reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Czesc dziewczynki :-)
Hej :-)
Ja dzis mialam wczoraj pracowity dzien....sprzatalam tak przedswiatczenie...jeszcze musze tylko firanki poprasowac dzis....
Aktualnie ekscytuje sie na maxa bo mam juz sukienke :-):-):-):-):-):-) - jest piekna.....tylko miala bys ciemniejsza...albo ja mam zle wyobrazenie o kolorze champagne:sorry:Choc nie ma tego zlego....idealnie komponuje sie z kolorem butow :-p
Acha.....i jest jednak z trenem - za namowa krawcowej...i musze przyznac ze jestem zadowolona :tak:

Witaj GABRYSIU :-) - jak milo Cie tu widziec :-)....czy mi sie wydaje czy mialas przerwe w zagladaniu na forum. Jak tam u Was...jak Wasze sprawy zawodowe?
AGNES - ale sie masz z tym zebem bidulko
KADIA - trzymajcie sie mocno :-:)-:)-(
NONEK - jak tam kolanko???......wiesz z tego co piszesz to byc moze lepiej usg a nie rtg.....z tego co opisujesz to moze byc od łąkotki.....ja mialam operowane kolano, wiec wiem co nieco na ten temat...
Ja we Wrocku bylam u ortopedy tradycyjnie w lux medzie....jakis prof....calkiem do rzeczy sie wydawal

reklama
Pogoda świetna,my cały czas na dworze,przychodzimy tylko na drzemke i na jedzonko..
Gabi to wiem gdzie mieszkasz :tak::tak::tak: a ja w domkach,tak ogródek mam.
No ale niestety nie mój domek :no::no::no::no: mieszkam jeszcze z rodzicami :baffled:jak mus to mus.Mieliśmy w tym roku brać kredyt i kupić swoje mieszkanko no ale przez ten kryzys to się boimy.Dlatego odłożyliśmy to na razie.poczekamy jeszcze z rok i zobaczymy.

A podobno jutro ma padać i nieco chłodniej,mam nadzieję że pogoda się nie popsuje.

Byliście już może w tym roku w naszym ZOO???? bo my mamy zamiar wybrać się po świętach,oby pogoda sie utrzymała tak jak teraz.

A co z naszym spotkaniem z dzieciakami.chyba przed świętami to raczej nie wypali,teraz tyle roboty.ja proponuje po świętach ale skoro jest tak ciepło to może gdzieś na świeżym powietrzu aby dzieciaki się wybiegały.Może w parku Południowym??????

My już po spacerku, wyskoczyliśmy do parku przy Grabiszyńskiej, cieplutko, że właściwie nie wiadomo jak tu ubrać takiego małego szkraba:confused: i z małej co chwilkę ubywał jakiś ciuszek, bo jednak za ciepło:szok:
Teraz M zabrał małą do babci i jeszcze ma gdzieś do sklepu wyskoczyć, więc wypadałoby rzucić się do łóżka i odespać co nie co, bo te moje noce, to tragedia:-(
Jednak znając siebie, pewnie zaraz wezmę w obroty jakieś kolejne pomieszczenie do wysprzątania:-)
Anetko, ja do końca kwietnia mam jeszcze zaległy urlop , później będę pewnie walczyć o bieżący, bo mój kierownik tak łatwo tym razem mnie nie puści, ale ja już zmądrzałam i bez walki się nie dam, najwyżej się rozchoruję:-). Niestety później jak nie babcia, to trzeba będzie poszukać opiekunki:-(
Faktycznie, nie pokazywałam się na forum jakiś czas, bo musiałam się przestawić na bycie przez cały dzień już z małą sam na sam i trochę nam z Majką zajęło ustalanie nowych reguł gry bez taty:-).
Ale, Ty też umknęłaś i nie pokazujesz się na listopadówkach:tak:
Widzę za to, że u Ciebie przygotowania do ślubu idą pełną parą, super, bardzo mnie cieszy, że w końcu wszystko się spełnia jak chciałaś i nie mogę się doczekać jak zobaczę zdjęcia z tej uroczystości:tak:
Agnes pozazdrościć ogródka, tak właśnie z M mówiliśmy, że, to całkiem co innego mieszkać w domku, ja coś o tym wiem, bo wychowałam się na wsi w dużym domu i pięknymi terenami dookoła:-). Wiem, ze najlepiej na swoim, my kupiliśmy mieszkanie na Nowym Dworze dwa lata temu i już nie było tak łatwo uzyskać kredytu mieszkaniowego, jedynym bankiem, który nam udzielił kredytu był PKO i, to w złotówkach, co przy obecnym kryzysie wyszło nam na dobre:-).
Przez ten kredyt, niestety musieliśmy zmienić tryb życia na bardziej oszczędny:szok:.
Dobrze, że M jest jedynakiem i jego rodzice pchają wszystko w niego, a teraz dodatkowo w ukochaną wnuczkę:-).
kadia
trzymaj się i trzymam kciuki, żeby szybko zwalczyć te rotawirusy.

Oliwka w swoim żywiole:

Załączniki

• DSC02148.jpg
    DSC02148.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC02151.jpg
    DSC02151.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 37
hej

Pogoda cudniasta my caly dzeń na dworzu:-)

tak se patrze Agnesczy Ty aby koło mojej siory nie mieszkasz? Ona ma synka latek 4 może sie widujecie na placu zabaw?

Beti a gdzie twoja siostra mieszka????? bo ja Muchobór Mały i chodzę na plac zabaw w bloki koło Hiszpańskiej albo koło kościoła przy szkockiej.

Witam się i już żegnam.Po śniadanku jedziemy do teściów na Klecinę :tak::tak::tak:także wrócimy wieczorkiem.

Nocka u nas zarwana,Oliwka sie ciągle budziła i płakała,znowu te zęby.

Udanej niedzieli życzę Wrocławianki :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam również o poranku:-)
Agnes zdjęcia bardzo fajne, śliczniutka ta Twoja pociecha, a znajomość dość zażyła:-), miejsce zabaw też znajome:-). Współczuję nocnego ząbkowania, chociaż moja jeszcze nie ząbkuje, a i tak noce zarwane, już się mój organizm zaczął przyzwyczajać do małej ilości snu:tak:. Miłej niedzieli u teściów:-).
Ciekawe co my dziś będziemy robić, napewno świeże powietrze w dobrze zapowiadającą się pogodę (choć straszą deszczem), tylko jeszcze nie wiem gdzie:confused:, czekam aż mój niedźwiedź zbudzi się ze snu, bo mała już od 6 rozrabia:szok:

Do góry