są przyznawane punkty.tak jak pisałam punktów dostanie więcej samotna matka bo musi wrucić do pracy bo jest jedyną zywicielką rodziny a matka która nie pracuje i siedzi w domu a po prostu tak o chce dać dziecko do przedszkola wiaomo dostanie tych punktów o wiele mniej.
reklama
kadia2
Fanka BB :)
anielap co tu mówić jak to się stało w piatek była u mnie kolezanka z która w dzieciństwie trenowałam a teraz jej córka jest w klasie z moja i się przyjaźnią ( jaki ten swiat mały;-)) i mówi że jej mąż jak był na obozie ostatnio a jest trenerem piłki recznej to trener z pływania sie śmiał i sprzeczał z trenerem od lekoatletyki co po 4 klasie klaudia i i jej koleżanka beda trenować natomiast ja się na to roześmialam ŻE NIE WIEM BO JAK ZŁAMAŁA REKE TO BIEGŁA I SIĘ POTKNEŁA O WŁASNĄ NOGĘ , no cóż i tak bywa , ale jest dzielna i najwazniejsze oby się wszystko zrosło bo zastanawiali się czy jej nie nastawiać
a jeżeli chodzi o złobek to kurcze chyba trzeba sie popytac czy ktoś u mnie nie ma znajomości w tym żłobku bo nawet nie chcę mysleć że kolejny rok młody będzie z babcią , fakt jak klaudia pozła do żłoba to poczatki z chorobami były ciężkie , ale ogólnie byłam bardzo zadowolona
a jeżeli chodzi o złobek to kurcze chyba trzeba sie popytac czy ktoś u mnie nie ma znajomości w tym żłobku bo nawet nie chcę mysleć że kolejny rok młody będzie z babcią , fakt jak klaudia pozła do żłoba to poczatki z chorobami były ciężkie , ale ogólnie byłam bardzo zadowolona
Nie brałam slub u siebie na osiedlu Na Muchoborze MałymAgnes-śliczny bukiecik Czyżbyś brała ślub na Kozanowie z kościele w parku?;-)
kadia2
Fanka BB :)
agnes sliczne zdjęcia ja jak na swoje zerkne to nie moge poznac kto tam jest mój mąz jak szczypior a ja jak szkapa, ale to było dawno więc teraz inaczej jest
reklama