Witam!!!
Z Zuzkowego pokoju nie dobiegają na razie żadne dźwięki więc może uda się coś popisać;-)
Wczoraj nie spała wcale w dzień i do wieczora w zasadzie nie było najgorzej. Ale wory pod oczami to miała jak zombi
Wczoraj wybraliśmy się do ZOO. Spędziliśmy tam 3godziny. Zuzka zachwycona oczywiście.
A dzis od rana sprawy urzędowe i spacerku za wiele nie było. Ale może po południu jeszcze wyjdziemy.
Jakie tam nasze spotkanie? W tym tygodniu?
Nonek GOYA bardzo mi się podoba. Łatwo wpada w ucho i z pięknem mi się kojarzy
. Zdawaj rekacje jakie tam postępy już masz.
Gie-oska a do przedszkola to nie od 3lat przyjmują? Twoja chyba jeszcze nie ukończy 3lat we wrześniu?
Kadia zdróweczka dla Krystiana. Może już Was dzisiaj do domu puścili....
Aneta jeśli chodzi o ból podniebienia to może tak być. Miejsce jest podrażnione dodatkowo pewnie od tego jakiegoś lekarstwa co tam zęba jeszcze polewają. Kurczę, nie umiem tego normalnie opisać;-)
Dla Filipka czteromiesięczniaka wszystkiego najlepszego. Czy karmisz małego piersią czy z butli?
Pobudki rzeczywiście macie bardzo wczesne. Dla mnie 7godz to norma, ale 6rano jeszcze jestem nietomna.
A Zuzka problemy z zaśnięciem ma bardziej w dzień. wieczorami krócej wojuje.
Gosiek super że wizyta u dentysty taka udana. Ja również zanotuję sobie namiary i jakoś się wkrótce wybierzemy. A z tym borowaniem to na serio
jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić....
Agnes ja moją teściową podałam do sądu, więc możecie sobie wyobrazić jakie mamy relacje :-(
Pisałaś coś o czapkach, więc powiem tak. Wczoraj w ZOO widziałam mniejsze dzici od mojej Zu bez czapek
, ale ja zdecydowanie jeszcze zakładam. Lżejszą ale jednak
Oliwka Twoja to śliczna dziewczynka i zawsze taka uśmiechnięta
Jak oglądałam Wasze zdjęcia na NK to śmiem twierdzić że uśmiech ma po mamusi
A z nocnikiem to może jeszcze za wczesnie. Zu miała takie momenty że przez tydzień robiła tylko do nocnika, a potem nagle przestała i znów pampersy.... Poczekam aż będzie troszkę cieplej.
Bella cierpliwości z przyzwyczajaniem małej do butelki. Napewno ciężka przeprawa Was czeka.
Iszatr witaj:-) jak mały Franio? Fajnie byłoby się w końcu spotkać;-)
Jak to robisz że Franio myje zęby regularnie? U nas wieczna batalia...
BETI - cos mi sie tak kolacze, ze Ty pytalas wczesniej cos o wieczor panienski? Powiem szczerze, ze nawet o tym nie myslalam.....Poza tym ja we Wroclawiu raczej "samotnicze" zycie prowadze...
A ja bym się pobawiła na takim panieńskim;-) Masz możliwość zostawić chłopaków na noc z tatusiem? To coś sie wymyśli;-)
Pusia miłych spacerków z koleżanką forumową. Fajnie mieć kogoś tak blisko z dzieciaczkiem. Ja mam dwie koleżanki na osiedlu i powiem że dość mocno się zżyłyśmy. Nasze dzieciaczki również. I jak pada deszcz to się umawiamy u którejś w domu i dzieciaki razem szaleją.
Bara pozdrowienia dla męża;-) Strasznie mi miło że mnie poznał
Ufffff.... pisałam godzinę.... Zuzka zasnęła.... na szczęście obiad dzisiaj mąż robi;-)