reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cudowna nocka bez smoka... Tylko krótka, bo pobudka o 6.
Ale pięknie bez smoka zasneła. Czy to możliwe że tak łatwo i szybko poszło????:szok::szok::szok:

Pogoda coś niefajna, ciemno i pochmurno....
Mimo to miłej niedzieli.​

reklama
anielap gratulacje dla małej :-):-):-)

Widocznie smok nie był jej już potrzebny a było to tylko przyzwyczajenie :tak:
My dziś tez wczesną mieliśmy pobudkę.Oliwka wstała o 5.30 ale przysnęła po 30min i wstała na dobre o 7.00.

Ale dzis deszczowa pogoda , okropnie jest :tak:
OLiwka marudna ,żeby jej idą także mamy dziś nieciekawy dzień

Witajcie, nasza Iza też nam dziś wczesną pobudkę zrobiła. Obudziła się o 5.30 i nawet nie myślała iść dalej spać. Szkoda, że pogoda taka pod psem, bo liczyłam dziś na miły niedzielny spacer.:-(

No właśnie... pogoda pod psem...
Dziewczyny a co wy robicie jak tak pada deszcz, siedzicie w domku, czy macie pomysły co tu robić...​

anielap gratuluje :)) widzisz nie jest tak źle bez smoczka :tak:a bedzie jeszcze lepiej.

Na taka pogodę to ja nie mam pomysłu, poza siedzeniem w domu. Na 16 wybywam na sesję mam nadzieje, że nie będzie ulewy wtedy.

Wczoraj jak wróciłam od klientki to miałam takiego "pałera" że zabrałam się za sprzątanie łazienki :szok: zajęło mi to z 3h (kupiłam różne nowe środk czyszczące rewelacja) tak czysto to tam nigdy nie było :-D. Do teraz czuje jak mnie wszystko boli i mam odciski na dłoniach :baffled:

To i ja sie przywitam w niedziele:tak: Zuzia właśnie zasneła wiec mam chwile wolnego, zagladam często ale nie pisze bo sił mi brakuje, praca, dziecko zajmuja dużo czasu, a w sumie najwiecej to dojazdy bez autka masakra:tak::tak: Dzisiaj byłam u koleżanki i Zuzia szalała z dziećmi, aż nie chciała iść do domu:tak:A jutro jedzie do klubu przedszkolaka na 4 h pierwszy raz sama zostanie, zobaczymy jak to bedzie trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Ale cisza....

U nas koniec spania ze smokiem. Poszło tak gładko, że nadal nie mogę się nadziwić.

Po południu mamy gości, tak więc Zu znowu będzie szaleć z kolegą.

A w środę umówiłam się z koleżanką z którą niewidziałam się 6lat:szok: Co najlepsze, to to, że pierwszy raz od dwóch lat wychodzę wieczorem na miasto:szok::szok::szok: Czuję się jak dzikus jakiś, nie wiem co mam ubrać i takie tam...
Mąż położy Zu spać, mam nadzieję że nic mi nie pokrzyżuje tych planów.

Bara co to jest ten Klub Przedszkolaka? No i jak Zuzia? Czekamy na relacje.​

Czesc dziewczynki :-)
Dobija mnie ta pogoda.......Kuba od rana wyjmuje rajstopki z szuflady i chce na spacer.....a tam leje i leje :crazy:
A ja w ramach relaksu (i nie tylko) zaczelam chodzic do kosmetyczki - wczoraj bylam na pierwszej sesji mikrodermabrazji na buzke. Ciekawa jestem jakie beda efekty po kilku zabiegach...
Wiecie jaki mi numer w USC wiwineli :szok:...mielismy termin zaklepany na 9 maja na godz 15.....z dwoma osobami to potwierdzalam....a w zeszly, tyg. jak pojechalismy zawiezc dokumemty to sie okazalo, ze moze byc na 15:30 bo jakis problem z salai ty,m podobne pierdy :baffled: Fajnie ze mamy juz wszystkie zaproszenia rozeslane i rozdane...niezly obciach :zawstydzona/y:....dobrze ze to tylko pol godz. :sorry2:
ANIELAP - super ze tak gladko poszlo z tym smoczkiem.....u nas bylo tak samo i tez mie moglam sie nadziwic :-D
A z wyjsciami - wieczornymi i nie tylko ma tak jak Ty ;-)
BARA - no wlasnie pisz co z tym klubem....bedzie tam mala regularnie chodzic?
Tez bym mojeg ostarszego chetnie gdzies wyslala :zawstydzona/y:
PUSIA - fajnie masz z tym wizazem.....taka mala odskocznia od rzeczywistosci :-) A napisz mi kochana jaka szkole konczylas, czyt kurs itd - tak z ciekawosci pytam...
AGNES, BELLA, NONEK, GOSIEK, BETI, KADIA (mam nadzieje ze nie pominelam nikogo) - co slychac???

Aneta ale numer z tym USC! Dobrze, że choć raczyli Cię poinformować, bo dopiero by było, gdybyście musieli czekać.

Anielap gratuluję szybkiego pożegnania ze smokiem!:-)

U moja córeczka zmieniła sobie plan dnia i postanowiła wstawać przed 6.00 rano. Koniec z leniuchowaniem do 8.00. Zresztą w przyszłym tygodniu i tak wracam do pracy, więc może czas się przyzwyczajać do wczesnego wstawania.:-(

reklama
Sory dziewczyny że ostatnio cos nie za często zaglądam ale u mnie nieciekawie.

Oliwce wychodzą 2 trójki górne więc jest mega marudna i noce nieprzespane.dziś np obudziła mi się o 2.30 w nocy i nie spała do 6.30,zdrzemnęła się na 1,5 godz i o 8.00 koniec spania.Noc była wręcz czadowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Widać juz przez dziąsło te zęby ale cos przebić za bardzo się nie chcą.

Mnie znów ząb boli, byłam u dentysty, nic mi nie zrobił bo powiedział że lekarstwo jest ałozone i nie powinien boleć że muszę rentgena zrobić bo on wiertłem go nie ulecz.jakis nienormalny i z bólem zęba wróciłam do domu.Jestem zarejestrowana na jutro,rentgena juz mam, ale ból okropny normalnie chyba zacznę po ścianach chodzić.Tabletki przeciwbólowe nie pomagają.Pomaga jedynie Ketonal-ale jest strasznie silny, więc nie chce za często go brać.Bo ponąć po długim stosowaniu może uzależniać :szok::szok::szok::szok: więć się boję.Ale do jutra trzeba jakos dotrwać tym bardziej że przy dziecku nikt mi nie pomoże.
Odezwę się juto po wizycie u dentysty.

Zycze miłego dnia Wam dziewczyny.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry