reklama
A ja biorę się za mycie okien w sobotę,zaworzę Oliwkę do baci na cały dzień i będę szaleć ze ścierąacha ja juz jedno okno umyłam w sobotę mam nadzieję umyc drugie, reszta sprzątania w przyszłym tyg póki mam L4.
Czesc skarbeczki po raz drugi....
Wrocilam od dentysty wlasnie......nic nie bolalo......ale do leczenia mam pol paszczy Malo tego - okazalo sie, ze firma zmienila cos w abonamencie...a za 2 dziurki zaplacilam 250 zl (przedtem placilam tylko za materialy i wychodzilo polowe mniej ).
AGNES - widzisz...bo ja wlasnie (odpukac) nie wiem co to bol zeba ...nigdy w zyciu mnie nie bolal....
Okna myjecie....hmmm....ja umylam u Kuby i w kuchni - u mi sniegiem zapadalo Jakos musze to ogarnac...mam nadzieje ze dam rade z moja dwojka.
BETI - ciesze sie ze z Maksiem lepiej Fajnie w TGG jak rozumiem?
Oooo widze ze tez Cie zabawa czeka...fajowo :-)
A ja wlasnie na dietce, wiesz - trzeba cos w koncu z soba zrobic
Dziewczynki Wy mnie nie podpuszczajcie Mnie temat slubu tez bardzo podnieca...i jak zaczne nawijac to Was zanudze i mnie stad wyrzucicie ;-)
W sumie to prawie wszystko gotowe............tylko ubranie dla M i chlopakow jeszcze.....M to zawsze wszystko na ostatmia chwile
Tylko my nie robimy normalnego wesela, tak wiec zadnych tancow niet.....po slubie bedzie uroczysty obiad w Art Hotelu. Tam juz wszystko zalatwione, menu ustalone.
Teraz jestem na etapie testowania sztucznych rzes - wczoraj przyklejalam u kosmetyczki, chcialam wczesniej wiedziec jak to wyglada i sie trzyma (ponoc nawet 2 tygodnie). Sa takie dlugie, ze jak mocno otworze oczy to sie laskocze pod brwiami
Ubrana jestem od stop do glow (wlacznie z bielizna i bizuteria ;-)).
No to wklejam fotki:
1. Sukienka jest szyta na wzor tej - tylko moja bedzie w kolorze champagne.
Wlosy beda pokrecone albo pofalowane, rozpuszczone z wpieta zywa roza
2. Takie butki mam
3. Bukiet chyba juz widzialyscie - tylko zdecydowalam ze bedzie czerwony
4. Bizuteria - taka zeby pasowala do tej kryzy z koralikow w bukiecie (tylko drucik jest zloty)
5. Obraczki
6. Tak chcemy zeby mniej wiecej wygladal tort (taki fotomontaz zrobilam ;-)) - zobaczymy czy cukiernik z Arta podola (poki co czekam na odpowiedz ;-))
7. Sala w Arcie - bedzie inna dekoracja bo chcemy czerwone roze
8. I pokoj w hotelu...na noc poslubna...;-)
Sie naprodukawalam...mam nadzieje ze mnie nie zabijecie ze tak duzo ;-)
Wrocilam od dentysty wlasnie......nic nie bolalo......ale do leczenia mam pol paszczy Malo tego - okazalo sie, ze firma zmienila cos w abonamencie...a za 2 dziurki zaplacilam 250 zl (przedtem placilam tylko za materialy i wychodzilo polowe mniej ).
AGNES - widzisz...bo ja wlasnie (odpukac) nie wiem co to bol zeba ...nigdy w zyciu mnie nie bolal....
Okna myjecie....hmmm....ja umylam u Kuby i w kuchni - u mi sniegiem zapadalo Jakos musze to ogarnac...mam nadzieje ze dam rade z moja dwojka.
BETI - ciesze sie ze z Maksiem lepiej Fajnie w TGG jak rozumiem?
