reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

:-D Dopiero teraz zauwazylam, ze az taki elaborat walnęłam :zawstydzona/y:
Nic sie nie martw niektore dzieciaki tak maja....jak juz pisalam Kuba ma identycznie, az mi glupio czasem, jak mu pobieraja krew to 3 osoby musza go trzymac :sorry: Lekarzy tak samo nie lubi....jak ma byc osluchiwany to wyje i lzy jak grochy.....on ma uraz niestety - ma niedoczynnosc tarczycy i praktycznie ci miesiac (ostatnio dopiero rzadziej) musimy badac krew - a to pobieraja z zyly....do tego operacja wodniaka jadra.......= masakra ;-)

Mi się zdaje że Oliwka to ma uraz do lekarzy z tego względu że ona odpukać w ogóle mi nie choruje.Przez 1,5 roku raz chorowała na grypę a tak cały czas zdrowa.A chodzimy tylko do lekarza na szczepienia.także mi sie zdaje że ona sobie zakodowała jak lekarz to kłucie i będzie boleć.tak mi się zdaje.

reklama
Hop hop....jest tu ktos??????????????
Hej ponownie
Bylam u ginekologa na usg....Mirena prawidlowo umiejscowiona, aleeee..................Mam na jajniku torbiel :crazy:....ma 4 cm. Za 3 miesiace kontrolne usg...wtedy zobaczymy czy rosnie czy sie wchlania....

Ja na chwilke, wybywam jutro na cały dzień.... Odezwe sie pojutrze.

Aneta ja też miałam torbiel, i też 4cm. Daaaaaawno temu i sam się wchłonoł. Bądź dobrej myśli.​

Anetko torbiel na pewno się wchłonie.Trzeba być dobrej myśli tak jak mówi anielap.

My dziś zaliczyliśmy z Oliwka 2 spacery.Wybawiła się.
Popołudniu zebrały się mamuśki z którymi się spotykałam latem i od jutra będziemy się widywać popołudniami na placu zabaw.dzieciaki będą sie razem bawić a my plotkować.Już się cieszę.

A Oliwce wyskoczył odczyn po szczepionce na rączce.Ma duży czerwony placek wokół wkłucia.lekarka muwiła że może tak być.Więc smarujemy Altacetem,mam nadzieje że szybko to zejdzie.

my też byliśmy na spacerku - Mirek sobie "jeździł " na rowerku - wróciliśmy po 18:30 - no i był jeszcze z moją mamą przez 2,5 - wybawiłą się jak mały łóś

Hejka!
Jak ja lubię ten błogi spokój wieczorem:tak: M w pracy (pojechał drugi raz), a Basia słodko śpi;-) Była u nas dzisiaj siostra moja z Hanią-urwanie głowy:-D Basia z tego całego przejęcia, że przyjechała do niej kuzynka spała tylko godzinę (normalka to dwie) i później marudziła:sorry2: Ale wieczorny spacerek przywrócił jej dobry humor:tak:

Gosiek-widziałam wczoraj Twoją mamę:tak:
Agnes-u nas też dwa spacery i myślę, że tak zostanie:tak:
Bella-i widzisz-znalazł się sposób;-)
Anetka-ja też myślałam o PRL-byłam tam jakiś czas temu i świetnie się bawiłam:-)

Hejka!
Gosiek-widziałam wczoraj Twoją mamę:tak:
- no to musimy kiedyś się spotkać :tak:- tylko ja jestem dostępna dopiero po 15:30
wczoraj Mirka odbierałam od mamy ze spaceru - może się minęliśmy ???
może 7 kwietnia wyrobie się wcześniej - bo mamy i iść z Mirkiem do tej poradni pulmonologicznej na Grabiszyńskiej - tylko tam się nie rejestruje na godzinę - czeka się w kolejce od 7:30 - 15 :szok:

Byliscie już w zoo z dzieciakami w tym roku???? bo ja mam zamiar wybrać się z moja rodzinka po świętach.Zrobimy sobie całodzienny wypad :tak::tak::tak::tak:

słuchajcie dziewczyny czy znacie może kogoś kto chciałby kupić wózek spacerowy bo mam do sprzedania .tu jest link do tego wózka bo jest wystawiony na allegro
Wózek Graco Vivo - stan b.dobry (600313294) - Aukcje internetowe Allegro

hejoł, pogoda cudna więc pewne siedzicie na dworzu:) my tez:)

anetko o wieczór panieński się nie bój, jeszcze mamy czas:-)spoko, a torbiel napewno się wchłonie.

reklama
Ale mi sie udało,sprzedałam wózek na allegro :tak::tak::tak::tak: bardzo się ciesze :-):-):-):-):-):-)

a tu coraz większe pustki
A ja jestem już padnięta.Spędzamy tyle czasu na dworze,potem trzeba gonić z robotą aby wszystko ogarnąć,nie mam czasu aby odpocząć.
Wiecznie wszystko w biegu.na dodatek Oliwka spała dziś tylko 1h i dopiero usnęła.To jest normalnie cyborg,obawiam się że niedługo w ogóle nie będzie chciała spać w dzień.Oby tak się nie stało.

Do góry