reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Przyszły tydzień ma być już taki dość ładny.
Proponuję spotkanie we wtorek....

Agnes u nas z komputerem jest dokładnie tak samo. Zuzka szału dostaje jak widzi że siadam. Czasem mi pozwoli coś poczytać, ale popisać to już mi trudniej.​

Agnes u nas z komputerem jest dokładnie tak samo. Zuzka szału dostaje jak widzi że siadam. Czasem mi pozwoli coś poczytać, ale popisać to już mi trudniej.​

Jak wezmę Oliwkę na kolana to tak mi wszystko poprzestawia w komputerze że póxniej nie wiem jak to wszystko poodkręcać.takie cuda wychodzą.:-D:-D:-D:-D:-D ona ma talent do psucia :tak::tak::tak:

anielap wstrzymajmy się z umawianiem na konkretny dzień,zobaczymy jaki bedzie następny tydzień to się umówimy.Nie wiadomo czy prognoza się sprawdzi i będziemy tak przestawiać te terminy spotkania.

A macie jakis pomysł gdzie się spotkać/??????? no i dobrze by było spotkać się o takiej godzinie aby dzieciaki były wyspane

Anetka jak Twoje chłopaki. Zdrówko Wam
Dzieki za pamiec ANIELKA.....u nas ok, chlopaki jak najbardziej zdrowi w wszystko cacy....

A tak w ogole to czesc.....:-)
Ja podczytuje czasem, ale malo pisze.....powiem szczerze dlaczego.....
Bo tak jakos jak juz sie cos pisze to mam wrazenie, ze nikt sie do mnie nie odzywa (ostatnio jak juz to PUSIA)....ostatni moj post calkiem zostal pominiety...A ja jak tu wchodze to chce pogadac, a nie pamietnik pisac ;-)
Takie jakby "grupki tematyczne" zaczynaja sie robic...
I tak bylo poprzednio jak nam forum "zamarlo" - wtedy czesc dzieciakow poszla do przedszkola i rozmawialo sie tylko o tym :sorry2:
Nie miejcie mi za zle tych slow - chce byc po prostu szczera :blink:

Kurcze.....widze, ze tu chorobska wielkim szturmem zaatakowaly Wrocek :-( - duzo duzo zdrowka dla maluszkow i sily dla Was dziewczyny zeby to przejsc.

A spotkanko......ja tez bym chciala....tylko nie wiem czy dam rade z dwojka :zawstydzona/y:...tym bardziej gdzies dojechac....Niedaleko mnie jest talki plac w TGG, nie wiem czy fajnie bo nie bylam....ale tam moglabym pieszo jakos dojsc.....:cool2:
Pewnie nie wszystkim bedzie pasowala...a i nie chce zeby bylo "pode mnie" ustalane...ech....:sorry2:

A tak poza tym.....byla u mnie mama kilka dni :-)...ale dzis pojechala :-(
Jestem mega niewyspana...Kuba raczy mnie pobudkami przed 6 :baffled:
A dzis ide wieczorem do dentysty :dry:

Anetko to trzymam kciuki za Ciebie ,aby u dentysty było ok i żeby nie bolało.ja ostatnio się nacierpiałam to wiem co to znaczy ból zęba.

Nie ma tu dziś nikogo,same pustki.Kiedy dziewczyny zabieracie się za świąteczne porządki????? ja w sobotę zabieram sie za mycie okien.

hejka ja tu ostatnio żadziej bo komp nam nawala i czasem po prostu nie mam siły go włączać, bo tylko nerwy trace.

Maksio juz lepiej, spotkanie fajna sprawa jestem za ale dopiero pod koniec tygodnia przyszłego, bo najzwyklej w świecie boję się by Maksiowy znowu czegos nie załapał. :baffled:antybiotyk do wtorku bierze. Może być w TGG my często tam chodzimy.

Anetko kofana, swięte słowa twe:-)Napisz może jak przygotowania do wielkiego dnia? Masz juz sukienke, wstaw może linka swojej albo podobnej, ja strasznie ciekawa jestem, choc w realu zobacze ;-)w maju:tak:le mnie strasznie przygotowania do ślubów podniecaja wewnetrznie:tak:Moja siostra bierze ślub w czerwcu to sie wybawie macz:-D Już musze na jakąś dietke przejśc i zacząć się za kreacją rozgladac:szok:

Anielkoa może mala Zu już nie chce spać w dzień? I Maksiowy najlepiej spi jak sąsiad wierci lub stuka.

I co się z Mialczusiem dzieje? Jak tam jej fasolk i ona sama?

reklama
Do góry