reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Od wczoraj mały miał temperature ale ejszcze jadł i pił, a dzisiaj ponad 39 zero jedzenia i picia , woda się z niego lała nawet zwymiotował, ale jak zrobił w ciągu godz kilkanaście kup odrazu pojechałam do szpitala , rano też byłam u lekarza, dostał zastrzyki i jest pod kroplówką a z nim zostałam i martwie się

pozdrawiam Was

mąż mnie uraczył laptopem bo i tak nie zasnę:-(

Od wczoraj mały miał temperature ale ejszcze jadł i pił, a dzisiaj ponad 39 zero jedzenia i picia , woda się z niego lała nawet zwymiotował, ale jak zrobił w ciągu godz kilkanaście kup odrazu pojechałam do szpitala , rano też byłam u lekarza, dostał zastrzyki i jest pod kroplówką a z nim zostałam i martwie się

pozdrawiam Was

mąż mnie uraczył laptopem bo i tak nie zasnę:-(

kadia współczuję.
A co mówia lekarze,wiedzą co mu jest???? jakis wirus czy co????trzymajcie się.Trzymam kciuki abyście szybko stamtąd wyszli.

Kadia współczuję ogromnie:-( szybkiego powrotu do zdrowia dla Krystianka. I żeby Was szybko ze szpitala wypuscili... Trzymam mocno kciuki.​

Ja mam dzis mega pałera od rana,wstałam super wyspana jak nigdy,Oliwka dopiero sie obudziła więc też jest w dobrym humorze.
Po śniadanku zawozimy ja do babci i robię mega sprzątanie.Trzeba w końcu się zabrać za okna itp.

Zapowiada sie ładna pogoda bo juz od rana słońce mocno swieci,uwielbiam taką pogodę.

Pamietajcie"
DZIŚ PRZESTAWIAMY W NOCY ZEGARY DO PRZODU O 1H"

Dzień Dobry :))

Ale dziś pięknie

Ja na 10:00 klientke mam ale potem trzeba iść na spacerek :tak:

kadia2 oj współczuje :-(kurcze to jakaś epidemia normalnie gdzie nie czytam to któryś maluch w szpitalu .... Zdrowia dla Krystianka :tak:

anielap ja też nie mam pojęcia jak to z tymi godzinami jest :-D

Anetko może być 15:00 to zjawimy się wam całą rodzinką :) - uff już się boje hihi czy nasi mężowie zapanują nad całą 3 :szok::-D.

Oki ide do kuchni mężulek szykuje śniadanko :-)

reklama
Do góry