Aneta, rzeczywiście mieszkamy bardzo blisko. Może jak już się zrobi lepsza pogoda wybierzemy się na spacerek po parku przy Lotniczej?:-)Ale masz dobrze z tym spaniem. Iza ma 5 miesięcy, a budzi się w nocy na karmienie. A co do ślubu to wierzę, że jest mnóstwo przygotowań. Pamiętam, jak my załatwialiśmy. A tego fotografa masz dogadanego? bo jakbyś miała jeszcze kogoś szukać, to mam dobrego fotografika, który nam robił zdjęcia. On pracuje głównie dla telewizji, ale jak ma czas, to śluby też robi. Więc jakbyś potrzebowała pomocy w tej kwestii, to daj znać.Hallooooo...:-)
Z rana bylam zalozyc mirene - siedzi juz gdzie trzeba ;-).....nie bylo wcale zle, nic nie bolalo....;-)
Starszy z mlodych syf mi tu znow robi ......nienawidze tego roznoszenia wszystkich rzeczy po calym mieszkaniu............
Na Filipa narzekac nie moge.....od 2 dni jego nocne nie jedzenie wydluzylo sie - od ok. 20 do 7 rano ;-)
A tak poza tym wszystko ok...I ciagle cos zalatwiam w zwiazku z tym slubem...w piatek bylismy na rozmowie z fotografem, w sobote zamowilismy obraczki, w srode spotykam sie z florystka itd ;-)
PUSIA - bardzo to przykre
[*] :---(
Kochana 0,5 dioptrii to jeszcze nie tragedia.....a jak nie bedziesz chciala okularow zawsze sa soczewki...Ja wlasnie nosze - a wade mam 4,5 ;-)....A okulary w Vision Express tez ostatnio kupowalam, bo mi Kuba moje zlamal - zawsze wieczorem zakladam zeby oczka odpoczely......
BELLA - a my zdaje sie mieszkamy dosc blisko siebie (ja na Legnickiej przy Quatro w tym pomaranczowym bloku...:-))
BETI - wlasnie...ciekawe czy ten psycholog cos pomoze....moze ja tez powinnam sie z Kuba wybrac
BARA - i jak bylo na basenie....A w ogole co u Was, jak z praca M?
Pozdrawiam Was cieplutko
reklama
Witam!!!
Nie było nas w weekend wiec właśnie nadrabiam.
Moja Zuzka kompletnie nie nadaje się na jakiekolwiek wyjazdy. Nie umie zasnąć na nowym miejscu, a potem jęki przez resztę dnia bo zmęczona. A wczoraj jak wracałam to zasnęła mi w aucie o 16 i obudziła się dopiero pod domem o 18.30. A potem walczyliśmy z nią żeby poszła spać, to padła dopiero o 23.30 z wielkim lamentem.
Agnes, Pusia ogromnie gratuluję pożegnania ze smokiem. Zazdroszczę że tak szybko poszło. Moja Zu jeszcze śpi ze smokiem, i narazie siły nie mam żeby oduczać. Poza tym zęby idą więc to chyba nienajlepszy moment.
Kadia jak Klaudia w szkole? Radzi sobie ze złamaną ręką?
Gosiek, Beti zdrówka dla Waszych dzieciaczków. Niestety teraz taka pora że prawie wszyscy choruja:-(
Pola witaj!
Anetko ja nie gratulowałam jeszcze decyzji Waszej o ślubie. Wiesz u nas było tak że nie chcieliśmy ślubu, ale zdanie zmieniłam jak trzeba było załatwiać jakiegolwiek urzędowe sprawy... Piękny miesiac sobie wybraliście, przyroda budzi się do życia.... Ach.... Kocham maj
Nie było nas w weekend wiec właśnie nadrabiam.
Moja Zuzka kompletnie nie nadaje się na jakiekolwiek wyjazdy. Nie umie zasnąć na nowym miejscu, a potem jęki przez resztę dnia bo zmęczona. A wczoraj jak wracałam to zasnęła mi w aucie o 16 i obudziła się dopiero pod domem o 18.30. A potem walczyliśmy z nią żeby poszła spać, to padła dopiero o 23.30 z wielkim lamentem.
Agnes, Pusia ogromnie gratuluję pożegnania ze smokiem. Zazdroszczę że tak szybko poszło. Moja Zu jeszcze śpi ze smokiem, i narazie siły nie mam żeby oduczać. Poza tym zęby idą więc to chyba nienajlepszy moment.
