reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Pusia szkoda że nie daliscie rady iść na spacer bo było bardzo ciepło,super pogoda była.Oliwka w sumie na dwożu spała 3h, i popołudniu poszliśmy na spacer na kolejna 1h.Także dziś złapała dużo swieżego powietrza :tak::tak::tak:

Pełno zdjęć dzis Oliwce napstrykałąm ,wkleję dwa aby sie pochwalic :tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• DSC02066.jpg
    DSC02066.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Pusia szkoda że nie daliscie rady iść na spacer bo było bardzo ciepło,super pogoda była.Oliwka w sumie na dwożu spała 3h, i popołudniu poszliśmy na spacer na kolejna 1h.Także dziś złapała dużo swieżego powietrza :tak::tak::tak:

Pełno zdjęć dzis Oliwce napstrykałąm ,wkleję dwa aby sie pochwalic :tak::tak::tak::tak:

Pusia pewnie zakupy na bielanach robicie?????bliziutko macie :tak::tak::tak:

tak zakupy robimy na bielanach :))

Wczoraj byliśmy 3 godzinki na dworze :) Kacper się wybiegał z kolegą a ja pogadałam z koleżanką - zreszta poznaną przez internet

ja chciałam dziś spróbować oduczać Oliwkę od pampersów.
Założyłam jej majteczki,mówiłam kilka razy że ma wołać że nie ma pampersa.No i totalna porażka,w przeciągu 30minut musiałam ja przebierać 3 razy :tak::tak::tak:posikiwała, a jak posadziłam na nocnik to nie chciałą nic robić, i w koncu dałąm sobie spokój.chyba to za wcześnie dla niej jeszcze.Nie będę jej stresować i siebie denerwować.Poczekam jeszcze z conajmniej 2miesiace.

witajcie! Trochę mnie tu nie było, bo wróciłam do pracy i okropnie mało czasu mam. Do tego pechowo trafiłam akurat na tę zmianę czasu, więc dziś jestem mega niewyspana. Ale zrobiłam sobie malutką przerwę i do Was zaglądam:)

Aneta fajnie, że już macie prawie wszystko ustalone z tym ślubem. Zdjęcia wyglądają obiecująco:-)

Kadia współczuję choroby synka. Takie przeboje z brzuszkiem są bardzo nieprzyjemne. I do tego zapalenie ucha!Biedaczysko! Mam nadzieje, ze już lepiej.

Agnes, spokojnie, na pewno z czasem Twoja córeczka załapie o co chodzi z tym brakiem Pampersów. Pierwsze koty za płoty!

Gie-oska witam!

Wszystkim pozostałym wrocławskim mamusiom przesyłam buziaki :*

Hej, pozdrawiam wszytskie wrocławskie mamusie :-)
poradzcie mi jakiegos dobrego stomatologa dziecięcego dla mojego maluszka. Wykryłam jakąś plamkę na zębie i jestem przerażona :-(
Bardzo dbalismy o ząbki, pije tylko wodę, nie uzywał w ogóle smoka, zabki myje regularnie...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :-)
Ejjjj czy ja w innym Wroclawiu mieszkam :confused:......bo u mnie wczoraj co chwila padalo...i bylo raczej chlodnawo :-D
Jak wyszlismy to rozpadalo sie juz calkiem i zaczelo wiac...wiec ucieklismy do domu.....
Z ta zmiana czasu porazka.....jestem tak genialna ze polozylam sie spac o 2..czyli o 3 i rano bylam zombi ;-)
Ogolnie u nas nudno.....i jak zwykle kiedu nudno grzebie na allegro :-p

