reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

są przyznawane punkty.tak jak pisałam punktów dostanie więcej samotna matka bo musi wrucić do pracy bo jest jedyną zywicielką rodziny a matka która nie pracuje i siedzi w domu a po prostu tak o chce dać dziecko do przedszkola wiaomo dostanie tych punktów o wiele mniej.

reklama
No właśnie punkty są za wszystko-za pracę na etacie, za działalnośc gospodarczą, za to że jest się samotnym rodzicem...
Anielap-tak margaretki:tak: Rzadko się spotyka-zazwyczaj róże królują:sorry2:

Oto mój bukiecik :-)

Załączniki

• ślub 111.jpg
    ślub 111.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 35
  • ślub 083.jpg
    ślub 083.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 33
anielap co tu mówić jak to się stało :-D w piatek była u mnie kolezanka z która w dzieciństwie trenowałam a teraz jej córka jest w klasie z moja i się przyjaźnią ( jaki ten swiat mały;-)) i mówi że jej mąż jak był na obozie ostatnio a jest trenerem piłki recznej to trener z pływania sie śmiał i sprzeczał z trenerem od lekoatletyki co po 4 klasie klaudia i i jej koleżanka beda trenować natomiast ja się na to roześmialam ŻE NIE WIEM BO JAK ZŁAMAŁA REKE TO BIEGŁA I SIĘ POTKNEŁA O WŁASNĄ NOGĘ :szok:, no cóż i tak bywa , ale jest dzielna i najwazniejsze oby się wszystko zrosło bo zastanawiali się czy jej nie nastawiać

a jeżeli chodzi o złobek to kurcze chyba trzeba sie popytac czy ktoś u mnie nie ma znajomości w tym żłobku bo nawet nie chcę mysleć że kolejny rok młody będzie z babcią , fakt jak klaudia pozła do żłoba to poczatki z chorobami były ciężkie , ale ogólnie byłam bardzo zadowolona

agnes sliczne zdjęcia ja jak na swoje zerkne to nie moge poznac kto tam jest mój mąz jak szczypior a ja jak szkapa:-p, ale to było dawno więc teraz inaczej jest

reklama
kadia dziekuję :-) no nie przesadzaj że az tak sie zmieniliscie.A dawno temu braliscie slub????? bo my terazw kwietniu mamy 2 rocznice :tak:

Do góry