reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Jestem troche podłamana !!!!

brzmi dziwnie ale w poniedzialek wyszlismy ze szpitala a dzień później bylismy tu spowrotem tym razem z wymiotami i okazało się że to rotawirusy cholera!!!!!!!!!:-(

reklama
Hej, pustki tu pewnie z racji pogody. Trzeba si nacieszyc wiosennym sloneczkiem i ciepelkiem:-).

Kadia wspolczuje bardzo. Jak juz mowilam, jesli potzrebujesz jakiejs pomocy to mozesz zawsze na mnie liczyc.

A ja wlasnie zaczynam walczyc z lekarzami. Nie wiadomo skad ( bo ani nie upadlam ani nic) boli mnie kolano, wyglada na to, ze moze mi sie tam zbierac plyn, jak kucam i wstaje to tak mi chrupie, ze szok. Jakis stan zapalny do tego, bo kolano jest duzo cieplejsze. I teraz zaczynam od rodzinnego po skierowanie na jakies rtg czy rezonans, pozniej prywatnie do ortopedy. Znacie jakiegos godnego polecenia?

Czy ktoras z Was tez miala taki mega nerwowy dzien? Bo ja wczoraj kog nie spotkalam byl jakis podminowany. Ja sama tak mialam.

brzmi dziwnie ale w poniedzialek wyszlismy ze szpitala a dzień później bylismy tu spowrotem tym razem z wymiotami i okazało się że to rotawirusy cholera!!!!!!!!!:-(
kadia współczuję bardzo Wam,te rotawirusy to straszna cholera.A co lezycie znowu w szpitalu??? trzymajcie się.

kadia - my mieliśmy identycznie - też w szpitalu podłapał ratowirusa - porażka - współczuję wam bardzo - wiem co przechodzisz :-(

Witam mamusie z Wrocławia i okolic:-)
Jak byłam w ciąży nie mogłam się doczekać kiedy dołączę do mam z Wrocławia i okolic, czyli swojego rejonu zamieszkania, a jak już zostałam upragnioną mamusią, to nie mogłam się zebrać i udało się w końcu po 5 miesiącach:szok::-).
Jednak macierzyństwo, to nie taki łatwy kawałek chleba, ale co ja będę Wam o tym pisać, przecież bardzo dobrze o tym wiecie.
Jestem z Wrocławia, a dokładnie z Nowego Dworu i mam 5 miesięczną córeczkę Maję i bardzo bym chciała dołączyć do Waszego forum o ile mi pozwolicie:confused:
Do tej pory udzielałam się tylko na forum przyszłych mam listopadowych 2008, bo miałam wyznaczony termin na ten właśnie miesiąc i mimo, że urodziłam ostatniego dnia października, to za bardzo zżyłam się z dziewczynami z listopada żeby przenieść się na październik i zostałam z nimi:-)
Ale, najwyższy czas, żeby dołączyć również do Was o ile jak już wspomniałam powyżej, przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie:-)

Witam mamusie z Wrocławia i okolic:-)
Jak byłam w ciąży nie mogłam się doczekać kiedy dołączę do mam z Wrocławia i okolic, czyli swojego rejonu zamieszkania, a jak już zostałam upragnioną mamusią, to nie mogłam się zebrać i udało się w końcu po 5 miesiącach:szok::-).
Jednak macierzyństwo, to nie taki łatwy kawałek chleba, ale co ja będę Wam o tym pisać, przecież bardzo dobrze o tym wiecie.
Jestem z Wrocławia, a dokładnie z Nowego Dworu i mam 5 miesięczną córeczkę Maję i bardzo bym chciała dołączyć do Waszego forum o ile mi pozwolicie:confused:
Do tej pory udzielałam się tylko na forum przyszłych mam listopadowych 2008, bo miałam wyznaczony termin na ten właśnie miesiąc i mimo, że urodziłam ostatniego dnia października, to za bardzo zżyłam się z dziewczynami z listopada żeby przenieść się na październik i zostałam z nimi:-)
Ale, najwyższy czas, żeby dołączyć również do Was o ile jak już wspomniałam powyżej, przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie:-)
Witamy Gabi :tak::tak::tak::tak: przyłączaj się do Nas,pewnie :-):-):-)
Z nowego dworu jestes?a dokłądnie skąd?bo ja Muchobór Mały-to rzut beretem :-):-):-):-)

My dopiero o 18.30 wrócilismy z palcu zabaw.jestem padnieta.

Byłąm dziś u dentysty na Krzyckiej,jeszcze 1 wizyta i ten ząb co mi go zpie..... będzie zrobiony.

jak szłam do dentysty to wypatrywałam Cie Pusia ,myślałam że będziesz może w parku ale Cie nie dojrzałam :no::no::no::no:

reklama
Dziękuję za przyjęcie:-)
Pogoda dziś super, więc czas się zebrać i wyjść z mieszkania, modlić się tylko, żeby święta też były takie słoneczne i cieplutkie.
Agnes mieszkam na ul. Zemskiej, zaraz na przeciw szkoły nr 113 i rzeczywiście na Muchobór Mały to rzut beretem, bo nie raz nawet zapuszczałam się w tamte rejony na spacerek:-), a Ty mieszkasz w bloku, czy należysz do tych szczęśliwców, co mają ogródki:-)?
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu:-)

Do góry