reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hi hi hi - rozumiem cię - moja teściowa też fajna -przywiozła Mirkowi drugie pudło robionych pierogów
Mirek codziennie zjada jej pierogi ( od wyjścia ze szpitala) i tak zjada 2 lub 3 razy dziennie po 10 sztuk:szok: - to ja zjadam z 6 sztuk
no to ma apetyt chłopak :szok::szok::szok::szok::szok: to ja bym tyle nie zjadła :no::no::no:

kadia to dobrze że jest juz lepiej.trzymajcie się.

reklama
no to ma apetyt chłopak :szok::szok::szok::szok::szok: to ja bym tyle nie zjadła :no::no::no:

oj straszny ma apetyt - ale może organizm musi nadrobić zaległości - w końcu w czasie pobytu w szpitalu schudł 3 kg - jak na razie odrobił 1,5 kg - a więc trochę mu jeszcze zostało - mam nadzieję, ze mu przejdzie - bo nie chcę być katem na jedzenie - albo zamykać lodówki na klucz:baffled::-D

oj straszny ma apetyt - ale może organizm musi nadrobić zaległości - w końcu w czasie pobytu w szpitalu schudł 3 kg - jak na razie odrobił 1,5 kg - a więc trochę mu jeszcze zostało - mam nadzieję, ze mu przejdzie - bo nie chcę być katem na jedzenie - albo zamykać lodówki na klucz:baffled::-D
:-D:-D:-D:-D nie no moze zamykanie lodówki na klucz nie będzie konieczne :-D:-D:-D:-D

hejka Gosiek dzięki:)
Kadiadobrze ze już lepiej w ktorym szpitalu jesteście? w tym na Bujwida? obok onkologicznego? jeżeli tak to napisz jaki lekarz prowadzi malego, my tez tam lezeliśmy.

Maksior jest z 10 kwietnia:)i tez uwielbia pierogi ale tyle nie zjada zwykle 6-7 sztuk.

spadamy do Auchana na jakieś zakupy.

moja Oliwka jak zje 2 pierogi to się cieszę,zwykle wciaga tylko 1 i juz nie chce :tak::tak::tak::tak: za to zupy potrafi wciągnąć cała michę tyle ile ja zjadam :-D:-D:-D:-D uwielbia wszystkie zupy,najbardziej brokułową,szpinakową,kalafiorową i krupnik ale wszystkie zje

Ale dziś cieplutko ,szkoda tylko że słońca nie ma.Pewnie wszystkie na spacerkach z dzieciakami???
My też byliśmy,Oliwka zasnęła mi w wózku ,ja wróciłam do domku a Oliwka dalej śpi na dworze na podwórku.Dobrze jej się śpi na świeżym powietrzu :tak::tak::tak::tak: spi już 1,5godz :-)

dziewczyny zagłądacie czapki dzieciakom dzis jak jest tak ciepło?czy chodza bez?bo ja Oliwce ubrałam cieńką,a widziałam że niektórzy puszczaja mniejsze dzieci bez.Nie wiem może jestem przewrażliwiona ale to dopiero pierwsze ciepło,mysle że to za wczesnie aby puscic dziecko bez czapki.No nie wiem to tylko moje zdanie.

reklama
widzę, że tu cisza

Kacper spi więc jest trochę spokoju - dziś troszkę marudny był to chyba przez dolne czwórki (zęby ;) )

My dzis na spacerku nie byliśmy tylko na zakupach bo wszystko się pokończyło już - bida

Do góry