlasnie tego centrum
no co TY ,ja dzwoniłam do żłobka na zemską i baba mi powiedziała żeby dzwonić pod koniec maja bo rekrutacja zaczyna się na poczatku czerwca?to co okłamała mnie ????? to ja juz nie rozumiem bo już 3 razy tam dzwoniłam i mówili mi to samo.

a tak w ogóle to prawda że jak się idzie złożyć kartę zgłoszenia dziecka do żłobka to trzeba aż stać w kolejce w nocy.ludzie tak stoją przez całą noc aż do rana bo tak słyszałam.?????

a mój Mirek ma anginę
wczoraj przyjechała lekarka - ale z racji, ze nie ma gorączki dostaliśmy zgodę na wyjazd
i ... dzisiaj ok 13 wyjeżdżamy do Rabki -a więc mnie nie będzie przez jakiś czas

co za pech - przed samym wyjazdem ( stres - prawie w nocy nie spałam bo sprawdzałam czy ma gorączkę - ale nie dostał - na szczęście )
dostał antybiotyk - i lekarka mówiła, ze może uda się w zarodku zatrzymać i jakoś może nie będzie źle

agnes wyjasni sie, trzeba tylko sledzic strone miasta wroclawia, i tyle. oni sami nie sa pewni dokładnej daty, ale ja wiem o początku maja przynajmniej na dokerskiej, i tam tez byly cyrki z kolejkami, podobno w pewnym momencie tylklo kolejnosc wpisu decydowala o przyjeciu jak kandydaci mieli te samą ilość punktów.

Witam serdecznie!!!!

u nas wszystko ok maly straszny rozrabiaka sie zrobił , przybiera niesamowicie na wadze . Siedzimy sobie w ogródku i odpoczywa wszyscy razem wreszcie:tak:

a z tym żłobkiem to ja sie dowiadywałam i też mi powiedzieli że w czerwcu:-(, a jak nie????!!!!!!

pozdrawiam wszystkich

Hejka, ale tu cisza jakby makiem zasiał,nigdy nie mogę żadnej złapać na live a szkoda :tak::tak::tak::tak::tak:

Wczoraj mieliśmy zajefajną majówkę,było bombowo.
Byliśmy na Partynicach:tak::tak::tak: ekstra było,jeździłam nawet na koniu,ale wysoko było :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka wychasała sie na kulkach i zamku dmuchanym,nie chciała stamtąd zejść :tak::tak::tak::tak: trzeba było ją stamtąd siłą ściągać.Ale zdzierstwo tam odchodziło.Wyobraźcie sobie za 7 min skakania n kulkach trzeba było zapłacić 6zł :tak::tak::tak: masakra a co to jest 7 min dla takiego dziecka?nic OLiwka to by tam z chęcią pół dnia siedziała.
Głaskała małego kucyka,tańczyliśmy sobie przy muzyce.Mamy mnóstwo zdjęć.
Ludzi było od groma a dzieci mnóstwo tym bardziej Oliwce sie podobało.

Tyle było atrakcji ze spała mi tylko 30min i jakoś wytrzymała do wieczora.

moze któraś z Was była też na Partynicach??????

Ja wczoraj miałam z rodzinką bardzo udany dzień,szkoda że tak szybko sie skończył.

A Wy jak spędzaliście majówkę????

reklama
Do góry