Kadia jak Klaudia w szkole? Radzi sobie ze złamaną ręką?
Gosiek, Beti zdrówka dla Waszych dzieciaczków. Niestety teraz taka pora że prawie wszyscy choruja:-(
Pola witaj!
Anetko ja nie gratulowałam jeszcze decyzji Waszej o ślubie. Wiesz u nas było tak że nie chcieliśmy ślubu, ale zdanie zmieniłam jak trzeba było załatwiać jakiegolwiek urzędowe sprawy... Piękny miesiac sobie wybraliście, przyroda budzi się do życia.... Ach.... Kocham maj
eowyn
Początkująca w BB
czesc dziewczyny
mam do Was prośbę
otwarłam stronę dla mam z dziecmi i chciałabym, zeby słuzyła wszystkim rodzicoom kórzy chcą pojechać/ pójść gdzieś z dziećmi bez obaw, ze nie bedzie gdzie dzieciaczka przewinąć, lub podgrzać mu np obiadku
jezeli znacie jakies takie miejsca zapraszam na strone i do pisania maili
Strona jest w formie blogu
pozdrawiam
mam do Was prośbę
otwarłam stronę dla mam z dziecmi i chciałabym, zeby słuzyła wszystkim rodzicoom kórzy chcą pojechać/ pójść gdzieś z dziećmi bez obaw, ze nie bedzie gdzie dzieciaczka przewinąć, lub podgrzać mu np obiadku
jezeli znacie jakies takie miejsca zapraszam na strone i do pisania maili
Strona jest w formie blogu
pozdrawiam
EOWYN - fajna stronka :-)
BELLA - a pewnie, bardzo chetnie :-) Rozumiem, ze chodzi Ci o Park Zachodni? Moze tez byc Popowicki - ja zwykle tam chodze, bo mam blizej.......moj starszak nie zawsze chce tyle wysiedziec w wozku zeby ruszac w dalsze rejony ....Wiec chodze tu gdzie mam blizej......i tam go "uwalniam"
Dziekuje za chec pomocy w kwestii fotografa......Juz podpisalismy umowe i wplacilismy zaliczke w Ibiza Studio - z tego co sie zorientowalam sa bardzo cenieni we Wroclawiu, wiec mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni...
ANIELKA - wiesz, u mnie na wyjazdach jest to samo...kompletna masakra
A my slub chcielismy jak najbardziej.....tylko wczesniej niestety nie moglismy :-(
A z urzedami masz swieta racje
A w ogole to wiecie jaka masakra jest z cenami za kwiaty Szok normalnie....Wymyslilam sobie bukiecik niby prosty z wygladu, ale trudny w wykonaniu....rozeslalam sporo zapytan z prosba o wycene..........I rozrzut cenowy jest od 150 do........450 zl - Niezla roznica co?
BELLA - a pewnie, bardzo chetnie :-) Rozumiem, ze chodzi Ci o Park Zachodni? Moze tez byc Popowicki - ja zwykle tam chodze, bo mam blizej.......moj starszak nie zawsze chce tyle wysiedziec w wozku zeby ruszac w dalsze rejony ....Wiec chodze tu gdzie mam blizej......i tam go "uwalniam"
Dziekuje za chec pomocy w kwestii fotografa......Juz podpisalismy umowe i wplacilismy zaliczke w Ibiza Studio - z tego co sie zorientowalam sa bardzo cenieni we Wroclawiu, wiec mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni...
ANIELKA - wiesz, u mnie na wyjazdach jest to samo...kompletna masakra
A my slub chcielismy jak najbardziej.....tylko wczesniej niestety nie moglismy :-(
A z urzedami masz swieta racje
A w ogole to wiecie jaka masakra jest z cenami za kwiaty Szok normalnie....Wymyslilam sobie bukiecik niby prosty z wygladu, ale trudny w wykonaniu....rozeslalam sporo zapytan z prosba o wycene..........I rozrzut cenowy jest od 150 do........450 zl - Niezla roznica co?
Ostatnia edycja:
Eowyn mi się ta stronka niestety bardzo nieczytelna wyświetla. Nic nie mogę przeczytać:-( Kilka warstw napisów nałożonych na siebie...
Anetko pokaż nam proszę ten upatrzony bukiecik ja miałam ze słoneczników. Kosztował 50zł.
Anetko pokaż nam proszę ten upatrzony bukiecik ja miałam ze słoneczników. Kosztował 50zł.
