reklama
ALE NIE ROZUMIEM, DLACZEGO MASZ PŁACIC RAZ JESZCZE w końcu jak robiłam kanałówke prywatne to rok gwarancji mi moj dentystka dała. na szczęście wyczysciła mi oki.
ta nasza słuzba zdrowia, człowiek tyle płaci za co się pytam
ja bym nie odpusciła tych trzechy stów, po ryju bym dała sorki za wyrazenie
dobrze ze już Cię nie boli, ja spadm dziecia usypiac bo jutro do z loba idzie.
ta nasza słuzba zdrowia, człowiek tyle płaci za co się pytam
ja bym nie odpusciła tych trzechy stów, po ryju bym dała sorki za wyrazenie
dobrze ze już Cię nie boli, ja spadm dziecia usypiac bo jutro do z loba idzie.
Anielap trzymajcie się dzielnie. To pewnie tymczasowy kryzys z tym smokiem i już wkrótce malutka o nim zapomni. Głowa do góry!
Agnes ręce opadają na tych lekarzy Ale najważniejsze, że poczułaś ulgę. Życzę, żeby córeczka dzisiejszej nocy dobrze spała. Moja Izka też dziś zasnęła bardzo szybko. Miejmy nadzieję, że u nas też obejdzie się bez nocnych przebojów.
Agnes ręce opadają na tych lekarzy Ale najważniejsze, że poczułaś ulgę. Życzę, żeby córeczka dzisiejszej nocy dobrze spała. Moja Izka też dziś zasnęła bardzo szybko. Miejmy nadzieję, że u nas też obejdzie się bez nocnych przebojów.
bella nie spała dobrze
Poszła spać wcześnie bo o 19.50 juz spała ale o której wstała to masakra jakaś
4.20 pobudka i koniec spania,zdrzemnęła się od 7.00 do 8.00.No to co to za spanie?do d.......... za przeproszeniem.Jestem wykonczona.
Poszła spać wcześnie bo o 19.50 juz spała ale o której wstała to masakra jakaś
4.20 pobudka i koniec spania,zdrzemnęła się od 7.00 do 8.00.No to co to za spanie?do d.......... za przeproszeniem.Jestem wykonczona.
U mnie znowu 2godziny łóżeczkowych wrzasków....
Wczoraj po dwóch godzinach ją wypuściłam...
Dzisiaj chyba będzie tak samo....
A spotkanie wczoraj bardzo udane Wróciłam po północy, i teraz taka niewyspana jestem...
Jessssu jak ona wyje..... Idę ją wypuścić bo nie daję rady....
A spotkanie wczoraj bardzo udane Wróciłam po północy, i teraz taka niewyspana jestem...
A dlaczego ona płacze???? nie chce spać czy co???? nie chce Ci w ogóle spać w dzień????U mnie znowu 2godziny łóżeczkowych wrzasków....
To dobrze że spotkanie sie udało
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Agnes nie powinnas placic!!! Jest cos takiego jak gwarancja czy rekojmia ( nie wiem jak to sie przy uslugach nazywa). Tylko nie wiem czy do tej samej babki bym poszla. Moze jest w tej przychodni inny lekarz? Ja w ogole do dentysty to tylko do faceta chodze, tak jak do ginekologa.
Anielap badz twarda, nie daj sie. Trzymam kciuki.
Gratuluje spotkania. Ja kiedys probowalam na tym forum zebrac info do pracy, ale nie wyszlo.
My znow na bb robimy spotkania. Byly juz trzy takie duze. Umawiamy miejsce ( jakas agroturystyka) i sie spotykamy z calej pl praktycznie, a dwie dziewczyny przyjechaly z Francji i Anglii. Spotykamy sie calymi rodzinami, piwko, ognisko, dzieciaki biegaja. Super sprawa.
Niech mnie ktos dzis zastrzeli, mam dosc tej pogody, braku slonca, ciepla.
Anielap badz twarda, nie daj sie. Trzymam kciuki.
Gratuluje spotkania. Ja kiedys probowalam na tym forum zebrac info do pracy, ale nie wyszlo.
My znow na bb robimy spotkania. Byly juz trzy takie duze. Umawiamy miejsce ( jakas agroturystyka) i sie spotykamy z calej pl praktycznie, a dwie dziewczyny przyjechaly z Francji i Anglii. Spotykamy sie calymi rodzinami, piwko, ognisko, dzieciaki biegaja. Super sprawa.
Niech mnie ktos dzis zastrzeli, mam dosc tej pogody, braku slonca, ciepla.
reklama