reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Aneta to albo jakas Twoja psiapsiolka, albo jedna z nas? Wiesz, aj tam nie chce nic sugerowac ani sie "wcinac", ale moze zorganizujemy Twoja panienskie razem ze spotkaniem mamusiek wroclawskich? Moznaby polaczyc, co? Ja tam bardzo chetnie sie z Wami spotkam na jakiejs imprezce:-p.
A z nocnikiem, jak mowisz, ze masz juz rozne, to nie mam wiecej pomyslu:sorry2:.

reklama
Hej dziewczyny !!!!
Jestesmy w domku , ale nadal sie leczymy, dowidzialam że mial jak to pani doktor stwierdzial "zakażenie krwi" nie wiem o co jej chodziło , wiem że CRP miał 139 , najwazniejsze że w domku i tu sie leczymy!!!

pozdrawiamy wszystkich

Aneta to albo jakas Twoja psiapsiolka, albo jedna z nas? Wiesz, aj tam nie chce nic sugerowac ani sie "wcinac", ale moze zorganizujemy Twoja panienskie razem ze spotkaniem mamusiek wroclawskich? Moznaby polaczyc, co? Ja tam bardzo chetnie sie z Wami spotkam na jakiejs imprezce:-p.
A z nocnikiem, jak mowisz, ze masz juz rozne, to nie mam wiecej pomyslu:sorry2:.
NONKU - chyba jedna z Was jak juz - pozostawiam Wam inicjatywe :-p:-p:-p
Wiesz ze mna jest taki problem...ze nie jestem z Wrocka, mieszkam tu od 2007 roku i glownie kontaktuje sie z dziewczynami poznanymi tu na forum....tak to jest jak sie ma dzieci ;-)...mieszkalam w Chorzowie, Rybniku, Warszawie, Wisle....i moi znajomi sa rozsiani teraz po calym swiecie...jak sie latwo domyslic kontakty sie "rozjechaly" totalnie :-(
KADIA - super ze juz jestescie w domku....a coz to zakazenie krwi???

Ostatnia edycja:
Kadia ufff, najwazniejsze, ze jestescie juz w domu. Oby Krystianek szybko doszedl do siebie.

Aneta to swiatowa dziewczyna z Ciebie! Ja tez naleze do tych przyjezdnych, choc moi rodzice i polowa rodziny z Wroclawia. Pewnie jutro ustalimy, ktora z nas moze sie zajac czescia organizacyjna:-).

Ja jutro rano jade ogladac swoje byc moze nowe autko, ale pewnie pod wieczor bede.

Pusia co Wy tak wczesnie wychodzicie na te spacerki,później jest o wiele cieplej.my zawsze wychodzimy ok11.00,zresztą wczesniej sie nie wyrobię :-)

No to tak jak napisała Aneta taki spacer pasuje nam do planu dnia zresztą mi i Ani (mojje koleżance) Bo teraz po spacerku kłade Kacpra spać tak o 12 i on o dziwo śpi prawie 3 godziny :szok: a wczesniej spał po godzince - no i ma juz jedna drzemkę .

Ja tez chętnie spotkam sie na imprezce panieńskiej :tak:. Ale to wtedy bez dzieci co ?? ;-)

Hej dziewczyny !!!!
Jestesmy w domku , ale nadal sie leczymy, dowidzialam że mial jak to pani doktor stwierdzial "zakażenie krwi" nie wiem o co jej chodziło , wiem że CRP miał 139 , najwazniejsze że w domku i tu sie leczymy!!!

pozdrawiamy wszystkich

Dobrze że jesteście już w domku zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę :tak:

hej jedziemy do lekarza na kontrol uszka Maksiowgo.

Pusia na wieczorek Anetki to bez dzieci:) Moge pomóc w organizacji, mi coprawda siostry robiły ale było spoko. Pewnie pobalowałybysmy do białego rana, gdybym nie musiala mojego wtedy jeszcze przyszłego męza w szpitalu nie szukać gdzie wylądował po swoim kawalerskim z podejrzenem peknięcia czaszki:szok::szok::szok: zabic to za mało:wściekła/y:
To która chcetna by się zabrac za wieczorek, ja chcetnie pomoge nawet bardzo ale sama się za to nie zabiore z racji ograniczenia pracowego:szok:ale pomoge jak najbardziej.

Kadia bosko ze w domku już jestescie i co to zakazenie krwi?

