reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
anielap idziesz do żłobkaa i dostajesz formularz zgłoszeniowy,który musisz wypełnić i z tym formularzem w dzień zapisów musisz się zgłosić,jak wiadomo kto złoży pierwszy wniosek ten ma wieksze szanse na przyjęcie.W zeszłym roku było tak że znajome które dawały tam dzieci stały w kolejce juz od 3.00 w nocy a kolejka była bardzo długa.Tylko że w tamtym roku zapisy były już w maju a wyniki na pocczątku czerwca a w tym roku jakoś tak późno.

To ja też wstawiam swój bukiet:-):happy:

Załączniki

• _DSC0121.jpg
    _DSC0121.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 30
boje sie najbardziej tego że Oliwka bedzie chorować.2 moje znajome które dały tam swoje córki już je z tamtąd pozabierały bo strasznie chorowały.Jedna to przez 3 mies była w przedszkolu łącznie niecałe 3tyg, a druga też strasznie chorowała ,non stop katar,co ktoś cos przyniósl jakies zarazki to one łąpały.Teraz też juz nie chodzi.No nie wiem

Agnes-to w żłobku też obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?:szok::no: A ja myślałam, że to w przedszkolach... To po co liczą te wszystkie punkty?:confused:

Tak tu sobie pokazujecie te piękne bukieciki, że ja też z przyjemnością sięgnęłam do swoich zdjęć ślubnych. Mój bukiet kupował narzeczony (więc nie wiem, ile kosztował), ale o dziwo był dokładnie taki jak sobie wymarzyłam:-) We włosach miałam maleńkie różyczki robione z płatków róż, które zamiawiałam w kwiaciarni na rogu Drobnera i Dobois, więc pewnie tam też by sobie poradzili ze zrobieniem takiego bukietu, na jakim Ci zależy.

Załączniki

• SYLWIA_PIOTR_0142.jpg
    SYLWIA_PIOTR_0142.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 32
  • SYLWIA_PIOTR_0242.jpg
    SYLWIA_PIOTR_0242.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 36
  • SYLWIA_PIOTR_0093.jpg
    SYLWIA_PIOTR_0093.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 33
Agnes-to w żłobku też obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?:szok::no: A ja myślałam, że to w przedszkolach... To po co liczą te wszystkie punkty?:confused:
punkty też są brane pod uwagę ale kolejność złozenia papierów też się liczy i to bardzo,wiadomo samotne matki maja pierwszeństwo,matki pracujące które nie maja co z robić z dziećmi,trudna sytuacja rodzinna-tu są potrzebne zaswiadczenia z MOPS itd.

Agnes dzięki wielkie za wyjaśnienie. O to właśnie mi chodziło. I już wiem:-)
A z tymi choróbskami to ja też dygam trochę. Tylko że nie mam wyboru. Niestety nie mam z kim Zu zostawić a do pracy trzeba wrócić:-(

Kasiu przepiękny bukicik:tak: Czy to margaretki?​

Jakie punkty????:sorry2::confused::sorry2:

Bella twój bukiecik ślubny również bardzo piękny. Nie ma to jak różyczki. Zawsze wdzięcznie wyglądają:tak: Urocze...​

reklama
Do góry