reklama
kadia2
Fanka BB :)
Od wczoraj mały miał temperature ale ejszcze jadł i pił, a dzisiaj ponad 39 zero jedzenia i picia , woda się z niego lała nawet zwymiotował, ale jak zrobił w ciągu godz kilkanaście kup odrazu pojechałam do szpitala , rano też byłam u lekarza, dostał zastrzyki i jest pod kroplówką a z nim zostałam i martwie się
pozdrawiam Was
mąż mnie uraczył laptopem bo i tak nie zasnę:-(
pozdrawiam Was
Od wczoraj mały miał temperature ale ejszcze jadł i pił, a dzisiaj ponad 39 zero jedzenia i picia , woda się z niego lała nawet zwymiotował, ale jak zrobił w ciągu godz kilkanaście kup odrazu pojechałam do szpitala , rano też byłam u lekarza, dostał zastrzyki i jest pod kroplówką a z nim zostałam i martwie się
pozdrawiam Was
kadia współczuję.
A co mówia lekarze,wiedzą co mu jest???? jakis wirus czy co????trzymajcie się.Trzymam kciuki abyście szybko stamtąd wyszli.
kadia2
Fanka BB :)
Ma jelitówke i zapalenie ucha
i dziękuję bardzo
i dziękuję bardzo
no to bidulek,musi sie nacierpieć, w tamtym roku mój M miał jelitówke to ja wiem co to za cholerstwo,jak trzeba się nameczyć.Ma jelitówke i zapalenie ucha
i dziękuję bardzo
Duzo zdrówka życzę aby to szybko przeszło i żebyście szybko wrócili do domku.
Ja mam dzis mega pałera od rana,wstałam super wyspana jak nigdy,Oliwka dopiero sie obudziła więc też jest w dobrym humorze.
Po śniadanku zawozimy ja do babci i robię mega sprzątanie.Trzeba w końcu się zabrać za okna itp.
Zapowiada sie ładna pogoda bo juz od rana słońce mocno swieci,uwielbiam taką pogodę.
Pamietajcie"
DZIŚ PRZESTAWIAMY W NOCY ZEGARY DO PRZODU O 1H"
Po śniadanku zawozimy ja do babci i robię mega sprzątanie.Trzeba w końcu się zabrać za okna itp.
Zapowiada sie ładna pogoda bo juz od rana słońce mocno swieci,uwielbiam taką pogodę.
Pamietajcie"
DZIŚ PRZESTAWIAMY W NOCY ZEGARY DO PRZODU O 1H"
Agnes123;3434801Pamietajcie" [COLOR=red pisze:DZIŚ PRZESTAWIAMY W NOCY ZEGARY DO PRZODU O 1H"[/COLOR]
a nie cofamy????
Z 3 na 2 ???
Ja juz głupia jestem....
Dzień Dobry )
Ale dziś pięknie
Ja na 10:00 klientke mam ale potem trzeba iść na spacerek
kadia2 oj współczuje :-(kurcze to jakaś epidemia normalnie gdzie nie czytam to któryś maluch w szpitalu .... Zdrowia dla Krystianka
anielap ja też nie mam pojęcia jak to z tymi godzinami jest
Anetko może być 15:00 to zjawimy się wam całą rodzinką - uff już się boje hihi czy nasi mężowie zapanują nad całą 3 .
Oki ide do kuchni mężulek szykuje śniadanko :-)
Ale dziś pięknie
Ja na 10:00 klientke mam ale potem trzeba iść na spacerek
kadia2 oj współczuje :-(kurcze to jakaś epidemia normalnie gdzie nie czytam to któryś maluch w szpitalu .... Zdrowia dla Krystianka
anielap ja też nie mam pojęcia jak to z tymi godzinami jest
Anetko może być 15:00 to zjawimy się wam całą rodzinką - uff już się boje hihi czy nasi mężowie zapanują nad całą 3 .
Oki ide do kuchni mężulek szykuje śniadanko :-)
reklama