reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam :)))

pikne bukieciki :tak: to i ja się swoim pochwalę ;-)
16302004.jpg

Dziękuję, za gratulacje odsmoczkowania :-)

aneta23 co do tego makijażu próbnego to jak byś chiała to mogły byśmy się umówić w kwietniu w jakiś weekend ( no i jak by Ci było łatwiej to mąż by mnie do Ciebie przywiózł )

reklama
hejka dziewczyny miałam dzis w pracy wypadek, podnosłam ciężką skrzynkę, kolezanka nie zdążyła mi pomóc i mi trzasnęło w krzyzu, mam dysk przeuniety. Boli jak disbli mimo zastrzyku więc opadam z sił. Jutro napisze więcej. Jak leki zaczną działac. Jestem na L4 do piatku to nadrobie zaległości na forum:-)

Ide Maksiora usypiać. Acha młody juz lepiej, gardełko ma tylko czerwone i czasem mówi, ze go boli. Siedzi w domu do piatku.

Witam dziewczyny!!!!!
no no no bukiety przepiekne ja wam swojego nie wkleje bo było to tak dawno że nawet nie wiem ile mógl kosztować ,

klaudia w szkole dzisiaj pierwszy dzień ze złamana ręką i była zachwycona , koleżanko bardzo jej pomagaja i jej obawy zostały rozwiane

agnes moj młody ma obecnie 21 miesięcy to chyba jedna grupa , a dowiadywałam się że dopiero w maju podania czy tak???:sorry2: czy coś źle zrozumialam;-)

beti po co to dxwigalas kochana!!!! wspólczuję

beti 77 współczuję,musisz sie teraz oszczędzać abys jak najszybciej wróciła do formy.

kadi no to troszkę starszy ale mysle ze powinni być w jednej grupie.Ja w zeszłym tygodniu dzwoniłam do tego żłobka i babka powiedziałą mi że zapisy zaczynaja się w tym roku dopiero w czerwcu-jakos później niż w tamtym,ze mam dzwonic pod koniec maja to się wszystkiego dowiem,Nic więcej nie wiem.

Beti współczuję ogromnie. Wiem jaki to jest ból. Leż teraz i wypoczywaj. Mocne środki przeciwbólowe powinny pomóc. Trzymaj się dzielnie...

Kadia ja tak myślałam że Klaudia da sobie radę w przdszkolu. Napisz tylko jak to się stało. Ta sama ręka co wcześniej...???​

kadi no to troszkę starszy ale mysle ze powinni być w jednej grupie.

Agnes Krystian Kadi i moja Zu są z czerwca. Twoja Oliwka z września więc nie ma dużej różnicy. Tylko 3 miesiące.
Powiedzcie mi gdzie jest ta ul.Zemska. Ja też Zu chce posłać do żłobka, tylko nie wiem jeszcze gdzie. A fajnie by było żeby się tam w trójkę spotkały:-)

I ja witam!
Dopiero teraz, bo wcześniej dziecko nie dało mi szans na kompa:dry: Mimo że M dzisiaj wrócił wcześniej z pracy (o 17:szok::tak:) to jednak jak Basia widzi mamę siedzącą i nic nie robiącą to jej się żal robi i próbuje mnie zaktywizować:sorry2:
Dzisiaj wieczorem nasza księżniczka urządziła nam taką histerię, że nie mogliśmy jej włożyć do wanienki, a jak ją w końcu wyciągnęliśmy i ubraliśmy w piżamkę to wyła, że chce się kąpać:crazy: Ale nie ze mną te numery...
Weekend minął szybko-zamiast do kina i do knajpki poszliśmy na... romantyczne zakupy w Tesco:szok::-D Jakoś w kinie nic specjalnego nie grali... A przy okazji kupiłam sobie płaszczyk wiosenny;-)
Jutro przyjeżdża siorka z Hanią-dawno nie była, bo dziewczynki chorowały, więc pewnie jutro się wyszaleją:happy:

Kadia-to dobrze, że Klaudia sobie radzi w szkole-pewnie wzbudziła sensację z tym gipsem;-)
Beti-ale masz pecha:-( Zdrówka życzę:tak:
Pusia-ja też od jakiegoś miesiąca noszę okulary i też -0,5 w jednym oku jeszcze astygmatyzm:dry: Już się przyzwyczaiłam:tak: Chciałabym za jakiś czas spróbować szkła kontaktowe, ale na razie nie wyobrażam sobie, żebym mogła włożyć do oka jakieś ciało obce (a wyjąć:szok:)
Anielap-a gdzie Was wywiało na weekend?:confused::sorry2:

A czy orientujecie się jak wyglądają przyjęcia do złobków państwowych, do kiedy można skaładać papiery i jak to wygląda z miejscami.
Ja bladego pojęcia jeszcze nie mam:zawstydzona/y: Tak nas zajmuje rozwiązywanie problemów mieszkaniowych że na to już sił i czasu brak.​

reklama
Beti współczuję ogromnie. Wiem jaki to jest ból. Leż teraz i wypoczywaj. Mocne środki przeciwbólowe powinny pomóc. Trzymaj się dzielnie...

Kadia ja tak myślałam że Klaudia da sobie radę w przdszkolu. Napisz tylko jak to się stało. Ta sama ręka co wcześniej...???​

Agnes Krystian Kadi i moja Zu są z czerwca. Twoja Oliwka z września więc nie ma dużej różnicy. Tylko 3 miesiące.
Powiedzcie mi gdzie jest ta ul.Zemska. Ja też Zu chce posłać do żłobka, tylko nie wiem jeszcze gdzie. A fajnie by było żeby się tam w trójkę spotkały:-)
anielap na Nowym Dworze jest ten żłobek

Do góry