reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Czesc dziewczyny......:-)
U nas nic ciekawego....ciesze sie ze juz weekend...;-)
Dziekuje za mile slowa - ciesze sie ze sie Wam podoba :tak:
GOSIEK - chyba cos Ci sie pomylilo ;-)....ja nigdy nie udzielalam sie na watku o Turcji...to nie MIAUCZUS miala jechac? :dry:
Powodzenia u dentysty :tak: To pierwsza Mirka wizyta?
NONEK - noooo ogromne gratulacje - bardzo sie ciesze ze sie udalo :-)
I co z ta nazwa....moze cos tu wspolnie wymyslimy.....tylko moze jakies wskazowki w jakim stylu ma byc nazwa itd
PUSIA - no jeszcze sie nie umowilysmy niestety......mialas dac znac kiedy mozesz ;-)
Zobaczysz jak Kacper zacznie nawijac na calego to bedziesz miala bol glowy :-D
AGNES - i jak tam "domowe przedszkole"? :-p Dajesz rade?

zaglądam do was teraz ,mam urwanie parasola od rana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
już mam dość.Dobrze że Oliwka teraz usnęłą wiec jest chwila spokoju to odsapnę.Wariuja na całego,a Oliwka najmłodsza a dokazuje najwięcej jakby w nią diabeł wstąpił.
O mały włos a by było nieszczęście.Biegali , bawili się w berka.Oliwka ganiała i chciała złapać Kacpra-5lat ma.A on cwaniak zrobił unik a Oliwka wpadła na stolik na telewizor,gruchnęła z takim hukiem że aż mi się gorąco zrobiło.Walnęła buzią centralnie,krew leciała z zębów dolnych,już się bałam że jakiś zaraz wypadnie ale na szczęście zęby całe.

Nauczki żadnej nie miała.10minut nie minęło a ona dalej zaczęła szaleć,nerwy trzeba mieć przy nich ze stali jak są w trójkę.

O tyle dobrze ze siostra dzwoniła i szzwagier zabiera ich juto popołudniu ,wiem jestem chamska ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D bo już mam dość a są dopiero pół dnia.
Ale jak sama Klaudia przyjedzie-ma 7,5 roku to jest taki spokój,bawią się super.Zabawia mi Oliwkę i mam luz.A jak zostanie jeszce Kacper ma prawie 5lat to jest masakra.On jest strasznie niegrzeczny,a Oliwka nasladuje i jest istny szał .
Możecie sobie wyobrazic co się dzieje.

GOSIEK - chyba cos Ci sie pomylilo ;-)....ja nigdy nie udzielalam sie na watku o Turcji...to nie MIAUCZUS miala jechac? :dry:
fakt - masz rację :zawstydzona/y: - coś mi się pokićkało
co do Mirka - pierwsza - z tego co czytałam p o forach - to super gabinet - moja Ania tam była ( zamiast Mirka - bo on był w szpitalu) - i Roman mówił, ze zadowolona bardzo a w gabinecie obok - borowali ząbki 2 - latkowi i ten w ogóle nie płakał :szok: - a więc mam nadzieję, zę będzie OK

- pierwsza wizyta to i tak to będzie zapoznanie ze stomatologiem tj. siedzenie na fotelu - zabawa urządzeniami dentystycznymi itp....
oby było OK - bo coś wypatrzyłam i się boję - a Mirek niestety jesty na dziecie bezmlecznej
nieststy nie ma takich zebów jak moja Ania - ona ma 15 lat i w zyciu nie miała jeszcze ani jednej dziurki :szok::tak::szok: -szczęściara
agnes - współczuję - szczerze

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny......:-)
U nas nic ciekawego....ciesze sie ze juz weekend...;-)
Dziekuje za mile slowa - ciesze sie ze sie Wam podoba :tak:
NONEK - noooo ogromne gratulacje - bardzo sie ciesze ze sie udalo :-)
I co z ta nazwa....moze cos tu wspolnie wymyslimy.....tylko moze jakies wskazowki w jakim stylu ma byc nazwa itd
PUSIA - no jeszcze sie nie umowilysmy niestety......mialas dac znac kiedy mozesz ;-)
Zobaczysz jak Kacper zacznie nawijac na calego to bedziesz miala bol glowy :-D
AGNES - i jak tam "domowe przedszkole"? :-p Dajesz rade?

skleroza nie boli :sorry2:. Ja mam kwiecień cały wolny po za 18 kwietnia bo wtedy mam makijaż próbny. (wiadomo trzeba odliczyć też święta :) ) . Więc napisz kiedy Tobie pasuje i już. Jesli weekend to może byc od rana a jesli w tygodniu to najlepiej po 15:00 wtedy mężuś wraca z pracy

co do Mirka - pierwsza - z tego co czytałam p o forach - to super gabinet - moja Ania tam była ( zamiast Mirka - bo on był w szpitalu) - i Roman mówił, ze zadowolona bardzo a w gabinecie obok - borowali ząbki 2 - latkowi i ten w ogóle nie płakał :szok: - a więc mam nadzieję, zę będzie OK

A powiedz mi gdzie jest ten gabinet???? skoro mówisz że podobno taki rewelacyjny.I do jakiego idziesz?nazwisko.???

jak bedziecie po wizycie to daj nać jak było.

Słuchajcie a kiedy powinno się być na pierwszej wizycie u stomatologa????jak wyjdą wszystkie zęby???jak to jest???

PUSIA - w tygodniu to 18-19....tak moj Marcin wraca z pracy :sorry2:
Weekend dowolna godzina....Co do daty - chcialabym jak najszybciej ;-)
Sluchaj a moze zabierzesz Kacperka i M.....dzieciaki sie pobawia, eMowie popilnuja i pogadaja, a my bedziemy robily swoje :-p Napisz co myslisz ;-)
GOSIEK - jak pierwsza wizyta to tym bardziej powodzenia......
Ja tak jak AGNES zastanawiam sie kiedy powinna byc ta pierwsza wizyta...poki co zwykle nie jestem w stanie przekonac Kuby zeby zrobil to o co go prosze :zawstydzona/y: O otworzeniu buzi nie bylo by mowy...bo nawet mi nie pozwala zajrzec....Taki sam problem jest z myciem zabkow - nam nie pozwoli, chce sam...a sam to ledwo pomizia :baffled:

reklama
MM-dent ul. Gen. Hallera 103/03 tel;363-25-32
dentysta dla 2,5-latka PILNIE - Dolnośląskie - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
wklejam jednego linka - z tych co znalazłam z opinii o stomatologach

co do lekarek - wypowiem się jutro jak wrócę - bo na razie znam tylko opinie innych

a wrócę szybko - bo idziemy na 9:15

z tego co Roman mi mówił - to gabinety są takie zrobione na styl domowy - - ale poczekam z wydawaniem się opinii do jutra

Do góry