Oooo widze ze tez Cie zabawa czeka...fajowo :-)
A ja wlasnie na dietce, wiesz - trzeba cos w koncu z soba zrobic
Dziewczynki Wy mnie nie podpuszczajcie Mnie temat slubu tez bardzo podnieca...i jak zaczne nawijac to Was zanudze i mnie stad wyrzucicie ;-)
W sumie to prawie wszystko gotowe............tylko ubranie dla M i chlopakow jeszcze.....M to zawsze wszystko na ostatmia chwile
Tylko my nie robimy normalnego wesela, tak wiec zadnych tancow niet.....po slubie bedzie uroczysty obiad w Art Hotelu. Tam juz wszystko zalatwione, menu ustalone.
Teraz jestem na etapie testowania sztucznych rzes - wczoraj przyklejalam u kosmetyczki, chcialam wczesniej wiedziec jak to wyglada i sie trzyma (ponoc nawet 2 tygodnie). Sa takie dlugie, ze jak mocno otworze oczy to sie laskocze pod brwiami
Ubrana jestem od stop do glow (wlacznie z bielizna i bizuteria ;-)).
No to wklejam fotki:
1. Sukienka jest szyta na wzor tej - tylko moja bedzie w kolorze champagne.
Wlosy beda pokrecone albo pofalowane, rozpuszczone z wpieta zywa roza
2. Takie butki mam
3. Bukiet chyba juz widzialyscie - tylko zdecydowalam ze bedzie czerwony
4. Bizuteria - taka zeby pasowala do tej kryzy z koralikow w bukiecie (tylko drucik jest zloty)
5. Obraczki
6. Tak chcemy zeby mniej wiecej wygladal tort (taki fotomontaz zrobilam ;-)) - zobaczymy czy cukiernik z Arta podola (poki co czekam na odpowiedz ;-))
7. Sala w Arcie - bedzie inna dekoracja bo chcemy czerwone roze
8. I pokoj w hotelu...na noc poslubna...;-)
Sie naprodukawalam...mam nadzieje ze mnie nie zabijecie ze tak duzo ;-)
Ostatnia edycja:
No Anetko jestem pod wrażeniem :-) no to już praktycznie macie gotowe,to dobrze.Sukienka śliczna, a obrączki strasznie mi się podobają.I zazdroszczę tej nocy w takim hotelu łoże super ;-);-);-);-)
A gdzie bierzecie ślub??????mam nadzieję że jakiś fotki wkleisz i się nam pochwalisz :-)
A gdzie bierzecie ślub??????mam nadzieję że jakiś fotki wkleisz i się nam pochwalisz :-)
A ja mam dziś wesoło.Siostra przywiozła 2 swoich dzieciaków bo dzis pracuje i szwagier tez musiał iść do pracy i nie maja co z nimi zrobić.Także na cały weekend są u nas.Normalnie roznoszą mi w trójkę całą chałupę,oczywiście oLiwka na czele tych wariacji
nie wiem czy ja to przetrwam .
O tyle dobrze ze jutro Oliwke zawoże do teściowej bo mam zamiar myć okna i robic generalne porządki, to będzie spokojniej troszkę.
No ale dzis to istny kataklizm :-):-):-):-):-)
nie wiem czy ja to przetrwam .
O tyle dobrze ze jutro Oliwke zawoże do teściowej bo mam zamiar myć okna i robic generalne porządki, to będzie spokojniej troszkę.
No ale dzis to istny kataklizm :-):-):-):-):-)
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Czesc dziewczyny!
Przepraszam za milczenie, ale mialam urwanie glowy.
Poprosze o szybkie streszczonko z tego co tu sie dzialo:-).
Aneta przesliczna sukienka, a buty sa przecudne. Naprawde uwielbiam takie.
Fajnie miec tak wsio zaplanowane od poczatku do konca.
U nas na razie dziewczyny zdrowe. Na szczescie.
Za to ja zdobylam fundusze i bede ( mysle, ze do konca wakacji) otwierac swoj wlasny osobisty gabinet! Ciesze sie nawet nie wiecie jak bardzo. Na poczatek skromnie, bez "wodotryskow", ale jesli bedzie sie krecic to zamierzam poszerzac uslugi jak najbardziej. Szukam teraz nazwy i nic mi nie przychodzi do glowy.