A prosze bardzo ;-) To jest bukiet kameliowy - jeden duzy kwiat ulozony z samych platkow roz...Anetko pokaż nam proszę ten upatrzony bukiecik ja miałam ze słoneczników. Kosztował 50zł.
Musze Ci powiedziec, ze malutko zaplacilas Ja sie jeszcze nie spotkalam z bukietem do slubu ponizej 150 zl.....chyba za slowo slub sie placi
Zdradz gdzie kupowalas swoj, prosze :-)
Witam wszystkie mamuski.
anielap ja tez myslałąm że to nie najlepszy moment na odstawienie smoka bo Oliwce tez wychodzą zeby,tym bardziej ze ma bolesnę zabkowanie od samego poczatku.
zamiast smoka kupiłam jej gryzaki kolorowe,jak ja cos tam swedzi to biegnie do łózeczka na podusi lezy zawsze gryzak i gryzie sobie.Nie jest w cale tak strasznie jakby sie zdawało.
aneta23 bukiecik sliczny.
No niestety za bukiety slubne płaci sie i to słono, w sumie cena jest podwyższona juz za samo słowo slub.
ja brałąm slub prawie 2 lata temu to płaciłąm 150zł, ale to było troche czasu temu.
anielap ja tez myslałąm że to nie najlepszy moment na odstawienie smoka bo Oliwce tez wychodzą zeby,tym bardziej ze ma bolesnę zabkowanie od samego poczatku.
zamiast smoka kupiłam jej gryzaki kolorowe,jak ja cos tam swedzi to biegnie do łózeczka na podusi lezy zawsze gryzak i gryzie sobie.Nie jest w cale tak strasznie jakby sie zdawało.
aneta23 bukiecik sliczny.
No niestety za bukiety slubne płaci sie i to słono, w sumie cena jest podwyższona juz za samo słowo slub.
ja brałąm slub prawie 2 lata temu to płaciłąm 150zł, ale to było troche czasu temu.
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Witam sie poweekendowo
U nas jako tako.
Agnes gratulacje odsmokowywania, super szybko poszlo.
aneta sliczny bukiet. A jak masz czas to podjedz na Oporow na Wiejska, tam jest fajna kwiaciarka i chyba dosc niedroga. Chyba sie nazywa Malwa.
Kadia jak Klaudki raczka? Ma juz pierwsze podpisy na gipsie?;-)
U nas jako tako.
Agnes gratulacje odsmokowywania, super szybko poszlo.
aneta sliczny bukiet. A jak masz czas to podjedz na Oporow na Wiejska, tam jest fajna kwiaciarka i chyba dosc niedroga. Chyba sie nazywa Malwa.
Kadia jak Klaudki raczka? Ma juz pierwsze podpisy na gipsie?;-)
Dzieki NONEK - mam namiary na ta kwiaciarnie - faktycznie jest niedroga. Ale nie potrafia zrobic takiego bukietu
Zrobienie kamelii trzeba zlecic porzadnemu floryscie jak juz sie dowiedzialam - takiemu ktory ma odpowiednie umiejetnosci, bo proste to nie jest....Znalazlam Pania i jestem z nia umowiona na srode (florystka, ktora zajmowalam sie oprawa kwiatowa slubu Rubika - o dziwo nie jest tragicznie droga).
Dzieki w kazdym razie - napewno jest to miejsce godne polecenia w przypadku normalnych bukietow :-)
Zrobienie kamelii trzeba zlecic porzadnemu floryscie jak juz sie dowiedzialam - takiemu ktory ma odpowiednie umiejetnosci, bo proste to nie jest....Znalazlam Pania i jestem z nia umowiona na srode (florystka, ktora zajmowalam sie oprawa kwiatowa slubu Rubika - o dziwo nie jest tragicznie droga).
Dzieki w kazdym razie - napewno jest to miejsce godne polecenia w przypadku normalnych bukietow :-)
reklama
A prosze bardzo ;-) To jest bukiet kameliowy - jeden duzy kwiat ulozony z samych platkow roz...
Musze Ci powiedziec, ze malutko zaplacilas Ja sie jeszcze nie spotkalam z bukietem do slubu ponizej 150 zl.....chyba za slowo slub sie placi
Zdradz gdzie kupowalas swoj, prosze :-)
Tak wyglądał mój bukiecik. 5 słoneczników. Zamawiany dwa dni przed ślubem w kwiaciarni na Psim Polu.
Miały być 3słoneczniki, takie malutkie i z takim bordowym odcieniem, ale ten też mi się spodobał.