Ubieram dziś Maksiowemu wiosenna kurteczke i czapeczkę. słonko swieci czas na zmiany.

Witam!
Jeszcze mam chwilę czasu, więc wpadłam zobaczyć co u Was:tak: Piękna pogoda dziś u nas-w końcu słoneczko i czuć już wiosnę:-):happy: No i już po sprawie-na szczęście skończyła się dobrze dla nas:-)
Basia u dziadków, więc mam labę. Zaraz będę się musiała wziąć za tą moją pracę na studia-zostałam ostatnio wyczytana jako jedna z tych osób, które nie oddały-wstyd mi było, bo zawsze taka sumienna byłam i wszystko oddawałam w terminie:zawstydzona/y::eek:
Dziewczyny co do wieczoru panieńskiego Anety to myślę, że najpierw trzeba wybrać jakiś fajny klub, zbierzmy propozycje i później pomyślimy dalej:-)

Beti-i jak po kontroli?;-)
Kadia-zakażenie krwi-brzmi niefajnie:baffled:
Nonek-wszystkiego najlepszego:-)
Aneta-to my już coś zorganizujemy:tak: Tylko musisz podać datę, kiedy Ci pasuje;-)

WIOSNA!!! HUUURRRAAAA!!!!!
Cudna pogoda dziś.
Dziękuję Wam bardzo wszystkim za odzew. Kochane jesteście:tak:

Zu wstała dziś o 5.45 i jeszcze nie śpi:no:

Aneta ja mówię na moją Zuzkę mistrz bałaganu:tak:. A najlepsze jest że jak Zu zostaje popołudniami z mężem (ja mam fitnes) to jak wracam to zawsze porządek u Zu w pokoju:szok: A przy mnie cholera to strasznie bałagani;-)

Widzę że o wieczorach panieńskich rozmawiacie,ja niestety nie miałam :no::no::no::no::no::no::no: tak jakos wyszło ,nawet o tym nie myślałam.A któraś z Was miała??????

Ja nie miałam i na żadnym takim z prawdziwego zdarzenia nie byłam, żadnych panów rozbierających się nie widziałam:no::-(

Pusia u nas też zęby dwa w drodze, więc rozumiem:tak:

Nonek to spóźnione ale szczere:-). Mnie czeka za rok ta magiczna liczba.
Dzięki za namiary. Porozmawiam z mężęm i wspólnie ustalimy.
I życzę udanego wyjazdu. Ależ Ci zazdroszczę.I jeszczepowodzenia przy zakupie auta:tak:

Agnes my na spcerki też o 11 wychodzimy:tak:

Kadia dobrze że już w domku jesteście:tak:. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Krystianka i żeby Klaudi nie zaraził.

Beti jak na kontroli z Maksem. Wszystko już dobrze?

reklama
Ale dzis swietna pogoda :tak::tak::tak::tak: bylismy na spacerku razem z M bo ma dziś wolne.Obeszlismy 3 place zabaw,Oliwka się wybawiła,wyganiała.fajnie było.Zjadła zupke i spi od 14.00.
jak wstanie to cos przekąsi i idziemy na szczepienie :sorry: będzie ciężko,bedzie mega histeria tak jak zawsze.Oliwka nie lubi lekarzy,nie wiem dlaczego,ostatnim razem nawet nie dała się zwazyc i zbadać.Ale jakos przezyjecmy.

Hej dziewczyny !!!!

pozdrawiamy wszystkich

Dobrze że juz jesteście w domku.A skąd to zakażenie krwi???? Szybko zdrowiejcie.:-)

A jesli chodzi o klubu to ja tez nie byłam trochę czasu,osttnio bawiłam sie w klubie przed zajściem ciążę,no to trochę czasu minęło skoro oliwka ma 1,5roku :baffled:

Bardzo chętnie bym poszła ale to bedzie zależeć od tego czy mój M będzie miał w tym dniu wolne.Bo inaczej nie będę miałaz kim Oliwki zostawic.M pracuje w systemie 12h,więc pracuje ok 20dni po 12h i 10dni w miesiącu ma wolnych ale róznie jest to rozłożone.Sef ustala grafik na cały miesiąć i daje pracownikom ostatniego dnia miesiąca .Także jeżeli podpasuje z tym dniem wolnym to pewnie że się piszę na imprezkę,czemu nie.

Do góry