hejka
Gosiek tak bardzo Ci wspólczuję, wiem co to znaczy, Maksior mój też cięzko chorował jak miał 18 miesiecy, spędzilismy 8 dni w szpitalu, przez 4 dni był nieprzytomny goraczka 42 st, ciągle kroplówki itp i do tego ciągle mu żyły pekaly i był problem z welflonem Tak więc doskonale wiem co czujesz. Bedzie dobrze musisz w to wierzyć.
Popytam o pordnie pulmonologiczne napewno coś dobrego znajdziemy.
u nas Maksio juz lepiej w poniedziałek idzie do złobka. natomiast moja dwumiesięczna siostrzenica idzie do szpitala, zapalenie oskrzeli i obustronne uszu podejrzenie zapalenia płuc siora była z nią w czwartek u lekarza bo mała miala straszny katar ale osłuchowo oki, i mimo antybiotyku rozwinęly sie oskrzerl i uszy nie wiedomo jka płucka bo niby czyste ale lepiej w szpitalu zbadac. Oby tam jakiegoś rota nie złapała
i jeszcze moj psiapsuła w 6 miesiącu ciązy ma półpaścca i torbiele na piersiachtez dziś do szpitala jedzie
Anielko cierplwości, mała Cie testuje, powalcz z nią jeszcze troszkę a sie podda i zrezygnuje ze smoka. Nie poddawaj się. Mój Maksior sam smoka odrzucił, ale do dziś sam zasypia tylko w złobku, w domu musze przy nim leżeć i czasem trwa to nawet 2h, no po prostu nie umiem go ustosunkowac do samodzielnego zasypiania nowstyd mi
Mam nadzieję, zę będzie dobrze
Ale się u was nieciekawie narobiło. U mojego płuca słyszało tylko 2 lekarzy - moja lekarka prywatna i jedna lekarka na oddziale -a reszta mówiła, zę nic nie słychać - dopiero zdjęcie RTG pokazało
widocznie - tylko dobry pulmunolog jest w stanie dosłyszeć szmery
oby wszystko było dobrze z maleństwem twojej siostry
piesiuniek - też biedny
u nas - Mirek dalej pokaszluje - bierze 4 antybiotyk ( Klacid, Amoksiklav, Zinacef ( na Erytromycynę dostał uczulenia) i teraz Sumamed) - oby to ostatni - bo to strasznie dużo antybiotyków jak na jedną chorobę
apetyt mu dopisuje - rano zjadł rybki smażone i omlet - przez chorobę schódł prawie 3 kg - teraz ma 16,5 kg - przed chorobą 19,2 kg
ok - znikam bo dziadki i babcie przyjechały do dzieci