ISZATR - pare stron wczesniej dziewczyny polecaly dzieciecego stomatologa
AGNES - sliczna Twoja corcia :-):tak:ja tez zakladam czapke jak najbardziej :tak:
BELLA - oj...to juz do pracy...I jak wrazenia? Tesknisz za corcia?
PUSIA - my tez robilismy na Bielanach jak mieszkalam w Muchoborze :tak:
I jak tam zabki? My czekamy na piatki
KADIA - ciesze sie ze juz lepiej
GOSIEK - no niezle z tymi pierogami....moje marzenie zeby Kuba takladnie jadl....U mnie tak jak u Agnes...zje jednego....i tak mamy ze wszystkim :dry:
BETI - cos mi sie tak kolacze, ze Ty pytalas wczesniej cos o wieczor panienski? :confused: Powiem szczerze, ze nawet o tym nie myslalam.....Poza tym ja we Wroclawiu raczej "samotnicze" zycie prowadze...:sorry2:

Czesc dziewczyny :-)
Ejjjj czy ja w innym Wroclawiu mieszkam :confused:......bo u mnie wczoraj co chwila padalo...i bylo raczej chlodnawo :-D
Jak wyszlismy to rozpadalo sie juz calkiem i zaczelo wiac...wiec ucieklismy do domu.....
Z ta zmiana czasu porazka.....jestem tak genialna ze polozylam sie spac o 2..czyli o 3 i rano bylam zombi ;-)
Ogolnie u nas nudno.....i jak zwykle kiedu nudno grzebie na allegro :-p

ISZATR - pare stron wczesniej dziewczyny polecaly dzieciecego stomatologa
AGNES - sliczna Twoja corcia :-):tak:ja tez zakladam czapke jak najbardziej :tak:
BELLA - oj...to juz do pracy...I jak wrazenia? Tesknisz za corcia?
PUSIA - my tez robilismy na Bielanach jak mieszkalam w Muchoborze :tak:
I jak tam zabki? My czekamy na piatki
KADIA - ciesze sie ze juz lepiej
GOSIEK - no niezle z tymi pierogami....moje marzenie zeby Kuba takladnie jadl....U mnie tak jak u Agnes...zje jednego....i tak mamy ze wszystkim :dry:
BETI - cos mi sie tak kolacze, ze Ty pytalas wczesniej cos o wieczor panienski? :confused: Powiem szczerze, ze nawet o tym nie myslalam.....Poza tym ja we Wroclawiu raczej "samotnicze" zycie prowadze...:sorry2:
To widocznie w naszej części Wrocławia wczoraj była kiepska pogoda, bo my też trafiliśmy na deszcz. Wprawdzie niewielki, ale folię na wózek trzeba było założyć.

Powrót do pracy nie najgorzej. Jakoś powoli się wdrażam. Za córcią oczywiście tęsknię niemiłosiernie. Ale za to jak się malutka cieszy, jak wracam do domu! Aż piszczy z radości! Nie spodziewałam się, że aż tak będzie rozumiała. Mamy tylko problem, bo nie chce pić mleka z butelki (karmię piersią). Ściągam mleko i jej zostawiam, ale ona uznała, że jak mleczko to musi być z cycusia. No i nie wiemy, co zrobić.

:)

A ja dziś byłam z Kacprem od 9:30 do 11 na dworze w parku - tak do 10 nie było źle tzn szaro ale nie jakos tak zimno po 10 zrobiło się chłodniej. Ale , że byłam ze znajomoą i jej synkiem to było naprawde super ... Jejku nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam w końcy znajomą w sowjje okolicy z dzieckiem o 3 miesiace tylko młodszy (poznałam ja na forum hihi superrr) :tak:

Oki Kacper od 12 spi więc i może ja się położe :)

reklama
Hej, pozdrawiam wszytskie wrocławskie mamusie :-)
poradzcie mi jakiegos dobrego stomatologa dziecięcego dla mojego maluszka. Wykryłam jakąś plamkę na zębie i jestem przerażona :-(
Bardzo dbalismy o ząbki, pije tylko wodę, nie uzywał w ogóle smoka, zabki myje regularnie...

MM-dent ul. Gen. Hallera 103/03 tel;363-25-32

Byłam z sykiem i już jedną dziurkę zaplombowano - mają tam super podejsćie dla dzieci

Do góry