reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

I ja tez sie witam :-)
Dzis jakas ta pogoda deszczowa :tak: nie lubie deszczu

My też za miesiąc planujemy kupić nowy wózek,lżejszy jestem chora na wózek Bebe Comfort :tak::tak::tak::tak: i pewnie sobie go kupię.

Pusia jesli mogę Co doradzic nie uważasz że ten wózeczek bedzie za waaski dla małego , zresztą ma podobną konstrukcje do mojego co Oliwka teraz w nim jeździ- Graco Vivo i powiem Ci ze jest mi juz cięzko ten wózek pchać.Radziłabym Ci zakup jakiejś parasolki, tym bardziej nasze dzieciaki sa juz na tyle duże ze nie potrzebuja tej poręczy i bedzie Ci go ciężko ciągle wyciągać z wózka jka bedzie mały chciał pochodzić.BO moja OLiwka np ciagle biega a jak jej się nózki zmęczą to dopiero siada do wózka.Dlatego chcemy coś lżejszego.

My chcemy taki wózeczek:

Bebe Confort VIVA Oxygen Red od G-7 wys.0zł! (537260835) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Pusia mam nadzieje że sie nie obrzisz za to co napisałam.Nie zrozum mnie źle wózek jest ładny tylko według mnie troszkę dla mniejszych dzieci.To jest moje zdanie i mam nadzieje że Cię nie uraziłam a jesli tak to przepraszam :tak:

Agnes123 :)) nic sie nie martw :)) nie obraziłam sie no bo niby dla czego, rady zawsze mile widziane :tak:. Co do tego naszego wózka to zachęca mnie on bo jego koła nie sa takie malusie jak to czesto w spacerówkach a widze że w tym Waszym sa mniejsze i boje sie że by mocno klekotał. Co do poręczy to jest ona taka fajna gumowata i jednym ruchem reki można ja odpiąć. dodatkowo jest okrycie na nóżki, folia przeciwdeszczowa, i torba na drobiazki. Składa się jak spacerówkę . Ja jakis czas temu byłam w sklepie to na sprawdzenie wsadziłam do niego 3 letniego Mikołaja (syn mojej ciostry który do małych nie nalezy) i spokojnie się mieścił :)) :)). A co do wymiarów siedziska to sprawdziałm na necie żę Chicco ma o kilka centrymetrów wieksze siedzisko od Bebe :tak: no i koła to 17 a w Bebe Confort sa 15

anielap pamietam Twój wózek też bardzo mi sie podobał tylko teoche droższy jest z tego co pamietam

O kurcze, a jak to??? Gdzieś na dworze czy z klatki schodowej?​

My mamy mało popularnego ZOOPERA, ale jeśli chodzi o jakosć jest świetny. No i nie wymienieniamy jak na razie.​

a wózek ukradli nam z klatki ... stał tam ponad rok razem z innym wózkiem sąsiadów zresztą w innych blokach stało po kilka wózków i w któraś piękną sobotę jak Piotrek szedł do sklepu zobaczył że naszego wózka juz nie ma (sąsiadów stał dalej) Ale byłam wściakła aż sie poryczałam :-(

Wspolczuje kradziezy. Nam kiedys ukradli rower moj z siedziskiem dla dzieci spod samych drzwi. Najlepsze, ze mojego meza roweru ( wysokiej klasy) nie ukradli. Ech, ci zlodzieje.

Aniela my tez mamy ZOOPERA, oprocz tego, ze urwal nam sie zatrzask do zamykania przy zlozeniu, nic wiecej sie z nim nie dzieje. Jest lekki, poreczny. Ja jestem bardzo zadowolona.
Wlasnie wczoraj patrzylam jak piknie zardzewialy w nim srubki przez zime ( oczywiscie lezy na dworze), ale my juz nie korzystamy w ogole z wozka.

Pusia ja mialam n a poczatku chicco i bylam bardzo zadowolona. Nie znam kiepskiego wozka Chicco:-).

Wspolczuje kradziezy. Nam kiedys ukradli rower moj z siedziskiem dla dzieci spod samych drzwi. Najlepsze, ze mojego meza roweru ( wysokiej klasy) nie ukradli. Ech, ci zlodzieje.

Aniela my tez mamy ZOOPERA, oprocz tego, ze urwal nam sie zatrzask do zamykania przy zlozeniu, nic wiecej sie z nim nie dzieje. Jest lekki, poreczny. Ja jestem bardzo zadowolona.
Wlasnie wczoraj patrzylam jak piknie zardzewialy w nim srubki przez zime ( oczywiscie lezy na dworze), ale my juz nie korzystamy w ogole z wozka.

Pusia ja mialam n a poczatku chicco i bylam bardzo zadowolona. Nie znam kiepskiego wozka Chicco:-).

No z tymi złodziejami to masakra : ten wózek co nam ukradli to mutsy (używany więc jak ktoś nie znał firmy to nie był wcale jakis taki super z wyglądu - zresztą dziewczyny które były na spotkaniu w parku to pewnie widział i wózek jak wózek ... no chyba, że złodziej znał się na firmach :wściekła/y:)

Ja w ogólę, lubię firmę chicco mamy z niej krzesełko do karmienia jak dla mnie rewelacja , fotelik do samochodu no i za niedługo wózek :tak:

pusia - współczuję kradzieży wózka
bukieciki ślubne macie śliczne

ja mam tera mało czasu na neta - kurcze Mirek coś ciężko przechodzi tą chorobę - bo ze kaszel to rozumiem - ale od soboty codziennie ma gorączkę ( i to nie cały dzień ale tak od 10 - 14 - wczoraj miał nawet 39,8)

co do żłobka i przedszkola - to wszędzie są punkty i ponoć nie ma już kolejności zgłoszeń
czy ktoś się dostanie czy nie zależy od lokalizacji - ja mieszkająca na Krzykach - Gaj - mam małe szanse - mało żłobków i przedszkoli - w innych rejonach jest placówka przy placówce - szkoda słów - zobaczymy czy Mirek dostanie się do przedszkola:baffled:

staż małżeński :confused:- mój tez jest dość długi -15 lat - Kadia - pobiłaś mnie ;-)

reklama
Ale dziś cieplutko kurczę +10C super,oby tak dalej.Bylismy na spacerku 1,5 godz no i Oliwka usnełą mi na dworze w wózku więc wrócilismy do domku i postawiłam ją na podeście i spi sobie na dworze cieplutko okryta.Bedzie miała dziś potęzny zastrzyk świerzego powietrza.Niech korzysta puki ciepło.
Bo cos słyszałam że tylko ten tydzień ma byc taki ciepły a w nastepnym ma byc już zimno a nawet na minusie no nie wiem czy to prawda.

Do góry