reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

agnes sliczne zdjęcia ja jak na swoje zerkne to nie moge poznac kto tam jest mój mąz jak szczypior a ja jak szkapa:-p, ale to było dawno więc teraz inaczej jest, zapomnialam dodac że nie mieścimy sie już w obiktywie;-)

reklama
ooooooo to ładnie.Gratuluję takiego stazu.To my w porównaniu z Wami to stazowo młodziki :tak: mam nadzieję że My też dotrwamy do takiej cyfry

staż o niczym nie swiadczy najwazniesze aby sie szanować i kochać ;-)

ide spac bo rano o 6 wstaje

pozdrawiam agnes i wszystkie mamy oraz dzieciaczki dobranoc!!!!

Dziewczyny spokojnie, okulary tylko dodaja uroku.:-) I powiem tylko jako wieczny krotkowidz, ze przy takiej wadzie nie noscie okularow non-stop, tylko do kina, tv czy innych takich zajec. Zeby wam oczy cwiczyly, a nie rozleniwily sie. Ja mam astygmatyzm jakies 1,5. I -4 wade wzroku ( podejrzenie o jaskre, ogolocenie nerwu wzrokowego) i takie tam. I do -2 nie nosilam okularow w ogole, mialam tylko do ogladania tv, tablicy czy innych.

Kadia no no, to juz kawalek czasu razem...:-) A z tym kadrem to chyba lekko przesadzilas:-pMy w tym roku 8, ale dopiero we wrzesniu.

O, tym razem to ja pierwsza się witam!:-)
Kadia, Nonek to wy już prawdziwi długodystansowcy jesteście!Gratuluję. My w tym roku w sierpniu obchodizmy dopiero drugą rocznicę ślubu. Ach, szkoda, że ślub bierze się tylko raz, bo to był taki wspaniały dzień, że chętnie bym go powtórzyła;-)

reklama
Dzień Dobry :))

to i ja się witam :)
u nas też dopiero 2 rocznica będzie 14 kwietnia :))), też chętnie powtórzyła bym ten dzień ... i to z tym samym mężczyzna :tak::-D.

Wczoraj z kacperkiem byłam 2 godziny na dworze (bez wózka - nie wiem czy Wam pisałam ale nam ukradli wózek jakiś miesiąc temu :crazy: i musimy teraz kupic jakis nowy i myślę o tym Chicco Simplicity może któraś z Was ma) no a wracając do spacerku to było bardzo przyjemnie ... poszliśmy do parku Klecińskiego Kacper całą drogę szedł za rączke :)) w drodze powrotnej troszkę go nogi bolały ale nie było źle :tak:.

Życzę Wam miłego dnia - pogoda taka nie bardzo troche mokro :crazy:

Załączniki

• 060899-0597222.jpg
    060899-0597222.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 28
Do góry