Wszystkim chorowitkom duuuuuuzo zdrowka!!!!!!!!
Przepraszam za milczenie, ale mialam urwanie glowy.
Poprosze o szybkie streszczonko z tego co tu sie dzialo:-).
Aneta przesliczna sukienka, a buty sa przecudne. Naprawde uwielbiam takie.
Fajnie miec tak wsio zaplanowane od poczatku do konca.
U nas na razie dziewczyny zdrowe. Na szczescie.
Za to ja zdobylam fundusze i bede ( mysle, ze do konca wakacji) otwierac swoj wlasny osobisty gabinet! Ciesze sie nawet nie wiecie jak bardzo. Na poczatek skromnie, bez "wodotryskow", ale jesli bedzie sie krecic to zamierzam poszerzac uslugi jak najbardziej. Szukam teraz nazwy i nic mi nie przychodzi do glowy.
Wszystkim chorowitkom duuuuuuzo zdrowka!!!!!!!!
Anielap jestem jestem )
nie pisałam bo na poczte nie przychodziły wiadomości że ktoś pisze na BB i myślałam że tam pustki a tu prosze .
aneta23 wow wow wow suknia piękan bukiet piekny ... wszystko wygląda REWELACYJNIE :-) - kurcze już nie pamietam czy my się umówiłyśmy na makijaż czy nie ??
Beti77 dobrze że Maksio już lepiej się czuje
Anielap dobry pomysł ze spotkaniem - zobaczymy ajaka będzie pogoda i jakoś się dogadamy )
nonek super że bedziesz otwierać swój gabinet (hmm tylko co to będzie za gabinet bo chyba nie doczytałam) a fundusze z dotacji dostałąś ??
U nas jest dobrze Kacper zdrowy, troszkę wieęcej mówi tzn od czasu do czasu powie Baba, Dziadzia, Daj to, Nie chce ...
Oki ide go zaraz położyć spać i chyba sama się położe
nie pisałam bo na poczte nie przychodziły wiadomości że ktoś pisze na BB i myślałam że tam pustki a tu prosze .
aneta23 wow wow wow suknia piękan bukiet piekny ... wszystko wygląda REWELACYJNIE :-) - kurcze już nie pamietam czy my się umówiłyśmy na makijaż czy nie ??
Beti77 dobrze że Maksio już lepiej się czuje
Anielap dobry pomysł ze spotkaniem - zobaczymy ajaka będzie pogoda i jakoś się dogadamy )
nonek super że bedziesz otwierać swój gabinet (hmm tylko co to będzie za gabinet bo chyba nie doczytałam) a fundusze z dotacji dostałąś ??
U nas jest dobrze Kacper zdrowy, troszkę wieęcej mówi tzn od czasu do czasu powie Baba, Dziadzia, Daj to, Nie chce ...
Oki ide go zaraz położyć spać i chyba sama się położe
reklama
a my dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerku od miesiąca - było superanko - mimo, iż to był krótki spacerek
szkoda, ze wracam w poniedziałek do pracy - fajnie chodzi się na spacerki z bobaskiem
ale w tygodniu nici ze spacerku, sob i niedziela - szkoła i znowu cały tydzień pracy
jutro jedziemy z Mirkiem do dentysty - zdam relację jak było
a.. anetko - gdzieś na forum o turcji wyczytała, ze miałaś we wrześniu tam jechać - i jak było? - sorki, zę się pytam ale w druiej połowie sierpnia jadę i chciałąbym się czegoś od ciebie dowiedzieć
szkoda, ze wracam w poniedziałek do pracy - fajnie chodzi się na spacerki z bobaskiem
ale w tygodniu nici ze spacerku, sob i niedziela - szkoła i znowu cały tydzień pracy
jutro jedziemy z Mirkiem do dentysty - zdam relację jak było
a.. anetko - gdzieś na forum o turcji wyczytała, ze miałaś we wrześniu tam jechać - i jak było? - sorki, zę się pytam ale w druiej połowie sierpnia jadę i chciałąbym się czegoś od ciebie dowiedzieć