reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam sie jako pierwsza:-)

ja dziś mega niewyspana.Oliwka usnęła wieczorkiem o 21.15, w nocy spała ładnie ale wstała mi o 5.30 :szok::szok::szok: no własnie i nie usnęła już ,ja sie na chwile zdrzemnęłam a ona bawiła się w łóżeczku.Będzie dziś mega marudna ,oj ciężki będzie dzisiejszy dzień.

Iza też dzisiaj wstała o 5.00. Na szczęście mężowi ok. 6.00 udało się ją jeszcze położyć, ja padłam. Pospała jeszcze prawie do 8.00. Teraz już też zasnęła. Zobaczymy na jak długo.;-)
Agnes, życzę, żeby Oliwka nie była aż tak marudna, jak się tego spodziewasz.:blink:

reklama
na razie nie jest najgorzej,nie marudzi az jestem w szoku-pełna życia a może ona się zdrzemnęłą jak ja usnęłąm tylko tego nie zauwazyłam.Idziemy teraz na spacerek,przez okno wygląda jakby było łądnie,słoneczko wyszło,trzeba korzystać.A Oliwcia podejrzewam padnie na sparzerze zobaczymy.jak usnie to czeka mnie prasowanie :-(

weekend to nikogo nie ma,strasznie tu pustki.Ale to nic chciałam się tylko czymś pochwalić :tak:

Oliwka poradziła sobie z odstawieniem smoczka.Usnęła właśnie bez problemu,nie zawołała w ogóle smoka,nie marudziła,teraz bardzo mocno przytula się do teletubisiów i pieluszki. dziś nawet nie trzeba było jej śpiewać kołysanek ani głaskać po główce tak jak przez ostatnie 2 dni.
dziś zakończył się 3 dzień bez smoka .jestem happy że to tak szybko poszło,spodziewałam się dłuższej rozpaczy a tu niespodzianka :-)
Teraz jak ja dziąsełka swedzą bo wychodzą kolejne zęby to bierze gryzaka ,zawsze lezy na jej podusi i gryzie sobie.I to jej wystarcza.Ale mam dobry humorek

Pozdrawiam

weekend to nikogo nie ma,strasznie tu pustki.Ale to nic chciałam się tylko czymś pochwalić :tak:

Oliwka poradziła sobie z odstawieniem smoczka.Usnęła właśnie bez problemu,nie zawołała w ogóle smoka,nie marudziła,teraz bardzo mocno przytula się do teletubisiów i pieluszki. dziś nawet nie trzeba było jej śpiewać kołysanek ani głaskać po główce tak jak przez ostatnie 2 dni.
dziś zakończył się 3 dzień bez smoka .jestem happy że to tak szybko poszło,spodziewałam się dłuższej rozpaczy a tu niespodzianka :-)
Teraz jak ja dziąsełka swedzą bo wychodzą kolejne zęby to bierze gryzaka ,zawsze lezy na jej podusi i gryzie sobie.I to jej wystarcza.Ale mam dobry humorek

Pozdrawiam
Super, wielkie gratulacje! Iza też już od dawna śpi, więc jest wolny wieczór:-)
Ale dziś ładna pogoda była! Byliśmy na super spacerze i znaleźliśmy pierwsze krokusy:tak:chyba wiosna idzie:tak:

pogoda rewelacyjna,cieplutko zwłaszcza jak słońce przygrzewało.Bylismy długo na spacerze a z Oliwka w wózku sobie usnęła.Nałapała sie dzis świerzego powietrza.A jutro ma byc jeszcze cieplej.Az sie cieszę ,bo z domu chetniej się chce wychodzić.A wiosny to nie mogę sie juz doczekać.

Hej dziewczyny!!!
Witam po dłuzszym czasie , ale juz rozmawiala z nonkiem klaudia złamala rekę w poniedzialek i urwanie glowy było,

przeczytałam tak po lebkach
więc przepraszam że nie odpisuje ale wszystkiego nie pamiętam

ale zauważylam agnes że chcesz wyslać corcię do złobka na zemska jak dobrze pójdzie to będziemy sie spotykac bo ja tez ponieważ obok pracuje i blisko mam teściow, klaudia tez jak mala tyle co krsytian we wrześniu będzie mial poszła do złobka to byłam bardzo zadowolona i ona tez plakal przez 4 tyg :-( ale potem było ok , ale kolezanka prowadza córkę na zemska i mówi że jest super zadowolona a i panie sa ponoć super!!!

ucalowania dla wszystkich mam i bobasków

a to ostatnie zdjecia dzieci:-p

Załączniki

• Obraz 005 (3).jpg
    Obraz 005 (3).jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 27
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 45
kadia - strasznie współczuję Klaudii - tego złąmania - biedna ma pecha do tej rączki
zdjęcia świetne
agnes - gratuluję odsmoczkowania, porażka z tą kobietą z tej gazety - jak tak można?
u nas też ładnie - ale niestety choróbsko zmogło mnie i Mirka - nawet na wykłady Roman wczoraj pojechał sam.
Wczoraj była lekarka u Mirka - ma zapalenie gardła i oskrzeli a ja tylko gardło- idę na zwolnienie -na tydzień - nie mam siły szarpać się życiowo - a więc może w końcu trochę odpocznę :sorry2:
tylko szkoda, ze tak ładnie a my musimy kisnąć w domu
znikam idę szykować Romkowi kanapki na zajęcia i potem budą Mirka i będziemy mu wciskać antybiotyk - biedulek wczoraj wieczorem aż 3 razy wymiotował po antybiotyku ( ale on ma tak zawsze przez pierwszy dzień brania antybiotyku)

kadia to może jak zrobi się cieplej,np w wakacje byśmy zapoznały nasze szkraby ze sobą żeby było im raźniej w przedszkolu?????

Wiesz zawsze jak sie kogoś zna to jest łatwiej w nowym miejscu.
Bo wiem ze jesli chodzi o moją Oliwkę to rozstanie bedzie ciężkie-bedzie dużo płaczu

reklama
... nie chce mi sie nic pisać :( ... pamietacie jak niedawno pisałam o chorym Kacperku Zagrodnym ... dziś o 7:45 umarł :-( (*)(*)(*)

Załączniki

• 88dbbbb38f.jpg
    88dbbbb38f.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 36
Do góry